Spring naar content

Groepslessen

Arendse health club heeft een ruim aanbod aan uiteenlopende groepslessen voor ieder niveau en trainingsdoel. We bieden groepslessen aan in zowel onze groepszaal, spinningruimte, zwembad en functionele trainingsruimte. Er zijn verschillende groepslessen te volgen bij onze clubs. Iedere club heeft een eigen aanbod aan groepslessen.

IMG_3930
Toegankelijk
Enthousiaste instructeurs
Inclusief regulier abonnement

Groepslessen voor iedereen 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen tijdens groepslessen, ongeacht fysieke gesteldheid of leeftijd. We bieden groepslessen voor zowel jong als oud, beginnende of ervaren sporter. Al onze instructeurs zijn opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold zodat onze lessen kwalitatief op het hoogste niveau aangeboden kunnen worden. Daarnaast staan onze instructeurs altijd voor je klaar voor advies of begeleiding. Bekijk direct in onderstaand overzicht ons aanbod aan groepslessen. De groepslessen zijn verdeeld in 4 categorieën: Zaallessen, Aqualessen, Yogalessen en Functionele lessen.

Proefles aanvragen

Groepslessen

Wil je weten wanneer jouw favoriete groepsles gegeven wordt bij een Arendse health club bij jou in de buurt? Kies op welke locatie je het rooster wilt bekijken!

Rooster bekijken

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

BBB workout

De BBB workout is een effectieve manier om je buik, billen en benen te versterken. Onze BBB-lessen zijn een wekelijks hoogtepunt en bieden een gevarieerde reeks oefeningen. BBB is geschikt voor iedereen; of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt. Je kan de oefeningen zelf aanpassen op jouw niveau, door zwaardere gewichten of geen gewichten te gebruiken. Wil je het zelf ervaren? Schrijf je dan nu in voor een proefles BBB.
Meer over BBB workout
Body Shape - Arendse health club

Body Shape

Body Shape is een uitstekende manier om je conditie te verbeteren en je spieren in het hele lichaam te versterken. Bij Arendse health club zijn de lessen leuk en gevarieerd. Je beweegt op muziek en er hangt altijd een gezellige sfeer. Wil je het zelf ervaren? Schrijf je nu in voor een Body Shape-les en ontdek de voordelen van deze effectieve workout!
Meer over Body Shape

BRN

De BRN workout is de ultieme shape workout waarmee je het hele lichaam traint. Bij Arendse health club zijn de BRN workout lessen altijd een feestje, maar ook toegankelijk en een effectieve manier om calorieën te verbranden. Wil je werken aan een mooi lichaam? Schrijf je dan nu in voor een proefles BRN.
Meer over BRN

Club Power

Club Power is een workout die je uitdaagt, je lichaam transformeert en je motivatie een boost geeft. Tijdens onze groepslessen train je het hele lichaam en zullen je spieren branden. Doe mee aan Club Power en ervaar zelf de kracht en energie van deze workout!
Meer over Club Power
Boxing Arendse health club

Power Boxing

Power Boxing is precies wat je nodig hebt als je een energieke en uitdagende manier zoekt om aan je conditie te werken. Met ervaren instructeurs, een motiverende omgeving en een groepsles die geschikt is voor alle fitnessniveaus, biedt onze Power Boxing-les een geweldige manier om fit te worden, stress te verminderen en je zelfvertrouwen te vergroten.
Meer over Power Boxing
xcore oosterhout

Xcore

Onze Xcore lessen zijn de perfecte manier om je buik- en rugspieren te trainen. Naast het feit dat deze groepslessen zeer effectief zijn, zijn ze ook ontzettend leuk en zorgen ze altijd voor een feestelijke sfeer. Ervaar zelf de kracht van Xcore door je in te schrijven voor een proefles!
Meer over Xcore
Zumba arendse

Zumba

Zumba is een geweldige manier om calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren. De Zumba lessen bij Arendse health club zijn niet alleen een effectieve manier om fit te worden, maar het is ook ontzettend leuk! Wil je het zelf ervaren? Schrijf je dan nu in voor een gratis Zumba les.
Meer over Zumba

HIIT

Onze HIIT groepslessen zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een intense workout. Met een duur van 45 minuten zul je tijdens de hele les een hoge hartslag behouden, wat resulteert in een geweldige calorieverbranding en conditieverbetering. Als je klaar bent om jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen, nodigen we je uit om mee te doen en je in te schrijven voor een proefles.
Meer over HIIT
spinning arendse

Spinning

Spinning is de manier om flink calorieën te verbranden en te werken aan je uithoudingsvermogen. Een spinning workout bij Arendse health club is een groepsles geschikt voor alle fitnessniveaus. Je fietst mee op het ritme van knallende muziek in een sfeervolle spinningstudio. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij het maximale uit jouw spinning les zult halen!
Meer over Spinning

Steps

Kom en ervaar de energieke en leuke workout van onze groepsles Steps. Steps is al jarenlang een bekende en geliefde workout in de fitnesswereld. Met eenvoudig te volgen choreografieën en een platform (step) om op te bewegen, is Steps de perfecte combinatie van fitness en plezier!
Meer over Steps

Club Battle

Club Battle is precies wat je nodig hebt als je klaar bent voor een energieke en uitdagende workout die je kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie naar een hoger niveau tilt. Met Club Battle bieden we een unieke combinatie aan van martial arts-geïnspireerde bewegingen, krachttraining en intervaltraining, alles in één enerverende sessie.
Meer over Club Battle

Fit & Vitaal

Ben je een actieve senior op zoek naar een veilige en effectieve manier om fit en vitaal te blijven? Met gemakkelijk uit te voeren bewegingen, aangepast aan jouw behoeften en capaciteiten, biedt deze les een plezierige en stimulerende omgeving om aan je gezondheid en welzijn te werken.
Meer over Fit & Vitaal

Sclptcycle

Onze SclptCycle lessen zijn ideaal voor iedereen die houdt van een feestje en tegelijkertijd wil werken aan een fit en strak lichaam. Tijdens deze opwindende groepsles train je niet alleen je benen en billen, maar ook je core en de spieren in je bovenlichaam. Het is een complete full-body workout waarbij je met een glimlach op je gezicht een hoop calorieën verbrandt.
Meer over Sclptcycle

Functional Boxing

Functional Boxing is naast Fuctional Move, Fuctional Core, Functional Cross, Kinesis en Senioren Fit één van de zes functionele lessen die Arendse health club aanbiedt. Bij Functional Boxing voer je verschillende kracht- en boksoefeningen uit. Hierbij kan je denken aan sparren, oefenen op een bokszak, touwtjespringen etc. Ben je op zoek naar een unieke boksworkout? Schrijf je dan in voor een proefles.
Meer over Functional Boxing

Functional Core

Functional Core is naast Fuctional Boxing, Fuctional More, Functional Cross, Kinesis en Senioren Fit één van de zes funtionele lessen die Arendse health club aanbiedt. Functional Core is een small group training waarbij je zes verschillende oefeningen uitvoert met het accent op de spiergroepen in de core. Ben je op zoek naar een core workout? Schrijf je dan nu in voor een proefles.
Meer over Functional Core

Functional Cross

Functional Cross is naast Fuctional Move, Fuctional Core, Functional Boxing, Kinesis en Senioren Fit één van de zes functionele lessen die Arendse health club aanbiedt. Functional Cross is een circuittraining waarbij je zes intensieve oefeningen uitvoert voor het hele lichaam. Ben je op zoek naar een uitdagende workout? Schrijf je dan nu in voor een proefles.
Meer over Functional Cross

Functional Move

Functional Move is naast Fuctional Boxing, Fuctional Core, Functional Cross, Kinesis en Senioren Fit één van de zes funtionele lessen die Arendse health club aanbiedt. Functional Move is een circuittraining waarbij je zes verschillende oefeningen uitvoert voor het hele lichaam. Ben je op zoek naar een complete workout? Schrijf je dan nu in voor een proefles.
Meer over Functional Move
kinesis breda

Kinesis

Kinesis is naast Fuctional Move, Fuctional Core, Functional Boxing, Functional Cross en Senioren Fit één van de zes functionele lessen die Arendse aanbiedt. Kinesis is een groepsles die zich richt op flexibiliteit, kracht, balans en coördinatie waar je diverse oefeningen uitvoert op speciaal ontworpen apparatuur. Schrijf je dan nu in voor een proefles.
Meer over Kinesis
Senioren Fit arendse health club

Senioren Fit

Senioren Fit is naast Kinesis, Functional Move, Fuctional Boxing, Fuctional Core en Functional Cross één van de zes funtionele lessen die Arendse health club aanbiedt. Senioren Fit is een circuittraining waarbij je zes verschillende oefeningen uitvoert voor het hele lichaam, waarbij rekening is gehouden met senioren. Ben je op zoek naar een workout voor senioren? Schrijf je dan nu in voor een proefles.
Meer over Senioren Fit

Club Yoga

Club Yoga is een combinatie van traditionele yogahoudingen, ademhalingstechnieken en een vleugje moderniteit en het biedt een complete workout voor lichaam en geest. Wil je het zelf ervaren? Schrijf je dan nu in voor een proefles Club Yoga.
Meer over Club Yoga

Hot yoga

Hot Yoga is precies wat je nodig hebt als je opzoek bent je naar een uitdagende en verkwikkende yogales die wordt uitgevoerd in een verwarmde studio. Met een combinatie van traditionele yogahoudingen en de warmte van de studio, biedt Hot Yoga een intensieve workout die je flexibiliteit, kracht en ontspanning bevordert.
Meer over Hot yoga

Yoga

Namaste! Zoek je een workout die je fysieke kracht, flexibiliteit en innerlijke rust verbeterd? Wij bieden verschillende vormen van yoga, zoals Flow, Hatha Yoga en Ashtanga Power Yoga, voor zowel beginners als gevorderden. Meld je aan voor een les en voel de positieve energie stromen terwijl je lichaam sterker en soepeler wordt en je geest tot rust komt.
Meer over Yoga

Pilates

Ben je op zoek naar een effectieve en veelzijdige workout die je kracht, flexibiliteit en lichaamsbewustzijn verbetert? Dan is onze groepsles Pilates precies wat je nodig hebt. Met een focus op core-stabiliteit, ademhalingstechnieken en gecontroleerde bewegingen, biedt Pilates een complete training voor het hele lichaam.
Meer over Pilates
Aquafit Arendse health club

Aquafit

Onze Aquafit lessen zijn razend populair en altijd een feestje. Met een combinatie van cardio oefeningen, spierversterking en flexibiliteitsoefeningen, biedt Aquafit een energieke en verfrissende training in het water.
Meer over Aquafit
Aquabootcamp Arendse health club

Aquabootcamp

Ben je op zoek naar een uitdagende en energieke workout die plaatsvindt in het water? Dan is onze groepsles Aqua Bootcamp precies wat je nodig hebt. Met verschillende oefeningen, gebruikmakend van verschillend materiaal en in een circuitvorm, biedt Aqua Bootcamp een unieke en effectieve training in het zwembad.
Meer over Aquabootcamp
zwanger en fit arendse health club

Zwanger en Fit

Ben je zwanger en op zoek naar een veilige en effectieve manier om actief te blijven tijdens je zwangerschap? Dan is Zwanger en Fit precies wat je nodig hebt. Met speciaal ontworpen oefeningen en begeleiding die is afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van zwangere vrouwen.
Meer over Zwanger en Fit
Fibromyalgie zwemmen Arendse health club

Fibromyalgie zwemmen

Fibromyalgie zwemmen is een veilige en effectieve manier om te bewegen. Met speciaal ontworpen oefeningen in het water bieden we een zachte en therapeutische benadering van beweging die geschikt is voor mensen met fibromyalgie.
Meer over Fibromyalgie zwemmen
groepsles Booty

Booty

Laat je verrassen door een uitdagende Booty work-out waarbij je de benen en billen volledig traint. Er wordt niets overgeslagen tijdens deze training, de voor-, achter- binnen en buitenkant van de benen en de achter- en zijkant van de billen. Je gaat gegarandeerd de les uit met goed getrainde benen en billen.
Meer over Booty

Groepsles rooster 

Wil je weten wanneer jouw favoriete groepsles gegeven wordt bij een Arendse health club bij jou in de buurt? Kies op welke locatie je het rooster wilt bekijken!
Breda
Dongen
Lage Zwaluwe
Oosterhout
Raamsdonksveer
Tilburg

Fitness abonnement en tarieven 

Arendse health club biedt verschillende lidmaatschap opties die passen bij verschillende budgetten en behoeften, waaronder korte termijn- en lange termijn abonnementen, studenten- en seniorenkortingen, en gezinslidmaatschappen. Bekijk direct onze abonnementen en tarieven of plan een persoonlijke rondleiding. 

Rondleiding inplannen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!