Spring naar content

HIIT

Onze HIIT groepslessen zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een intense workout. Met een duur van 45 minuten zul je tijdens de hele les een hoge hartslag behouden, wat resulteert in een geweldige calorieverbranding en conditieverbetering. Als je klaar bent om jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen, nodigen we je uit om mee te doen en je in te schrijven voor een proefles.

IMG_4531
Effenctieve tijdsduur
Hoge calorieverbranding
Variabele intensiteit

Wat is HIIT? 

HIIT staat voor High Intensity Interval Training en is een trainingsmethode die bekend staat om zijn hoge intensiteit en effectiviteit. HIIT-groepslessen zijn groepslessen die gericht zijn op het verbeteren van de conditie en het versterken van spiergroepen door middel van korte, hoog intensieve oefeningen. Tijdens een HIIT-training wissel je korte periodes van intense inspanning af met korte pauzes of rustperiodes. 

HIIT-trainingen bestaan uit verschillende oefeningen die in hoog tempo worden uitgevoerd. De nadruk ligt op maximale inspanning gedurende de korte intense intervallen, gevolgd door een korte rustperiode om te herstellen. Door deze afwisseling tussen inspanning en rust wordt het hart snel opgejaagd en blijft de hartslag gedurende de hele training hoog. Dit resulteert in een verhoogde verbranding van calorieën en een versterking van de conditie. 

HIIT-groepslessen maken gebruik van diverse elementen om de training uitdagend en gevarieerd te houden. Dit omvat het gebruik van verschillende trainingsmaterialen, zoals gewichten. Daarnaast worden vaak oefeningen met het eigen lichaamsgewicht geïntegreerd, zoals burpees, jumping jacks en mountain climbers. De diversiteit van de oefeningen zorgt voor een totale lichaamstraining en spreekt verschillende spiergroepen aan. 

HITT bij Arendse 

Als lid van Arendse health club kun je onbeperkt deelnemen aan onze energieke HIIT groepslessen op verschillende locaties. Het is een freestyleles wat betekent dat de les elke week anders kan zijn, waardoor de lessen uitdagend en vernieuwend blijven. 

  • Tijdbesparend
    HIIT is een efficiënte training die je in staat stelt om in korte tijd maximale resultaten te behalen. Met slechts 45 minuten kun je een effectieve full-body workout voltooien en je dagelijkse schema beter benutten. Door de hoge intensiteit en de constante toename van je hartslag tijdens HIIT, verbrand je veel calorieën, verbeter je je uithoudingsvermogen en vergroot je je algehele conditie. Na verloop van tijd zul je merken dat je steeds sterker en fitter wordt. 
  • Uitdagende groepsles
    Samen trainen met anderen in een energieke omgeving kan je motiveren en stimuleren om het beste uit jezelf te halen. De intensieve intervaloefeningen en het tempo van de training dagen je fysiek en mentaal uit, waardoor je grenzen kunt verleggen en resultaten kunt behalen die je voorheen misschien niet voor mogelijk hield. Bovendien zorgt de groepsdynamiek ervoor dat je gemotiveerd blijft en dat je elkaar kunt aanmoedigen, wat het plezier en de voldoening van de training vergroot. 
  • Gecertificeerde instructeurs
    Bij Arendse health club wordt je begeleid door gecertificeerde instructeurs die expertise hebben in het geven van HIIT-groepslessen. Ze zijn professioneel opgeleid en staan klaar om je te motiveren, de juiste technieken aan te leren en ervoor te zorgen dat je veilig en effectief traint. 

Proefles aanvragen

HIIT

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie en balans

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

Wij bieden HIIT lessen aan bij onze vestigingen Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor de groepsles HIIT

Wil je de voordelen van HIIT bij Arendse health club zelf ervaren? Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en ontdek hoe deze uitdagende workouts je kunnen helpen maximale resultaten te behalen. 

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!