Spring naar content

Sportschool

Zoek je een complete sportschool? Arendse health club is een sportclub met veel sportactiviteiten zoals fitness, groepslessen, een BIOCIRCUIT en personal training. We hebben health clubs in Breda, Tilburg, Dongen, Oosterhout, Lage Zwaluwe en Raamsdonksveer. Lees direct meer over onze sportclub of plan een persoonlijke rondleiding in. 

IMG_4398

Sportschool aanbod  

Bij Arendse health clubs bieden we een sportschool met uiteenlopende sportactiviteiten. Van fitness tot intensieve personal training. Daarnaast hebben we ook sportactiviteiten speciaal voor junioren en senioren. Ontspannen doe je na het sporten in onze wellness. Veel van onze vestigingen beschikken namelijk over sauna’s en stoombaden. Daarnaast hebben veel van onze clubs een zwembad. In onderstaand overzicht is ons complete sportschool aanbod te vinden.

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Sportschool met zwembad 

Onze Arendse health clubs in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer beschikken over een zwembad. Het gebruik van het zwembad is gratis voor onze leden. Zo kun je bijvoorbeeld na jouw stevige fitness workout nog even de spieren ontspannen in het warme water. Er zijn zelfs een aantal aqua groepslessen waar je gebruik van kunt maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om banen te trekken of vrij te komen zwemmen. 

Meer informatie over zwemmen

Sporten bij Arendse health club 

✓ Complete sportschool 
Arendse health club biedt een compleet aanbod aan sportfaciliteiten. Dat maakt het sporten in onze health clubs niet alleen veelzijdig maar ook afwisselend. Wissel trainingen af met diverse groepslessen, hoge kwaliteit fitnessapparatuur, zwemactiviteiten of een bezoek aan de wellness.   

✓ Toegankelijk voor iedereen
Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan komen sporten. Jong en oud, mobiel of minder mobiel. We bieden dan ook een ruim aanbod aan sportmogelijkheden en groepslessen zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan meedoen.  

✓ Uitgebreide faciliteiten 
Naast onze sportfaciliteiten bieden wij ook andere voorzieningen. Iedere Arendse health club beschikt over een horeca om een gezellig drankje te doen na jouw workout. Ook beschikken sommige Arendse health club-locaties over een kidsclub.   

✓ Sociale sportomgeving
Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een fijne manier bij ons kan komen sporten. Arendse health club biedt een vriendelijke en ondersteunende gemeenschap waar leden elkaar kunnen ontmoeten, samen trainen en elkaar aanmoedigen om hun sportdoelen te bereiken. 

Rondleiding inplannen

Word lid!

Wij kunnen je ondersteunen bij het bereiken van je fitnessdoelen, het verbeteren van je welzijn en het genieten van een actieve en gezonde levensstijl. Plan een afspraak in bij één van onze clubs en kom langs. 

Vragen?

Heeft u vragen over Arendse health club? We staan klaar om u te helpen! Laat ons weten wat u wilt weten, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
xcore Arendse breda