Spring naar content

Arendse health club Raamsdonksveer

Op zoek naar een sportfaciliteit in Raamsdonksveer? Arendse health club in Raamsdonksveer biedt een uitgebreide sportervaring en is de meest complete sportschool in de regio. Wij voorzien in een fitnesscentrum, zwembad en wellness, en bieden extra voorzieningen zoals horeca. Wil je onze health club zelf ervaren? Plan dan nu een rondleiding om kennis te maken.

IMG_0097
BIOCIRCUIT
Wellness
Moderne apparatuur
Alles onder één dak

Sportschool 

Arendse health Club in Raamsdonksveer is dé plek voor een veelzijdige sportbeleving waar alles op één locatie te vinden is. Ons ruime fitnesscentrum is uitgerust met de nieuwste Technogym-apparatuur, inclusief het innovatieve BIOCIRCUIT, de fitness van de toekomst. Hier kun je in een rustige, schone en veilige omgeving sporten. Met behulp van onze interactieve app kun je bovendien je fitnessdoelen en prestaties nauwgezet volgen. 

Sportschool Raamsdonksveer

Arendse health club Raamsdonksveer

Contactgegevens:
Haven 23
4941 DE Raamsdonksveer
0162 515 114
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 07:00 – 22:00
Vrijdag: 07:00 – 21:00
Zaterdag: 07:30 – 17:00
Zondag: 08:30 – 14:30

Rondleiding inplannen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Fitness Raamsdonksveer

Fitness in Raamsdonksveer? Dan ben je bij Arendse health club aan het juiste adres. Onze vestiging in Raamsdonksveer beschikt over een uitgebreide en ruim opgezette fitnessruimte. Hier vind je niet alleen de nieuwste fitnessapparatuur van Technogym, maar bieden we ook BIOCIRCUIT trainingen, personal training en persoonlijke begeleiding. Wil je meer weten over onze fitnessmogelijkheden in Raamsdonksveer? Of wil je onze club persoonlijk ervaren? Plan dan direct een rondleiding in!
Meer over Fitness Raamsdonksveer

Groepslessen in Raamsdonksveer

Arendse health club in Raamsdonksveer heeft een uitgebreid assortiment van gevarieerde groepslessen, geschikt voor alle niveaus en trainingsdoelen. In onze vestiging in Raamsdonksveer kun je deelnemen aan lessen in de groepszaal, spinningruimte, zwembad en functionele trainingsruimte. We bieden in totaal meer dan 30 verschillende groepslessen aan. Wil je meer te weten komen over onze groepslessen of meteen een proefles inplannen? Lees verder op onze groepslessenpagina.
Meer over Groepslessen in Raamsdonksveer
Personal training Raamsdonksveer Arendse

Personal training Raamsdonksveer

Wil je actief en vol motivatie werken aan je fitheid, gezondheid en persoonlijke doelen? Overweeg dan een Personal Training abonnement bij Arendse health club Raamsdonksveer! Onze deskundige Personal Trainers staan klaar om je te begeleiden op je fitnessreis, en met onze exclusieve abonnementen behaal je snel en blijvend resultaat.
Meer over Personal training Raamsdonksveer

Zwemmen in Raamsdonksveer

Al meer dan 35 jaar worden er zwemlessen gegeven bij Arendse health club in Raamsdonksveer. Maar naast ABC-zwemles is het bij ons ook mogelijk om te baby- of peuterzwemmen. Ook bieden wij diverse aqualessen aan. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om na een fitnessworkout nog even baantjes te trekken of vrij te zwemmen. Bekijk direct ons zwemaanbod via onderstaand overzicht. 

Zwembad Raamsdonksveer

Evenementen en feestje

Wil je een sportevenement bij ons organiseren? Wij bieden verschillende activiteiten aan voor (kinder)feestjes, bedrijfsuitjes en scholen. Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken welke activiteiten bij jouw evenement passen. Of klik hieronder voor meer informatie.

Meer over evenementen

Sfeer proeven

Bekijk afbeeldingen om een impressie te krijgen van onze health club in Raamsdonksveer!

Overige faciliteiten Arendse Raamsdonksveer 

 • Wellness 
  Onze sportschool in Raamsdonksveer beschikt onver diverse sauna’s. Zo kun je na het sporten de spieren ontimaal ontspannen in één van onze Finse sauna’s, de infraroodsauna of het Turks stoombad. 
 • Horeca 
  Al onze vestigingen beschikken over luxe en ruim opgezette horeca. Na het sporten kun je nog ontspannend een drankje doen. Een gezonde smoothie, eiwitshake of simpelweg een heerlijk kopje koffie. 
 • Fysiotherapie 
  Als lid van onze health club in Raamsdonksveer heb je altijd een fysiotherapeut binnen handbereik. Wij werken samen met de fysiopraktijken van Fysiomore, een dochter-onderneming van Arendse. 
 • Voedingscoach 
  Ook kun je bij onze vestiging in Raamsdonksveer gebruik maken van onze voedingscoaches. Ze helpen je op een verantwoorde manier op het gebied van voeding beweging en leefstijl-begeleiding. 
 • Zonnestudio 
  Bij Arendse health club in Raamsdonksveer kun je ook gebruikmaken van onze zonnestudio om te genieten van ontspannende zonnesessies. 

Rondleiding inplannen

Team Raamsdonksveer

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!

Lees ervaringen van anderen