Spring naar content

Leefstijlcoaching GLI

Worstel je met je leefstijl, fitheid of je gewicht? Breng een bezoek aan onze gecertificeerde leefstijlcoaches en werk samen toe naar een blijvend gezonde leefstijl.

Leefstijlcoaching Arendse health club

Wat is leefstijlcoaching? 

Een leefstijlcoach is een professional die begeleiding biedt bij het aanpassen van leefstijl en dit op een duurzame manier blijvend te houden. De samenhang van de pijlers voeding, beweging en ontspanning zullen bekeken worden. Ook zullen aspecten zoals zingeving, positief denken en ondersteunende relaties voorbijkomen. De leefstijlcoach kijkt naar het totale plaatje van de cliënt en zoekt dan tijdens coachings gesprekken de oplossing die het beste bij jou past. 

Wat maakt leefstijlcoaching uniek? 

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Een verwijzing van de huisarts is nodig
Zowel individuele coaching als in een groep
Alle elementen van een gezonde leefstijl worden aangepakt:

1. Beweging
2. Voeding
3. Ontspanning/stressreductie
4. Roken/alcohol 

Maak een afspraak

Wat kun je verwachten? 

De leefstijlcoach wil eerst een compleet beeld hebben van jouw huidige leefstijl en doelen. Samen met de leefstijlcoach worden jouw doelen concreet gemaakt en ga je stap voor stap met de leefstijlcoach als gids aan de slag om deze doelen te behalen.
Er zullen vragen gesteld worden om de oplossing altijd vanuit jou als cliënt te laten komen. Behalve vragen stellen zullen er ook adviezen gegeven worden of zelfs kleine opdrachten worden gedaan en kan het zomaar zijn dat je een opdracht krijgt om na het gesprek zelfstandig uit te voeren. Je kan tussen de sessies contact opnemen om bij onverwachte situaties of vragen de benodigde steun of adviezen te krijgen! 

Maak een afspraak

Maak een afspraak of vragen? 

Klaar om een gezonde levensstijl te omarmen? Bij Arendse staan we voor je klaar! Plan nu een afspraak in of neem contact op voor al je vragen. Samen zetten we de eerste stap! 

Maak een afspraak

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!