Spring naar content

Zwemles ABC Snelcursus

Als je snel en efficiënt je zwemdiploma wilt behalen, dan is onze snelcursus zwemmen de perfecte keuze voor jou. Met onze doelgerichte aanpak en kindgerichte benadering, streven we ernaar om in slechts 3 tot 6 maanden een diploma te laten behalen. Meld je kind aan voor de snelcursus of kom langs en ontdek de mogelijkheden.

zwemles Arendse health club
Verwarmd water
kleine groepjes
Gediplomeerde zwemdocenten

Snelcursus zwemmen bij Arendse 

Bij Arendse bieden wij de mogelijkheid om op een snelle maar veilige manier een zwemdiploma te behalen. Bij onze clubs in Breda, Dongen, Raamsdonksveer en Oosterhout leert je kind onder begeleiding van ervaren en kindgerichte zwemdocenten op een efficiënte en leuke manier zwemmen. De snelcursus zorgt ervoor dat je in kort tijdbestek klaar bent voor het afzwemmen.

Wat leer je tijdens snelcursus zwemmen? 

In relatief korte tijd, in een periode van 3 tot 6 maanden, leert jouw kind alle vaardigheden die belangrijk zijn in het water en die nodig zijn voor een zwemdiploma. De lessen zijn intensief, doelgericht en hebben een duur van maximaal 2 uur per keer. De focus ligt voornamelijk op waterveiligheid en zwemtechnieken die een leven lang van pas zullen komen.

Deze cursus wordt aangeboden voor zowel diploma A, als B en C.

Waarom snelcursus zwemmen bij Arendse? 

Tijdens de snelcursus gaan onze instructeurs mee het water in en leggen daardoor veel nadruk op kindvriendelijkheid. Daarnaast bieden wij de lessen aan voor maximaal 6 kinderen per groep hierdoor is er meer individuele aandacht. Op dit moment hebben wij geen lange wachtlijst voor de snelcursus.

Voordelen van een snelcursus zwemmen:

  • Door langere lessen, 2 uur i.p.v. 45 minuten, is de kans groter om de zwemvaardigheid van jouw kind te verbeteren. Er is minder herhaling nodig in de verschillende lessen omdat slagen langer achter elkaar herhaald worden.
  • Kleine groepen en veel persoonlijke aandacht.
  • Tijdens de gehele cursus zit jouw kind in hetzelfde groepje met de zelfde instructeur.
  • Minder reistijd, jouw kind hoeft minder vaak naar het zwembad toe vanwege de langere lessen en sneller behalen van het diploma.
  • De snelcursus wordt aangeboden in een verwarmd zwembad.

Twijfel je of de snelcursus past bij jouw kind? Via onderstaand formulier kunt u extra informatie opvragen over de snelcursus.

Zwemles ABC Snelcursus

Kies voor onze snelcursus zwemmen bij Arendse health club en ontdek hoe leuk en leerzaam zwemmen kan zijn! Bereik snel en zelfverzekerd je zwemdoelen met onze professionele begeleiding en kindvriendelijke aanpak. Meld je vandaag nog aan en haal binnenkort jouw zwemdiploma! 

Schrijf je in

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Extra informatie snelcursus

Meer informatie over de snelcursus zwemlessen?

Wil je meer informatie over de snelcursus zwemlessen bij Arendse health club? Vul dan onderstaand formulier in.