Spring naar content

Padel

De snelst groeiende en meest populaire sport? Padel! Deze sport is gezond, je blijft lekker in beweging en het is vooral erg leuk. Padel is snel, er is veel actie en de bal blijft lang in het spel. Onze health club in Dongen beschikt over 3 nieuwe indoor padelbanen.

Processed with VSCO with fa1 preset

Wat is padel? 

Padel is een mix tussen tennis en squash en speel je in een speciale padelkooi met 2 of 4 personen. Het wordt gespeeld op kleinere banen en de glazen wanden van de kooi zijn onderdeel van het spel en maakt padel een explosieve sport. Bij het beoefenen van padel wordt een speciaal racket gebruikt, zo heeft het geen snaren maar is gemaakt van fiberglas of carbon. 

Voor wie is padel? 

Padel is een sport die geschikt is voor iedereen, alle leeftijden, ongeacht je fysieke of technische niveau. Padel is makkelijk als je al ervaring hebt in de racketsport, maar zelfs als je dat niet hebt is padel gemakkelijk te leren. Er ontstaan vaak gekke rally’s tussen spelers. Padel staat gegarandeerd voor een hoop spelplezier. 

Reserveren

Padel

Uren
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 23:00
Zaterdag: 08:00 – 16:00
Zondag: 08:00 – 16:00

Reserveren

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Padel Clinic

Padel is op dit moment de populairste en de snelst groeiende sport in Nederland. Het spel dat bestaat uit een combinatie tussen squash en tennis wordt gespeeld in een speciale padelkooi. Padel kun je met 2 tot 4 personen spelen. Tijdens de clinic zal je samen met een ervaren padel instructeur de basis en spelregels van padel gaan leren. Ongeacht je fysieke of technische niveau, padel is voor alle leeftijden
Meer over Padel Clinic

Padel Cursus

Ben je startend in de padelwereld en wil je graag meer leren om je techniek uit te bouwen en verschillende spelelementen te leren? Geef je dan op voor onze cursus ‘Start met Padel’.Padel is de populairste en snelst groeiende sport van dit moment. Padel lijkt op een mix van tennis en squash en is geschikt voor alle leeftijden. Je technisch of fysiek niveau maakt niet uit, aangezien we een cursus aanbieden voor beginners en gevorderden.
Meer over Padel Cursus

Padel bij Arendse 

Je kunt bij Arendse Health Club Dongen op verschillende manieren een baan huren. Zo verhuren we losse padelbanen maar kun je ook voor een heel seizoen of jaar de baan vastleggen. 

Losse Baanhuur 
Je kunt een losse baan huren om gezellig te komen padelen, de kosten hiervan zijn €32,95 per uur. In het hoogseizoen (winter) is het vanaf heden alle dagen en uren het piektarief van toepassing. In het laagseizoen (zomer) geldt een tarief van €29,95 per uur.

Maximaal 5 dagen van tevoren is een losse padelbaan te reserveren. Als je echt verzekerd wil zijn van een padelbaan op een vaste dag of tijdstip raden wij u aan om een vaste baan te reserveren.  

Reserveren

Sfeer proeven

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
xcore Arendse breda