Spring naar content

Arendse app

De Arendse health club app is de oplossing voor een gezonde leefstijl. Haal het maximale uit jezelf, of je nu thuis bent, buiten of bij één van onze clubs. Met de app kun je groepslessen plannen, resultaten en je trainingsschema bekijken.

1000039862-01

Onderdelen App 

  • Faciliteitsruimte: Ontvang nieuws dat voor jou interessant is, boek een groepsles die bij je past en ontdek alle mogelijkheden binnen jouw Arendse club. 
  • Mijn beweging: bekijk je beweeggeschiedenis, je trainingsschema en doe je oefeningen thuis. 
  • Resultaten: In dit onderdeel van de app kun je de behaalde resultaten en je voortgang bekijken. Verzamel je moves en wordt iedere dag actiever! 

De Arendse App is te gebruiken met andere gezondheidsapps, denk hierbij aan Apple Health, Strava en Runkeeper. Het is ook mogelijk om de app zelf als activity tracker te gebruiken. De app in combinatie met de uitstekende begeleiding van onze instructeurs en het volgsysteem zorgen ervoor dat jij je doelen behaalt.  

 

Download hier de app voor iOS 

Download hier de app voor Android 

Veel plezier bij het gebruiken van de Arendse app! 

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!