Spring naar content

Bedrijfsfitness

Gezonde, vitale en duurzaam inzetbare medewerkers zijn erg belangrijk voor een bedrijf. Dit geldt voor medewerkers in allerlei vakgebieden. Door middel van onze eigen specialisten op het gebeid van bewegen, voeding en leefstijl bereiken we een hoge vitaliteit op de werkplek. Minder stress door sport betekend productievere medewerkers. De medewerkers zijn ten slotte van groot belang voor je bedrijf en de groei hiervan.

IMG_4449

Waar staat Bedrijfsfitness bij Arendse voor? 

Zorgen dat je medewerkers goed gemotiveerd, productief en gezond bij je blijven werken door middel van Bedrijfsfitness, dat is waar Arendse voor staat. Investeren in de fysieke en mentale gezondheid van de medewerkers wordt weer terugverdient via een daling in ziekteverzuim. Ook maakt Bedrijfsfitness je een erg aantrekkelijke werkgever.  

Daarnaast is het stimuleren van medewerkers om te gaan sporten goed voor een gezonde zaak. Medewerkers die sporten via een bedrijfsfitnessregeling zijn fitter, productiever en zijn minder vaak ziek.  

Maak een afspraak

 

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Wat kun je verwachten van Bedrijfsfitness? 

Wij zijn ervan overtuigt dat een veranderingsproces binnen een bedrijf begint met bewustwording. Goede interne communicatie en het creëren van draagvlak voor duurzame inzetbaarheid en Bedrijfsfitness in het algemeen intern bespreekbaar maken zorgt voor een bedrijfscultuur waarin fit zijn of worden van groot belang is. Door middel van een persoonlijk kennismakingsgesprek gaan we kijken wat er bij jouw bedrijf past en wat voor vorm van Bedrijfsfitness als prettig wordt ervaren. Er kan gedacht worden aan vrij sporten in de fitness of het volgen van groepslessen zoals spinning of small group training. Er is veel mogelijk in het kader van Bedrijfsfitness binnen Arendse health club.  

Voor wie is Bedrijfsfitness? 

Vind jij het als werkgever belangrijk dat je medewerkers hun belastbaarheid en weerbaarheid vergroten? Dan is bedrijfsfitness zeker geschikt. Wij bieden een uitgebreid programma aan met dienstverlening op maat, samen gaan we voor service, kwaliteit en effectiviteit als het gaat om fitte, vitale medewerkers. Zo is het bij Bedrijfsfitness mogelijk dat iedere medewerker zijn eigen Biocircuit programma volgt, een voedingscoach bezoekt of samen een les volgt.  

Wil jij dat je medewerkers goed gemotiveerd, productief en gezond bij je blijven werken, bespreek dan de mogelijkheden voor Bedrijfsfitness bij Arendse health club met ons en maak een vrijblijvende afspraak. 

Maak een afspraak

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!