Spring naar content

Gezondheid

Arendse health club is meer dan alleen een sportschool. Wij zijn een health club waarbij je terecht kunt voor alles op het gebied van sport en gezondheid. Naast dat je bij ons kunt sporten bieden wij ook fysiotherapie, voedingscoaching en leefstijlcoaching aan. Lees meer over onze begeleiding op het gebied van gezondheid of neem direct contact op. 

Image[8]

Begeleiding bij je gezondheid

Gezondheid gaat verder dan alleen bewegen. Het is de totale balans tussen verschillende factoren zoals voeding, verminderen van stress, een gezonde levensstijl en blessures voorkomen of genezen. Binnen Arendse health club vind je alles op het gebied van gezondheid onder één dak. Onze medewerkers zijn op elkaar ingespeeld en werken met elkaar samen. Zo kunnen wij je optimaal ondersteunen waar nodig, wat jouw persoonlijke gezondheidsdoelen ook zijn. Hieronder vind je ons gezondheidsaanbod. 

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Onze voedingscoaches zijn afgestudeerde diëtisten met een sterke sportaffiniteit. Ze bieden je intensieve persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding. Bijvoorbeeld om op een goede manier af te vallen of spieren op te bouwen. We bieden diverse voedingsabonnementen in combinatie met een sportabonnement. Zo heb jij een stok achter de deur om jouw doelen te halen op het gebied van gezondheid en/of gewicht. 

Ontspanning is ontzettend belangrijk in het leven, zeker als er veel van je gevraagd wordt, Daarom is het goed om zoveel mogelijk balans te vinden. Binnen onze health clubs bieden wij alle mogelijkheden om lichaam en geest te ontspannen. De één voelt zich ontspannen na een fitness training of zeer intensieve groepsles workout, de ander komt tot rust tijdens een yogasessie.

Daarnaast hebben veel van onze vestigingen ook een eigen zwembad en/of wellnessvoorzieningen. Denk daarbij aan zowel Finse als infraroodsauna’s en Turkse stoombaden. Ook daarvan kunnen onze leden gebruikmaken. Afsluitend kan er uiteraard genoten worden van een heerlijk kopje koffie in onze horeca. 

Wil je langkomen of heb je vragen?

Je kunt een afspraak maken om onze faciliteiten te bezichtigen, of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op als je een afspraak wilt maken met onze specialisten.

Vragen?

Heeft u vragen over Arendse health club? We staan klaar om u te helpen! Laat ons weten wat u wilt weten, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
xcore Arendse breda