Spring naar content

Jeugd

Bewegen is gezond en leuk. Wij vinden het belangrijk dat sporten voor kinderen een hoge fun-factor heeft. Daarom hebben we veel leuke sportactiviteiten speciaal voor de jeugd. Zo is er jeugdfitness en hiphop dans. Ook hebben we een speciaal programma Fitkids voor kinderen met een beperking of aandoening. Maar ook voor de allerkleinsten is er peutergym en peuterdans. Alles om jouw kind op een veilige, gezonde en leuke manier te laten sporten.

Jeugdfitness 1

Junioren bij Arendse health club

Bij Arendse health club zijn er verschillende sportactiviteiten voor kinderen beschikbaar. Zo krijgen kinderen bij ons de mogelijkheid om zelf te ontdekken hoe leuk sporten is. Naast dat het goed is voor de gezondheid en conditie, is het ook een gezellige manier om andere kinderen te ontmoeten. Plezier en ontspanning zijn hierbij belangrijk, maar ook zien we dat door te sporten kids bij ons meer vertrouwen en doorzettingsvermogen krijgen. In onderstaand overzicht zie je al onze sportactiviteiten voor jeugd.  

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Jeugdfitness

Vind jij gezondheid belangrijk voor jouw kind en wil je hem of haar op een leuke manier kennis laten maken met fitness? Speciaal voor de jeugd in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar bieden wij jeugdfitness aan. Ons doel is om ze te ondersteunen bij het sporten op een veilige manier, terwijl ze werken aan hun uithoudingsvermogen, kracht, balans en behendigheid. Ontdek Jeugdfitness en meld je aan voor een proefles.
Meer over Jeugdfitness

Jeugd Hip Hop

Staat jouw kind thuis ook altijd te springen voor de tv of op muziek? Dan moet je echt eens meedoen met een van de Hip Hop lessen bij Arendse health club. Hier leert je kind op speelse wijze bewegen op muziek en het onthouden van liedjes en beweging.
Meer over Jeugd Hip Hop

Climbing & Adventure

Voor de jonge avonturiers hebben we een speciale sportles genaamd Climbing & Adventure. Elke woensdagmiddag kunnen kinderen helemaal losgaan en nieuwe spannende activiteiten ontdekken. Onze wekelijkse terugkerende sportles biedt een gevarieerd programma vol uitdagingen en avontuur, zowel binnen als in de buitenlucht!
Meer over Climbing & Adventure
Peuterdans Arendse health club

Peuterdans

Onze Peuterdanslessen zijn ontworpen om de allerkleinsten op een speelse en creatieve manier kennis te laten maken met de wereld van dans en beweging. Bij Arendse health club creëren we een veilige en stimulerende omgeving waarin peuters zich vrij kunnen bewegen, hun fantasie kunnen gebruiken en hun eerste stappen kunnen zetten in de wondere wereld van dans.
Meer over Peuterdans
Peutergym Arendse

Peutergym

Peutergym is veel meer dan alleen bewegen. Het is een avontuurlijke ontdekkingsreis waarin peuters op een speelse manier hun lichaam en zintuigen verkennen. Tijdens de les kan jouw peuter al zijn energie kwijt, werken aan zijn motorische vaardigheden en samen spelen met andere kindjes. En het beste van alles is dat jouw meubels heel blijven!
Meer over Peutergym
Fitkids Arendse health club

Fitkids

Ben je op zoek naar een programma dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen en jongeren met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening? Dan is Fitkids precies wat je zoekt. Met aangepaste oefeningen en professionele begeleiding bieden we een veilige en leuke omgeving waarin kinderen kunnen werken aan hun fitheid en algehele welzijn.
Meer over Fitkids

Zwemactiviteiten voor kinderen 

Arendse health club heeft verschillende vestigingen met een zwembad. Hier worden ook speciale zwemactiviteiten voor kinderen georganiseerd. Wij hebben een heerlijk verwarmd zwembad, perfect voor baby- en peuterzwemmen. Zo kun je jouw kleintje in een veilige en intieme omgeving voor het eerst met zwemmen in aanraking laten komen. Onze zweminstructeurs geven je allemaal tips hoe je samen met jouw baby of peuter kunt zwemmen. Heeft jouw kindje de smaak te pakken? Dan kan hij of zij doorstromen naar zwemlessen voor A, B en C-diploma. Uiteraard kunnen gezinnen ook bij ons komen vrij zwemmen. 

Kinderfeestjes 

Is jouw kind binnenkort jarig? Naast alle sportactiviteiten is het bij ons ook mogelijk om een kinderfeestje te houden. Al onze kinderfeestjes zijn sportief, zoals een dansfeestje, bootcamp, zwemmen, klimmen, boogschieten of kanoën. Ook kunnen activiteiten bij ons gecombineerd worden. Zodat je bijvoorbeeld eerst kunt Hiphop dansen en daarna met z’n allen nog het zwembad in kunt springen. Daarnaast verzorgen wij de catering om het feestje af te sluiten met bijvoorbeeld poffertjes en een ijsje.   

Meer over kinderfeestjes

Fitness abonnement en tarieven 

Arendse health club biedt verschillende lidmaatschapsopties die passen bij verschillende budgetten en behoeften, waaronder kortetermijn- en langetermijnabonnementen, studenten- en seniorenkortingen, en gezinslidmaatschappen. Bekijk direct onze abonnementen en tarieven. 

Tarieven en abonnementen

 

Openingstijden en rooster 

Sportactiviteiten voor kinderen bieden wij aan bij onze vestigingen in Breda, Dongen, Lage Zwaluwe, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg. Let op, niet alle kidsactiviteiten zijn bij iedere vestiging beschikbaar. Bekijk direct het rooster bij onze verschillende vestigingen. 

Bekijk het rooster

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!