Spring naar content

Kinderfeestjes

Ontdek onze kinderfeestjes voor kinderen vanaf 6 jaar. Of je nu avontuurlijke buitenactiviteiten of sportieve binnen feestjes zoekt, wij hebben alles om jouw feestje een succes te maken. Bekijk nu onze opties en plan een onvergetelijk feest!

Junior climbing & adventure 1

Kinderfeestje vieren bij Arendse health club 

Op zoek naar een uniek idee voor het volgende kinderfeestje? Wil je een actief en sportief feest organiseren dat de kinderen nog lang zal bijblijven? Look no further! Arendse health club biedt een scala aan opwindende activiteiten die geschikt zijn voor kinderen vanaf 6 jaar, wat ervoor zorgt dat jouw feestje een knallend succes wordt. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke buitenactiviteiten of sportieve binnenfeestjes, wij hebben het allemaal in huis. 

Soorten kinderfeestjes 

Outdoor & Adventure kinderfeestje 

Voor de avontuurlijke feestvierders bieden we bij onze vestiging in Breda een scala aan activiteiten die garant staan voor een onvergetelijke ervaring: 

  • Klimmen (Breda) 
  • Boogschieten (Breda) 
  • Kanoën (Breda) 
  • Vlotbouwen (Breda) 
  • Bootcamp 

Sportieve kinderfeestjes 

Als je op zoek bent naar een sportief kinderfeestje, ben je bij Arendse health club aan het juiste adres. We bieden verschillende sportieve activiteiten aan op al onze locaties, waaronder: 

  • Fitness/Fit&Fun 
  • Hip-hop feestje
  • Padel feestje (locatie Dongen)

Combinatie van meerdere activiteiten 

Bij Arendse health club kun je verschillende activiteiten combineren om een feestje samen te stellen dat perfect aansluit bij jouw wensen. Bijvoorbeeld, begin met boogschieten en sluit af met een spannend avontuur op je zelfgemaakte vlot. Onze instructeurs helpen je graag bij het samenstellen van het ideale kinderfeestje. 

Neem contact op

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Klimfeestje Breda

Op zoek naar een spannend en avontuurlijk kinderfeestje? Het klimfeestje in Breda staat garant voor opwinding en plezier! Bij dit feestje beklim je een klimwand van maar liefst 10 meter hoog, onder begeleiding van een ervaren kliminstructeur die gedurende het hele feestje aanwezig is.
Meer over Klimfeestje Breda
Vlotbouwen Arendse Breda

Vlot bouwen feestje Breda

Het vlotbouw feestje in Breda is voor kinderen die niet bang zijn om een beetje vies te worden en van avontuur houden! Onze ervaren instructeur staat klaar om je stap voor stap te leren hoe je het perfecte vlot kunt bouwen. Daarna is het aan de kinderen om hun eigen vlot te ontwerpen en te bouwen. Ten slotte volgt de ultieme test: zal het vlot blijven drijven of niet? Onder begeleiding van de instructeur gaan jullie het water op, direct naast ons terrein. Als de groep groot genoeg is, verdelen we jullie in teams zodat je de strijd kunt aangaan met je mede-avonturiers.
Meer over Vlot bouwen feestje Breda

Kanovaren Kinderfeestje Breda

Voor echte waterliefhebbers is het kanovaren kinderfeestje in Breda een uniek en spannend avontuur! Na een duidelijke uitleg van onze instructeur over veiligheid en peddeltechniek zijn de kinderen helemaal klaar voor het wateravontuur. Tijdens het kanovaren nemen ze deel aan een opwindende speurtocht, waarbij ze samen met hun mede-avonturiers op zoek gaan naar aanwijzingen om de missie te voltooien.
Meer over Kanovaren Kinderfeestje Breda
Boogschieten Breda Arendse

Boogschieten feestje Breda

Spannen, richten, loslaten en... raak! Boogschieten klinkt eenvoudig, maar het vereist precisie en concentratie. Het boogschietfeestje is perfect voor avontuurlijke kinderen, maar ook ideaal voor teambuilding, bedrijfsuitjes of andere groepsactiviteiten.
Meer over Boogschieten feestje Breda
Jeugdfitness Arendse

Bootcamp feestje

Voor de ware sportliefhebbers is het bootcamp feestje de ultieme manier om plezier te hebben en in beweging te zijn! Tijdens dit feestje ga je samen met een ervaren instructeur aan de slag met een scala aan oefeningen en attributen. Springen, rennen, klimmen... je kunt helemaal losgaan met je vrienden en vriendinnen en samenwerken als een team.
Meer over Bootcamp feestje

Fit & Fun feestje

Het Fit & Fun feestje is de perfecte keuze voor iedereen die van sport en plezier houdt! Tijdens dit feestje word je begeleid door een ervaren sportinstructeur en kun je genieten van een reeks aanpassingsgerichte oefeningen. Of het nu een circuit, cardio of bootcamp is, de activiteiten worden afgestemd op de groep, zodat iedereen kan deelnemen en genieten van een geweldige tijd.
Meer over Fit & Fun feestje

Hip hop feestje

Het Hip Hop feestje is de perfecte keuze voor iedereen die van dansen, ritme en plezier houdt! Tijdens dit feestje word je begeleid door een ervaren danslerares en ga je aan de slag met leuke dansjes en het instuderen van een coole choreografie.
Meer over Hip hop feestje

Geschikt voor kinderen én volwassenen 

Bij Arendse health club zijn onze kinderfeestjes niet alleen bedoeld voor kinderen; ook volwassenen die op zoek zijn naar een sportief en leuk feest zijn van harte welkom. Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest, bij ons vind je voor elk wat wils. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat iedereen een gezellige en onvergetelijke dag beleeft. 

Lekker eten na afloop 

Na al het plezier en sporten krijgen de kinderen natuurlijk honger. Daarom bieden we de mogelijkheid om elk feestje af te sluiten met een heerlijke maaltijd, zoals poffertjes of hotdogs, gevolgd door een verfrissend ijsje. Zo gaat iedereen met een volle buik en een brede glimlach naar huis. 

Prijzen 

Onze feestelijke activiteiten zijn beschikbaar voor slechts €9,95 per kind per uur, met een minimumbedrag van €99,95 voor groepen van 10 kinderen. Dit tarief is inclusief de kosten voor de instructeur en het benodigde materiaal. Goed om te weten: bij kinderfeestjes hoeven ouders of verzorgers niet te betalen. 

Neem contact op

Vragen? 

Ben je klaar om een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren? Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw feestje bij Arendse health club kunnen laten schitteren! 

Neem contact op

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!