Spring naar content

Klimfeestje Breda

Op zoek naar een spannend en avontuurlijk kinderfeestje? Het klimfeestje in Breda staat garant voor opwinding en plezier! Bij dit feestje beklim je een klimwand van maar liefst 10 meter hoog, onder begeleiding van een ervaren kliminstructeur die gedurende het hele feestje aanwezig is.

Junior climbing & adventure 1

Wat kun je verwachten bij een klimfeestje? 

Bij het klimfeestje in Breda draait alles om klimavonturen en adrenaline. Tijdens het feestje krijg je de kans om de klimwand te bedwingen, en dat maar liefst een uur lang. Of je nu een ervaren klimmer bent of nog nooit hebt geklommen, onze instructeurs zorgen ervoor dat iedereen een geweldige tijd beleeft. Veiligheid staat voorop, en daarom vragen we voor elke 3 tot 4 kinderen om een volwassene (16+) mee te nemen om te helpen bij het zekeren. Geen zorgen, onze instructeurs zullen deze volwassenen vooraf duidelijk uitleggen hoe ze dit veilig kunnen doen. 

Neem contact op

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Praktische details van het klimfeestje in Breda 

Kosten van het Klimfeestje in Breda: 

  • Voor slechts € 10,50 per kind kunnen ze genieten van dit unieke klimavontuur. Er geldt een minimumbedrag van € 104,95 voor groepen van 10 personen. 

Eten en Drinken: 

  • Na al dat klimmen en avontuur krijgen de kinderen natuurlijk honger. Gelukkig hebben we verschillende menu’s om uit te kiezen: 
  • Het poffertjesmenu met ranja en een ijsje voor €5,20 per persoon. 
  • Het hotdogmenu (inclusief 2 broodjes) met ranja en een ijsje voor €7,60 per persoon. 

Belangrijke Aandachtspunten: 

  • Zorg ervoor dat de kinderen makkelijk zittende kleding en stevige schoenen dragen, zodat ze comfortabel kunnen klimmen. 
  • Onthoud dat dit klimfeestje niet alleen voor kinderen is; het is ook een fantastische optie voor volwassenen. Denk aan familiedagen, vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes voor een dag vol actie en teambuilding. 
  • Als kers op de taart ontvangt elk kind na afloop van het feestje een welverdiend klimdiploma als aandenken aan hun spannende avontuur. 

Neem contact op

Combinatie van meerdere activiteiten 

Bij Arendse health club kun je verschillende activiteiten combineren om een feestje samen te stellen dat perfect aansluit bij jouw wensen. 

Vragen?

Klaar voor een hoogstaand avontuur? Boek nu jouw klimfeestje in Breda bij Arendse health club en bezorg de kinderen en volwassenen een dag vol klimplezier en herinneringen die blijven hangen!

Neem contact op