Spring naar content

Arendse health club Oosterhout

Op zoek naar een sportschool in Oosterhout? Arendse health club in Oosterhout biedt de meest uitgebreide sportfaciliteiten in de regio, inclusief een fitnesscentrum, zwembad en wellness voorzieningen. Bovendien kun je bij ons genieten van diverse extra faciliteiten, waaronder horeca. Wil je onze health club zelf ervaren? Plan dan meteen een rondleiding om kennis te maken.

IMG_9947
BIOCIRCUIT
Wellness
Alles onder één dak
Moderne apparatuur

Sportschool 

Arendse health club in Oosterhout is dé plek voor een veelzijdige sportervaring, waar alles onder één dak te vinden is. Ons ruime fitnesscentrum is uitgerust met de nieuwste Technogym-apparatuur, inclusief BIOCIRCUIT, de fitness van de toekomst. Hier kun je in een rustige, schone en veilige omgeving sporten. Onze interactieve app helpt je bij het monitoren van je fitnessdoelen en prestaties. 

Sportschool Oosterhout

Arendse health club Oosterhout

Contactgegevens:
Innovatiepark 7
4906 AA Oosterhout
0162 520 346
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 07:00 – 22:00
Vrijdag: 07:00 – 21:00
Zaterdag 07:30 – 16:30
Zondag: 08:00 – 14:00

Rondleiding inplannen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Fitness Oosterhout

Wil je fitnessen in Oosterhout? Arendse health club is dé sportschool voor Oosterhout en de omliggende regio. Onze vestiging in Oosterhout biedt een uitgebreide en ruim opgezette fitnessruimte met de nieuwste fitnessapparatuur van Technogym. Maar dat is niet alles, we hebben ook een BIOCIRCUIT, bieden personal training aan en voorzien in persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning en leefstijl. Ons toegewijde team in Oosterhout staat klaar om je te helpen bij het bereiken van jouw sportdoelen. Wil je meer weten over onze fitness in Oosterhout? Lees dan verder of plan direct een persoonlijke rondleiding in!
Meer over Fitness Oosterhout

Groepslessen Oosterhout

Arendse health club in Oosterhout biedt een uitgebreid scala aan gevarieerde groepslessen, geschikt voor alle niveaus en trainingsdoelen. In onze vestiging in Oosterhout kun je deelnemen aan lessen in de groepszaal, spinningruimte, zwembad en functionele trainingsruimte. We hebben in totaal meer dan 30 verschillende groepslessen beschikbaar. Wil je meer te weten komen over onze groepslessen of meteen een proefles inplannen? Lees verder op onze groepslessenpagina.
Meer over Groepslessen Oosterhout
Personal training Raamsdonksveer Arendse

Personal training Oosterhout

Wil je doelgericht en met volledige motivatie werken aan je fysieke fitheid, gezondheid en persoonlijke doelen? Overweeg dan eens een Personal Training abonnement bij Arendse health club Oosterhout! Onze ervaren Personal Trainers staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar fitness, en dankzij onze exclusieve abonnementen bereik je snel en blijvend resultaat.
Meer over Personal training Oosterhout

Zwembad 

Al meer dan 35 jaar worden er zwemlessen gegeven bij Arendse health club in Oosterhout Maar naast ABC-zwemles is het bij ons ook mogelijk om te baby- of peuterzwemmen. Ook bieden wij diverse aqualessen aan. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om na een fitnessworkout nog even baantjes te trekken of vrij te zwemmen. Bekijk direct ons zwemaanbod via onderstaand overzicht. 

Zwembad Oosterhout

Squash 

Hou je van een potje squash? Dan ben je bij Arendse health club Oosterhout aan het juiste adres! Daag je partner, vriend of familielid uit voor een spannend potje squash en ontspan naderhand met een verfrissend drankje aan onze gezellige bar. Onze club beschikt over twee professionele indoor squashbanen. 

Racketsport Oosterhout

Evenementen en feestje

Wil je een sportevenement bij ons organiseren? Wij bieden verschillende activiteiten aan voor (kinder)feestjes, bedrijfsuitjes en scholen. Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken welke activiteiten bij jouw evenement passen. Of klik hieronder voor meer informatie.

Meer over evenementen

Sfeer proeven

Bekijk afbeeldingen om een impressie te krijgen van onze health club in Oosterhout!

xcore oosterhout

Overige faciliteiten Arendse Oosterhout 

 • Wellness
  Onze sportschool in Oosterhout beschikt over diverse sauna’s. Zo kun je na het sporten de spieren optimaal ontspannen in één van onze Finse sauna’s, de infraroodsauna of het Turks stoombad. 
 • Horeca
  Al onze vestigingen beschikken over luxe en ruim opgezette horeca. Na het sporten kun je nog ontspannend een drankje doen. Een gezonde smoothie, eiwit shake of simpelweg een heerlijk kopje koffie. 
 • Fysiotherapie
  Als lid van onze health club in Oosterhout heb je altijd een fysiotherapeut binnen handbereik. Wij werken samen met de fysiopraktijken van Fysiomore, een dochter-onderneming van Arendse. 
 • Voedingscoach
  Ook kun je bij onze vestiging in Oosterhout gebruik maken van onze voedingscoaches. Ze helpen je op een verantwoorde manier op het gebied van voeding beweging en leefstijl-begeleiding. 

Rondleiding inplannen

Team Oosterhout

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!

Lees ervaringen van anderen