Spring naar content

Voedingscoach Oosterhout

Zoek je een voedingscoach of diëtist in Oosterhout? Bij Arendse health club in Oosterhout kun je werken aan je gezondheid onder deskundige begeleiding van onze voedingscoach en/of (sport)diëtist. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je lichaam wilt shapen, of voedingsadvies nodig hebt vanwege medische aandoeningen, onze coaches stellen een individueel voedingsplan op, volledig op maat gemaakt voor jou. Zo sluit dit plan altijd optimaal aan bij jouw doelen en behoeften. Wil je meer weten over voedingsbegeleiding? Neem dan direct contact met ons op.

Voedingscoach 2

Voeding en diëtetiek 

Binnen de Arendse health clubs bieden we via onze dochteronderneming Fysiomore diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan met een voedingscoach. Onze voedingscoaches hebben verschillende specialisaties. Zo kunnen onze gewichtsconsulenten je begeleiden bij gewichtsverlies, terwijl onze (sport)diëtisten je kunnen voorzien van algemeen voedingsadvies. Daarnaast hebben we in Oosterhout ook gespecialiseerde kinderdiëtisten beschikbaar. 

Voedingscoach Oosterhout

Contactgegevens:
Innovatiepark 7
4906 AA Oosterhout
0162 520 346
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 07:00 – 22:00
Vrijdag: 07:00 – 21:00
Zaterdag 07:30 – 16:30
Zondag: 08:00 – 14:00

Maak een afspraak

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Tanita weegschaal - Arendse

Gewichtsconsulent

Wil je een gezond gewicht bereiken? Dan is de begeleiding van een gewichtsconsulent de manier om dat te behalen. Een gewichtsconsulent is opgeleid om gezonde mensen met gewichtsproblemen tot een BMI van 30 te begeleiden.
Meer over Gewichtsconsulent

Diëtetiek

Ben jij op zoek naar een diëtist? Bij Arendse health club staan onze deskundige diëtisten klaar om je te begeleiden en te ondersteunen. Wil je werken aan je gezondheidsdoelen? Plan nu een afspraak in en zet die eerste stap naar een betere jij.
Meer over Diëtetiek

Kinderdiëtist

Bij Arendse health club hebben we gekwalificeerde kinderdiëtisten die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen en hun ouders bij voedingsgerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om gewichtsproblemen, voedselovergevoeligheid, buikklachten, of andere voedingsproblemen, onze kinderdiëtisten staan klaar om te helpen.
Meer over Kinderdiëtist

Bewegingsprogramma’s in Oosterhout 

Ook bieden we binnen onze Health Club in Oosterhout ook twee bewegingsprogramma’s aan. Namelijk het Junior Lifestyle Programma en Nederland in beweging.  

Junior lifestyle program

Het Junior Lifestyle Program (JLP) is een traject van 12 maanden dat zich richt op kinderen met overgewicht van 6 t/m 16 jaar. Het programma is ontworpen om kinderen te helpen gezonde gewoonten te ontwikkelen. Door middel van leuke activiteiten, educatieve content en beweging wordt aandacht besteed aan voeding, lichaamsbeweging en welzijn. Tijdens dit traject krijgen kinderen begeleiding van een beweegcoach en een diëtist. Lees direct meer over het Junior Lifestyle Program.

Meer informatie

Nederland in beweging 

Nederland in Beweging is een cursus gericht op mensen met ernstig overgewicht en/of diabetes. Tijdens dit programma word je begeleid door een beweegcoach, diëtiste en als het nodig is door een fysiotherapeut. Samen ga je aan de slag om structureel je levensstijl te verbeteren middels concrete oefeningen en gezondheidstips. Lees direct meer over Nederland in Beweging. 

Meer informatie

 

Voedingscoach Oosterhout specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!