Spring naar content

Actief vergaderen

Een leuke sportieve activiteit tussen een vergadering of cursus door om de creativiteit te boosten? Bij Arendse health club kun je actief komen vergaderen. Combineer het vergaderen over serieuze zaken met een activiteit om een beetje actie aan de dag te geven en de teambuilding te verbeteren.
Op een originele, inspannende en vooral een leuke manier leer je als team hoe je beter kunt communiceren en functioneren.

IMG_3777

Wat is actief vergaderen? 

Het combineren van een functionele vergadering in een bij Arendse health club gehuurde cursusruimte en tussendoor of aansluitend een gezellige en sportieve activiteit volgen. Met elkaar een groepsles volgens, fitnessen en klimmen of boogschieten, allemaal zijn het ideale activiteiten om weer op te laden voor het vervolg van de vergadering. Deze vorm van actief vergaderen is goed voor de teambuilding en zorgt voor de ultieme break.    

Contact opnemen

Voordelen van actief vergaderen 

Wij hebben de sportiefste activiteiten om je team mee te versterken, om even te ontspannen maar vooral om samen veel plezier te beleven. Je zult merken dat het leuker is om actief te vergaderen en dat iedereen meer gemotiveerd is om het beste eruit te halen.  

De voordelen: 

  • Het energieniveau is hoger 
  • Meer beweging is goed voor iedereen 
  • Je voelt je fit 
  • Het concentratieniveau ligt hoger 

De kosten voor actief vergaderen zijn afhankelijk van welke activiteiten er gekozen worden. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere activiteiten te volgen.   

Contact opnemen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!