Spring naar content

Arendse health club Lage Zwaluwe

Op zoek naar een sportschool in Lage Zwaluwe? Arendse health club in Lage Zwaluwe is de meest uitgebreide sportfaciliteit in de regio, met een uitgebreid fitnesscentrum. Daarnaast bieden we diverse extra faciliteiten, zoals horeca en fysiotherapie. Wil je onze health club zelf ervaren? Plan dan meteen een rondleiding.

IMG_4327
Persoonlijke begeleiding
Moderne apparatuur
Alles onder één dak

Actie: Lage Zwaluwe in Beweging

Lage Zwaluwe in Beweging is een speciale leefstijl cursus ontwikkeld voor mensen met overgewicht/diabetes/verhoogd cholesterol/osteoporose en artrose. Tijdens Lage Zwaluwe in Beweging kun je 12 weken onbeperkt sporten onder begeleiding van een professionele instructeur en voedingscoach vanaf €14,95 per 4 weken!

Sportschool Aanbod 

Arendse health club in Lage Zwaluwe biedt het meest veelzijdige sportschoolaanbod in de regio Lage Zwaluwe. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. We hebben een ruim fitnesscentrum met de nieuwste Technogym-apparatuur en bieden een divers aanbod aan groepslessen, geleid door gedreven personal trainers. Onze faciliteiten zijn toegankelijk voor mensen van alle leeftijden, inclusief junioren en senioren. Hieronder vind je een overzicht van alle voorzieningen die onze sportschool in Lage Zwaluwe te bieden heeft.

Sportschool Lage Zwaluwe

Arendse health club Lage Zwaluwe

Contactgegevens:
Wethouder Dubbelmanstraat 54
4926 BS Lage Zwaluwe
0168 486 461
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag: 09:00 – 22:00
Dinsdag: 09:00 – 13:00 / 17:30 – 22:00
Woensdag: 09:00 – 22:00
Donderdag: 09:00 – 13:00 / 18:00 – 22:00
Vrijdag: 09:00 – 22:00
Zaterdag: 09:00 – 12:00
Zondag: 09:00 – 12:00

Rondleiding inplannen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Fitness Lage Zwaluwe

Op zoek naar fitness in Lage Zwaluwe? Zoek niet verder! Arendse health club is dé sportschool in Lage Zwaluwe. Onze vestiging in Lage Zwaluwe biedt een ruim opgezette fitnessruimte met de nieuwste fitnessapparatuur van Technogym. Maar dat is niet alles, we bieden ook persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning en leefstijl. Ons toegewijde team in Lage Zwaluwe staat klaar om je te helpen bij het bereiken van je sportieve doelen. Lees meer over onze fitness in Lage Zwaluwe of plan direct een persoonlijke rondleiding in!
Meer over Fitness Lage Zwaluwe

Groepslessen Lage Zwaluwe

Arendse health club in Lage Zwaluwe biedt een breed scala aan diverse groepslessen, geschikt voor alle niveaus en trainingsdoelen. In onze vestiging in Lage Zwaluwe kun je deelnemen aan lessen in de groepszaal, spinningruimte, zwembad en functionele trainingsruimte. We hebben veel verschillende groepslessen beschikbaar. Wil je meer weten over onze groepslessen of meteen een proefles plannen? Lees verder op onze groepslessenpagina.
Meer over Groepslessen Lage Zwaluwe
Personal training Raamsdonksveer Arendse

Personal training

Wil je serieus en gemotiveerd aan de slag met je fitheid, gezondheid en persoonlijke doelen? Dan is een Personal Training abonnement bij Arendse health club Lage Zwaluwe de juiste keuze! Onze ervaren Personal Trainers zijn er om je te begeleiden op je fitnessreis, en met onze exclusieve abonnementen boek je snel en langdurig vooruitgang.
Meer over Personal training

Junioren Aanbod 

Ook junioren hebben volop keuze aan sportactiviteiten bij onze club in Lage Zwaluwe, van junior fitness. 

Meer over Junioren

Senioren Aanbod 

Binnen onze club in Lage Zwaluwe zijn er verschillende sportactiviteiten beschikbaar voor senioren, zodat zij op hun eigen tempo kunnen sporten. Kies bijvoorbeeld voor een groepsles zoals Senioren Fit. 

Meer over Senioren

Evenementen en feestje

Wil je een sportevenement bij ons organiseren? Wij bieden verschillende activiteiten aan voor (kinder)feestjes, bedrijfsuitjes en scholen. Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken welke activiteiten bij jouw evenement passen. Of klik hieronder voor meer informatie.

Meer over evenementen

Sfeer proeven

Bekijk afbeeldingen om een impressie te krijgen van onze health club in Lage Zwaluwe!

Overige faciliteiten Arendse Lage Zwaluwe

  • Horeca
    Al onze vestigingen beschikken over luxe en ruim opgezette horeca. Na het sporten kun je nog ontspannend een drankje doen. Een gezonde smoothie, eiwitshake of simpelweg een heerlijk kopje koffie. 
  • Fysiotherapie
    Als lid van onze health club in Lage Zwaluwe heb je altijd een fysiotherapeut binnen handbereik. Wij werken samen met de fysiopraktijken van Fysiomore, een dochter-onderneming van Arendse. 
  • Voedingscoach
    Ook kun je bij onze vestiging in Lage Zwaluwe gebruik maken van onze voedingscoaches. Ze helpen je op een verantwoorde manier op het gebied van voeding beweging en leefstijl-begeleiding. 

Rondleiding inplannen

Team Lage Zwaluwe

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!

Lees ervaringen van anderen