Spring naar content

Fitness Lage Zwaluwe

Op zoek naar fitness in Lage Zwaluwe? Zoek niet verder! Arendse health club is dé sportschool in Lage Zwaluwe. Onze vestiging in Lage Zwaluwe biedt een ruim opgezette fitnessruimte met de nieuwste fitnessapparatuur van Technogym. Maar dat is niet alles, we bieden ook persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning en leefstijl. Ons toegewijde team in Lage Zwaluwe staat klaar om je te helpen bij het bereiken van je sportieve doelen. Lees meer over onze fitness in Lage Zwaluwe of plan direct een persoonlijke rondleiding in!

IMG_0276

Fitness workout 

Bij Arense health club in Lage Zwaluwe helpen wij jou bij het behalen van jouw fitnessdoelen. Of het nu gaat om afvallen, shaping, kracht en spieropbouw of conditieverbetering. Daarnaast staan er ook Personal Trainers of Lifestyle Coaches voor je klaar. 

Fitness apparatuur Arendse health club 

Bij Arendse health club werken we uitsluitend met de beste en meest geavanceerde fitnessapparatuur van Technogym. Onze vestigingen zijn uitgerust met een breed scala aan cardio- en krachtapparaten, waaronder crosstrainers, professionele loopbanden, hometrainers, roeimachines, fitnessbanken, halters, buik- en beentrainers, en nog veel meer. Met deze apparatuur kun je elke spiergroep effectief trainen. 

Fitness Lage Zwaluwe

Contactgegevens:
Wethouder Dubbelmanstraat 54
4926 BS Lage Zwaluwe
0168 486 461
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag: 09:00 – 22:00
Dinsdag: 09:00 – 13:00 / 17:30 – 22:00
Woensdag: 09:00 – 22:00
Donderdag: 09:00 – 13:00 / 18:00 – 22:00
Vrijdag: 09:00 – 22:00
Zaterdag: 09:00 – 12:00
Zondag: 09:00 – 12:00

Rondleiding inplannen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Persoonlijke Begeleiding

Bij Arendse health club staat persoonlijke aandacht centraal. Onze instructeurs zijn stuk voor stuk gecertificeerd en gepassioneerd om jou te helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter die zijn prestaties wilt verbeteren, onze instructeurs zijn er om je te ondersteunen op elk niveau.
Meer over Persoonlijke Begeleiding
Personal training Raamsdonksveer Arendse

Personal training

Wil je serieus en gemotiveerd aan de slag met je fitheid, gezondheid en persoonlijke doelen? Dan is een Personal Training abonnement bij Arendse health club Lage Zwaluwe de juiste keuze! Onze ervaren Personal Trainers zijn er om je te begeleiden op je fitnessreis, en met onze exclusieve abonnementen boek je snel en langdurig vooruitgang.
Meer over Personal training

Voedingscoach Lage Zwaluwe

Ben je op zoek naar een voedingscoach of diëtist in Lage Zwaluwe? Bij Arendse health club in Lage Zwaluwe kun je aan je gezondheid werken met professionele begeleiding van onze voedingscoach en/of (sport)diëtist. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je lichaam wilt shapen, of voedingsadvies nodig hebt vanwege medische aandoeningen, onze coaches stellen een individueel voedingsplan op, helemaal op maat gemaakt voor jou. Zo sluit dit plan altijd optimaal aan bij jouw doelen en behoeften. Wil je meer weten over voedingsbegeleiding? Neem dan direct contact met ons op.
Meer over Voedingscoach Lage Zwaluwe

Fitness bij Arendse health club in Lage Zwaluwe  

 • Professionele fitnessapparatuur 
  Al onze fitness apparatuur is van de hoogste kwaliteit. We werken met het merk Technogym, welke uitsluitend professionele fitness apparaten biedt. Daarnaast bieden wij een breed scala aan fitnessapparatuur, waaronder cardio-apparaten, krachttrainingsapparatuur, een BIOCIRCUIT en functionele trainingszones. Dit stelt leden in staat om een gevarieerde en uitgebalanceerde training routine te hebben. 
 • Persoonlijke digitale trainingsomgeving
  Al onze leden hebben een persoonlijke (digitale) trainingsomgeving, genaamd Mywellness. In deze omgeving kun je onder andere je prestaties en metingen inzien, handmatig oefeningen toevoegen, je programma zelf aanpassen en koppelingen leggen met sportapps. Daarnaast kun je bijhouden hoeveel MOVES je maakt en of je je doelen haalt.  
 • Uitgebreide faciliteiten
  Naast onze fitness faciliteiten bieden wij ook andere voorzieningen. Iedere Arendse health club heeft een loungebar om een gezellig drankje te doen na een workout. Ook beschikken sommige Arendse health club-locaties over een kinderopvang.  Tevens zijn er diverse locaties met extra wellness voorzieningen, zoals zwembaden, sauna’s en stoombaden. Dit helpt om te ontspannen en te herstellen na een intensieve trainingssessie.  
 • Sociale sportomgeving
  Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een fijne manier bij ons kan komen sporten. Arendse health club biedt een vriendelijke en ondersteunende gemeenschap waar leden elkaar kunnen ontmoeten, samen trainen en elkaar aanmoedigen om hun fitnessdoelen te bereiken.

Rondleiding inplannen

Overige faciliteiten voor fitness abonnees 

 • Groepslessen
  We hebben een ruim aanbod aan groepslessen in Lage Zwaluwe zoals verschillende functionele lessen en HIIT. Deze groepslessen zijn gratis te volgen voor fitness abonnees. 

Sfeer proeven

Bekijk afbeeldingen om een impressie te krijgen van onze health club in Lage Zwaluwe!

Fitness abonnement en tarieven 

Arendse health club biedt verschillende lidmaatschap opties die passen bij verschillende budgetten en behoeften, waaronder korte termijn- en lange termijn abonnementen, studenten- en seniorenkortingen, en gezin lidmaatschappen. Bekijk direct onze abonnementen en tarieven of plan een persoonlijke rondleiding.   

Rondleiding inplannen

Openingstijden en rooster 

Bekijk het rooster met alle fitnesstijden van onze Arendse health club in Lage Zwaluwe.

Rooster bekijken

Fitness instructeurs

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!