Spring naar content

Persoonlijke Begeleiding

Bij Arendse health club staat persoonlijke aandacht centraal. Onze instructeurs zijn stuk voor stuk gecertificeerd en gepassioneerd om jou te helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter die zijn prestaties wilt verbeteren, onze instructeurs zijn er om je te ondersteunen op elk niveau.

IMG_4106
Expertise
Monitoren van de voortgang
Ondersteuning

Wat bedoelen we met persoonlijke begeleiding?

Bij Arendse health club zorgen we ervoor dat onze leden altijd een persoonlijke benadering krijgen van al onze medewerkers, vanaf het moment dat je binnenstapt bij de receptie tot het moment dat je de fitnessruimte verlaat. We motiveren en ondersteunen je bij het behalen van je doelen. Bovendien heerst er een gezellige en aangename sfeer, waardoor je je direct thuis voelt. Bij ons staan persoonlijke interacties en positieve vibes centraal.  

Fitness instructeurs 

In onze fitnessruimte is altijd een instructeur aanwezig om toezicht te houden op de oefeningen en ervoor te zorgen dat ze correct worden uitgevoerd. Zo kun jij met een gerust hart aan je trainingssessies beginnen, wetende dat je in goede handen bent. 

De instructeur is niet alleen een expert op het gebied van fitness, maar ook jouw aanspreekpunt bij vragen, twijfels of behoefte aan advies. We moedigen je aan om altijd bij hen aan te kloppen, want jouw succes is ons succes. 

 

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Persoonlijk intake 

Na de inschrijving bij Arendse health club start je met een persoonlijke intake. Tijdens deze intake zit je samen met een instructeur om je doelen en wensen te bespreken. Op basis van deze informatie zal de instructeur een op maat gemaakt sportschema voor je maken, dat perfect aansluit bij jouw behoeften en ambities. 

Tijdens de intake krijg je een uitgebreide uitleg over onze fitness-app. Deze app zal je begeleiden tijdens je workouts en je voortgang bijhouden, waardoor je altijd inzicht hebt in je prestaties en resultaten. 

Nadat je je persoonlijke sportschema hebt ontvangen, zal de instructeur je begeleiden bij het uitvoeren van de oefeningen. Hij of zij zal elke oefening voordoen op de apparaten, zodat je precies weet hoe je deze correct kunt uitvoeren en blessures kunt voorkomen. 

Bovendien word je tijdens de intake gewogen en gemeten om een startpunt te bepalen voor je fitnessreis. Hierdoor kunnen we je voortgang nauwkeurig bijhouden en je trainingsschema indien nodig aanpassen om de beste resultaten te behalen. 

Persoonlijk sportschema 

Bij Arendse health club kun je op ieder gewenst moment je trainingsprogramma laten aanpassen of een nieuwe lichaamsmeting laten uitvoeren. We begrijpen dat iedereen uniek is en dat doelen in de loop van de tijd kunnen veranderen. Daarom bieden we de flexibiliteit om je fitnessprogramma aan te passen aan jouw behoeften. 

Rondleiding inplannen

De voordelen van persoonlijke begeleiding

✓ Gegarandeerd effectieve en veilige trainingen, aangepast aan jouw behoeften en doelen.
✓ Voortgangsrapportage via onze fitness-app voor continue motivatie.
Ondersteuning en advies van ervaren gecertificeerde instructeurs.
Flexibiliteit om je fitnessprogramma aan te passen wanneer dat nodig is.
Voorkomen van blessures tijdens het sporten. 

Persoonlijke Begeleiding specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!