Spring naar content

Vrij zwemmen

Ontdek het plezier van vrij zwemmen in ons prachtige zwembad. Vrij zwemmen biedt jou de vrijheid om te genieten van het water op jouw eigen manier. Of je nu baantjes wilt trekken, heerlijk wilt dobberen of gewoon wilt ontspannen.

IMG_3997

Wat is vrij zwemmen?

Vrij zwemmen is de perfecte gelegenheid om zelfstandig vrij rond te zwemmen in het zwembad zonder de beperkingen van formele lessen. Het stelt je in staat om op jouw eigen tempo te bewegen, te drijven en te ontspannen in het verwarmde water. Of je nu een doorgewinterde zwemmer bent of gewoon wil genieten, vrij zwemmen is voor iedereen toegankelijk. 

Vrij zwemmen bij Arendse  

Vrij zwemmen is mogelijk voor leden van Arendse health club of met een zwemlidmaatschap. Bij een zwemlidmaatschap zijn er geen maandelijkse kosten verbonden. Je gegevens worden eenmalig in ons systeem geregistreerd en je betaalt €6,50 per keer dat je komt zwemmen. Wil je vaker komen zwemmen? Dan kun je gebruikmaken van een 12-rittenkaart voor €65,00, waarbij ook een zwemlidmaatschap vereist is. 

Ons professionele team staat klaar om je te verwelkomen. Vrij zwemmen is beschikbaar op vaste tijden gedurende de week, zodat je gemakkelijk kunt plannen wanneer het jou het beste uitkomt. Arendse biedt uitstekende faciliteiten voor vrij zwemmen in ons moderne zwembad. Er zijn douches om voor en na het zwemmen te douchen en we hebben ruime kleedkamers. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze wellness faciliteiten. We creëren een prettige omgeving door: 

 • Warm water 
 • Gefilterd water met zo min mogelijk chemicaliën 
 • Een aangename omgevingstemperatuur 
 • Een vertrouwde en sfeervolle omgeving 

Wat moet ik meenemen? 

Als je komt vrij zwemmen bij ons, zijn er een aantal spullen die je zou moeten overwegen om mee te nemen. Hier is een lijst met dingen die handig kunnen zijn: 

 • Zwemkleding 
 • Handdoek 
 • Slippers of badschoenen 
 • Zwembril 
 • Zwemcap 
 • Muntje voor de kluisjes 
 • Shampoo 

 

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Wat zijn de voordelen van vrij zwemmen?

Vrij zwemmen biedt talloze voordelen voor zowel je lichaam als geest. Enkele voordelen zijn: 

 • Ontspanning en Stressvermindering: Vrij zwemmen is een uitstekende manier om te ontspannen en de dagelijkse stress achter je te laten. Het kalmeert de geest en laat je volledig tot rust komen. 
 • Verbetering van de Conditie: Tijdens het zwemmen gebruik je bijna al je spieren, wat leidt tot een algehele verbetering van je conditie en uithoudingsvermogen. 
 • Gewrichtsvriendelijk: Zwemmen is een laag-impact sport, wat betekent dat het zacht is voor je gewrichten, waardoor het ideaal is voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. 
 • Verkoeling: Vooral in de warme zomermaanden biedt vrij zwemmen een verfrissende manier om af te koelen en te genieten van het water. 
 • Sociale Interactie: Vrij zwemmen is ook een sociale activiteit waarbij je kunt genieten van het gezelschap van anderen, of je nu samen met vrienden zwemt of nieuwe mensen ontmoet. 

Zwemrooster 

Wil je weten wanneer je kunt vrijzwemmen en banenzwemmen bij een Arendse health club bij jou in de buurt? Kies de locatie waarvoor je het rooster wilt bekijken:
Breda
Dongen
Oosterhout
Raamsdonksveer

Meld je aan voor het vrij zwemmen 

Ontdek het plezier en de vele voordelen van vrij zwemmen bij Arendse health club! Of je nu wil ontspannen, werken aan je conditie of gewoon wilt genieten van het water, wij bieden de perfecte setting voor jouw zwemervaring. Kom langs en geniet van onze moderne faciliteiten en gastvrije sfeer. Meld je aan voor vrij zwemmen bij Arendse health club!

Rondleiding inplannen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!