Spring naar content

Vrijzwemmen

Ontdek het plezier van vrijzwemmen in ons prachtige zwembad. Vrijzwemmen biedt jou de vrijheid om te genieten van het water op jouw eigen manier. Of je nu baantjes wilt trekken, heerlijk wilt dobberen of gewoon wilt ontspannen.

IMG_3997
Verwarmd water
Sfeervolle omgeving
Ontspanning

Vrijzwemmen bij Arendse  

Vrijzwemmen is mogelijk voor leden van Arendse health club of met een zwemlidmaatschap. Bij een zwemlidmaatschap zijn er geen maandelijkse kosten verbonden. Je gegevens worden eenmalig in ons systeem geregistreerd en je betaalt €6,80 per keer dat je komt zwemmen. Wil je vaker komen zwemmen? Dan kun je gebruikmaken van een 12-rittenkaart voor €67,95, waarbij ook een zwemlidmaatschap vereist is. 

Ons professionele team staat klaar om je te verwelkomen. Vrijzwemmen is beschikbaar op vaste tijden gedurende de week, zodat je gemakkelijk kunt plannen wanneer het jou het beste uitkomt. Arendse biedt uitstekende faciliteiten voor vrijzwemmen in ons moderne zwembad. Er zijn douches om voor en na het zwemmen te douchen en we hebben ruime kleedkamers. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze wellness faciliteiten. We creëren een prettige omgeving door: 

  • Warm water 
  • Gefilterd water met zo min mogelijk chemicaliën 
  • Een aangename omgevingstemperatuur 
  • Een vertrouwde en sfeervolle omgeving 

Ontvangen meer informatie over vrijzwemmen:

Wat zijn de voordelen van vrijzwemmen?

Vrijzwemmen biedt talloze voordelen voor zowel je lichaam als geest. Enkele voordelen zijn: 

  • Ontspanning en Stressvermindering: Vrijzwemmen is een uitstekende manier om te ontspannen en de dagelijkse stress achter je te laten. Het kalmeert de geest en laat je volledig tot rust komen. 
  • Verbetering van de Conditie: Tijdens het zwemmen gebruik je bijna al je spieren, wat leidt tot een algehele verbetering van je conditie en uithoudingsvermogen. 
  • Gewrichtsvriendelijk: Zwemmen is een laag-impact sport, wat betekent dat het zacht is voor je gewrichten, waardoor het ideaal is voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. 
  • Verkoeling: Vooral in de warme zomermaanden biedt vrij zwemmen een verfrissende manier om af te koelen en te genieten van het water. 
  • Sociale Interactie: Vrij zwemmen is ook een sociale activiteit waarbij je kunt genieten van het gezelschap van anderen, of je nu samen met vrienden zwemt of nieuwe mensen ontmoet. 
Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!