Spring naar content

Fysiotherapie

Bij Arendse health club is een fysiotherapeut voor jou als lid altijd binnen handbereik. Op iedere club van Arendse zijn er specialisten van Fysiomore, een dochteronderneming van de Arendse Group, te vinden.

Fysio 2
Inhouse fysiotherapie
Nauwe samenwerking

Fysiotherapeutische behandeltechnieken

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in specifieke en innovatieve technieken waarmee ze sneller tot resultaat kunnen komen. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in:

  • Dry Needling 
  • EPTE Therapie 
  • Hydrotherapie 
  • Kinderfysiotherapie 
  • Manuele therapie 
  • ShockwaveTherapie 

Fysiotherapie bij Arendse

Bij Arendse health club kun je altijd gemakkelijk een afspraak maken voor fysiotherapie. Onze receptie staat klaar om je te assisteren en de juiste behandeling voor je te plannen. We streven ernaar om jouw zorg en herstelproces zo toegankelijk en probleemloos mogelijk te maken. 

Maak een afspraak

Faciliteiten  

Doordat Fysiomore gevestigd is binnen de clubs, beschikken we over moderne faciliteiten waarmee je kunt trainen. Denk hierbij aan Technogym fitnessapparatuur, trainingsruimtes en een verwarmd zwembad.  Dit stelt ons in staat om behandelingen en revalidatie beter uit te voeren. Onze fysiotherapeuten werken samen met fitnessinstructeurs om ervoor te zorgen dat je de juiste oefeningen en technieken krijgt om je herstel te ondersteunen.  

Fysiotherapie in het water

Het unieke aan Fysiomore is dat in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer hydrotherapie wordt aangeboden. Dit is een vorm van fysiotherapie waarbij je oefeningen doet in een warm zwembad en leer je je gewrichten en spieren op de juiste manier te bewegen. Dit is ideaal voor mensen met een chronische ziekte of aandoening en die moeite hebben om buiten het water te bewegen. 

Hydrotherapie kan bijvoorbeeld worden ingezet bij een gebroken been, een knieoperatie of heupoperatie. Door de opwaartse druk van het water neemt de belasting op het been af. 

Maak een afspraak

Geen verwijzing nodig 

Het voordeel van Fysiomore is dat je in de avonden en in het weekend terecht kunt en dat je geen verwijzing van de huisarts nodig hebt. Een afspraak maken is erg eenvoudig: aan de balie van onze clubs of op www.fysiomore.nl 

Vergoeding Fysiotherapie

Fysiomore heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Indien je een (aanvullende) verzekering hebt, worden alle behandelingen volledig vergoed. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je gekozen aanvullende verzekering. Bekijk je polisvoorwaarden omtrent het aantal behandelingen dat vergoed kan worden. 

Maak een afspraak

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!