Spring naar content

Arendse health club Dongen

Op zoek naar een sportschool in Dongen? Arendse health club in Dongen is de meest uitgebreide sportfaciliteit in de regio. Bij ons vind je niet alleen een fitnesscentrum, maar ook een zwembad, tennis, padel, squash en wellnessruimte. Bovendien bieden we diverse extra voorzieningen, waaronder horeca en kinderopvang. Wil je onze health club leren kennen? Plan dan meteen een rondleiding bij ons.

IMG_4145
Alles onder één dak
Wellness
Moderne apparatuur
Gezellige sfeer

Sportschool

Arendse Health Club in Dongen is jouw veelzijdige bestemming voor sport en welzijn, alles onder één dak. Ontdek onze ruime fitnessruimte met de nieuwste Technogym-apparatuur en een gevarieerd aanbod aan groepslessen, allemaal met passie gegeven. 

Sportschool Dongen

Arendse health club Dongen

Contactgegevens:
Doelstraat 16
5101 PA Dongen
0162 744 054
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 23:00
Zaterdag: 08:00 – 16:00
Zondag: 08:00 – 16:00

Rondleiding inplannen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Fitness Dongen

Wil je gaan fitnessen in Dongen? Arendse health club is dé sportschool voor Dongen en de omliggende regio. Onze vestiging in Dongen heeft een uitgebreide en ruim opgezette fitnessruimte met de nieuwste Technogym-apparatuur. Maar we bieden meer dan alleen fitnessapparatuur. Bij ons kun je ook rekenen op personal training en persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning en leefstijl. Ons toegewijde team in Dongen staat klaar om je te helpen jouw sportdoelen te bereiken. Wil je meer weten over onze fitnessmogelijkheden in Dongen? Lees verder of plan direct een persoonlijke rondleiding in!
Meer over Fitness Dongen

Groepslessen Dongen

Bij Arendse health club in Dongen vind je een uitgebreid aanbod van diverse groepslessen, geschikt voor alle niveaus en trainingsdoelen. Onze vestiging in Dongen biedt groepslessen aan in verschillende ruimtes, waaronder de groepszaal, spinningruimte, zwembad en functionele trainingsruimte. Je kunt kiezen uit meer dan 30 verschillende groepslessen. Ontdek meer over onze groepslessen of plan meteen een proefles in.
Meer over Groepslessen Dongen
Personal training Arendse Dongen

Personal training Dongen

Ben je op zoek naar een effectieve en gedreven aanpak om aan je fitheid, gezondheid en persoonlijke doelen te werken? Overweeg dan een Personal Training abonnement bij Arendse health club Dongen! Onze deskundige Personal Trainers staan klaar om je te begeleiden op je fitnessreis, en met onze exclusieve abonnementen bereik je snel en blijvend succes.
Meer over Personal training Dongen

Zwembad

Al meer dan 35 jaar worden er zwemlessen gegeven bij Arendse health club in Dongen. Maar naast ABC-zwemles is het bij ons ook mogelijk om te baby- of peuterzwemmen. Ook bieden wij diverse aqualessen aan. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om na een fitnessworkout nog even baantjes te trekken of vrij te zwemmen. Bekijk direct ons zwemaanbod via onderstaand overzicht. 

Zwembad Dongen

Racketsports  

Wat onze health club in Dongen helemaal uniek maakt, zijn de tennis-, padel- en squashbanen. Bij Arendse health club Dongen hebben we een scala aan binnen- en buitenracketsportbanen tot je beschikking. Je kunt bij ons zowel losse banen huren als een baan voor een langere periode reserveren. Ontdek ons aanbod en reserveer nu jouw ideale baan. 

Racketsport Dongen

Evenementen en feestje

Wil je een sportevenement bij ons organiseren? Wij bieden verschillende activiteiten aan voor (kinder)feestjes, bedrijfsuitjes en scholen. Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken welke activiteiten bij jouw evenement passen. Of klik hieronder voor meer informatie.

Meer over evenementen

Sfeer proeven

Bekijk de afbeeldingen om een impressie te krijgen van onze health club in Dongen!

Aquabootcamp Arendse health club

Overige faciliteiten Arendse Dongen

 • Wellness
  Onze sportschool in Dongen beschikt onver diverse sauna’s. Zo kun je na het sporten de spieren ontimaal ontspannen in één van onze Finse sauna’s, de infraroodsauna of het Turks stoombad. 
 • Kinderopvang
  Speciaal voor onze leden bieden wij kinderopvang. Zo kun jij sporten terwijl je kleintje zich vermaakt met leuke en afwisselende activiteiten afgestemd op de leeftijd van je kind. 
 • Horeca
  Al onze vestigingen beschikken over luxe en ruim opgezette horeca. Na het sporten kun je nog ontspannend een drankje doen. Een gezonde smoothie, eiwitshake of simpelweg een heerlijk kopje koffie. 
 • Fysiotherapie
  Als lid van onze health club in Dongen heb je altijd een fysiotherapeut binnen handbereik. Wij werken samen met de fysiopraktijken van Fysiomore, een dochter-onderneming van Arendse. 
 • Voedingscoach
  Ook kun je bij onze vestiging in Dongen gebruik maken van onze voedingscoaches. Ze helpen je op een verantwoorde manier op het gebied van voeding beweging en leefstijl-begeleiding. 
 • Zonnestudio
  Bij Arendse health club in Dongen kun je ook gebruikmaken van onze zonnestudio om te genieten van ontspannende zonnesessies. 

Rondleiding inplannen

Team Dongen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!

Lees ervaringen van anderen