Spring naar content

Zwemmen in Dongen

Wil je zwemmen in Dongen? Bij Arendse Health Club in Dongen vind je de meest complete sportschool met zwembad, wellness- en fitnessfaciliteiten in de regio. Ons zwembad is ruim 15 meter lang en staat open voor vrij zwemmen, zwemlessen, aqualessen en verschillende andere zwemactiviteiten. Bovendien bieden we aanvullende voorzieningen, waaronder horeca en een kidsclub. Aarzel niet en plan direct een rondleiding om onze Health Club in Dongen te ontdekken.

IMG_4240
Warm water
Gefilterd water
Sfeervolle omgeving

Zwem aanbod 

Arendse health club heeft naast een uitgebreide sportschool in Dongen ook een zwembad met wellness. Zo vind je bij ons alles onder één dak. Op deze manier kun je eenvoudig fitness combineren met banenzwemmen. Bekijk direct ons complete aanbod aan zwemactiviteiten.   

zwemles Arendse health club

Zwemles in Dongen

Bij Arendse health club in Dongen bieden we zwemlessen aan voor alle leeftijden. Onze deskundige instructeurs staan klaar om jou of je kind te begeleiden op het opwindende pad van leren zwemmen. Ontdek ons gevarieerde aanbod van zwemlessen en geniet van het plezier van zwemmen in onze faciliteit!
Meer over Zwemles in Dongen

Aqualessen in Dongen

Bij Arendse Health Club in Dongen verzorgen we diverse zwembadlessen. Onze aqualessen zijn de ideale combinatie van beweging, ontspanning en het bevorderen van je gezondheid. Of je nu op zoek bent naar een intensieve training of juist wilt genieten van rustgevende oefeningen in het water, onze aqualessen bieden voor elk wat wils.
Meer over Aqualessen in Dongen

Vrijzwemmen Dongen

Wil je gewoon een ontspannen zwemervaring? Bij Arendse health club Dongen ben je welkom om vrij te zwemmen in ons zwembad. Vrij zwemmen geeft jou de vrijheid om op jouw eigen manier van het water te genieten. Of je nu wilt zwemmen, drijven, of gewoon ontspannen, kom een keer langs om te zwemmen.
Meer over Vrijzwemmen Dongen

Banenzwemmen Dongen

Stap het water in en ontdek de kracht van banenzwemmen bij Arendse health club in Dongen. Of je nu een doorgewinterde zwemmer bent of net begint, banenzwemmen biedt de ideale gelegenheid om je zwemvaardigheden te perfectioneren en je conditie naar een hoger niveau te tillen.
Meer over Banenzwemmen Dongen
babyzwemmen - Arendse

Babyzwemmen

Wil je gaan babyzwemmen? Bij Arendse health club in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer is het mogelijk om samen met jouw baby te komen zwemmen. Dit is niet alleen heel gezellig en gezond, het is ook ontzettend goed voor de motorische en sociale ontwikkeling van je kleintje. Onze zwembaden beschikken over alle benodigde faciliteiten en een prettige temperatuur. Lees direct meer over babyzwemmen of plan een gratis proefles.
Meer over Babyzwemmen

Peuterzwemmen

Kinderen kunnen vanaf 3 jaar meedoen met de peuterzwemlessen. Peuterzwemmen is een perfecte voorbereiding op het ABC zwemmen. De peuters zwemmen een half uur zonder ouders en krijgen spelenderwijs zwemtechnieken aangeleerd. Ontdek nu meer over peuterzwemmen of plan een gratis proefles.
Meer over Peuterzwemmen

Complete sportschool, alles onder één dak 

Bij Arendse Health Club in Dongen vind je niet alleen een zwembad, maar ook een uitgebreid fitnesscentrum met diverse sportmogelijkheden voor zowel jong als oud. Denk aan fitness, groepslessen, BIOCIRCUIT, personal training, en zelfs tennis-, squash- en padelbanen. Bijna al onze activiteiten zijn gratis toegankelijk voor onze leden, waardoor we de meest complete sportschool in de regio zijn. 

Openingstijden en rooster 

We bieden diverse zwemactiviteiten aan in ons zwembad. Bekijk direct het zwembadrooster van onze health club in Dongen. 

Rooster bekijken

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!