Spring naar content

Zwemles

Bij Arendse health club bieden we zwemlessen aan voor jong en oud. Onze professionele instructeurs staan klaar om u of uw kind te begeleiden in het avontuur van het leren zwemmen. Kies uit ons diverse aanbod van zwemlessen en geniet van het plezier van zwemmen!

IMG_2050

Waarom zwemles bij Arendse? 

Bij Arendse health club staat zwemles helemaal in het teken van persoonlijke ontwikkeling, omdat ieder kind uniek is. Sommigen leren snel, anderen hebben meer aandacht nodig of hebben misschien wel een beperking. Bij Arendse health club hebben we al 35 jaar ervaring in het geven van zwemlessen. Hierdoor hebben we een begrip van de individuele behoeften en kunnen we onze zwemlessen op maat maken om aan deze behoeften te voldoen. 

Ons doel is om niet alleen zwemvaardigheden aan te leren, maar ook het zelfvertrouwen van uw kind te vergroten en een positieve houding ten opzichte van zwemmen te bevorderen. We willen dat elk kind zich op zijn gemak voelt in het water en plezier heeft tijdens het leerproces. We creëren een prettige omgeving voor uw kind door: 

 • Warm water 
 • Gefilterd water met zo min mogelijk chemicaliën 
 • Een aangename omgevingstemperatuur 
 • Een vertrouwde en sfeervolle omgeving 

Bij Arendse health club geloven we in het belang van een veilige omgeving voor het leren van zwemmen. Daarom zorgen we ervoor dat al onze zwemlessen plaatsvinden in een gecontroleerde en hygiënische omgeving. Onze zweminstructeurs werken met kleine lesgroepen om individuele aandacht te waarborgen en ervoor te zorgen dat elk kind de nodige begeleiding krijgt. 

Zwemles

Indien je nog vragen hebt over het inschrijvingsproces, nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken om bij ons langs te komen. Op die manier kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en je assisteren bij de inschrijving.

Extra informatie aanvragen

Ontvang meer informatie over de zwemlessen:

Zwemles ABC regulier

De leukste zwemles, die volg je uiteraard bij Arendse health club! Onze enthousiaste zweminstructeurs geven zwemles waarbij er een A, B of C diploma behaald kan worden.Benieuwd of zwemles bij Arendse health club bij jou en jouw kind past? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.
Meer over Zwemles ABC regulier
zwemles Arendse health club

Zwemles ABC Snelcursus

Als je snel en efficiënt je zwemdiploma wilt behalen, dan is onze snelcursus zwemmen de perfecte keuze voor jou. Met onze doelgerichte aanpak en kindgerichte benadering, streven we ernaar om in slechts 3 tot 6 maanden een diploma te laten behalen. Meld je kind aan voor de snelcursus of kom langs en ontdek de mogelijkheden.
Meer over Zwemles ABC Snelcursus

Zwemles ABC privé les

Privézwemles is ideaal voor kinderen die extra aandacht en een gepersonaliseerde aanpak nodig hebben. Met de volledige aandacht van de zwemdocent, creëren we een leeromgeving die optimaal is voor snelle vooruitgang. Meld je aan voor privézwemles of kom langs en ontdek de mogelijkheden.
Meer over Zwemles ABC privé les
zwemles Raamsdonskveer Arendse

Weekcursus zwemles

Onze intensieve weekcursus biedt kinderen de mogelijkheid om in een versneld tempo een zwemdiploma te behalen in vergelijking met reguliere zwemlessen. Meld je kind aan voor de weekcursus of kom langs en ontdek de mogelijkheden.
Meer over Weekcursus zwemles

Zwemles voor volwassenen

Bij Arendse health club geloven we dat het nooit te laat is om te leren zwemmen, en daarom bieden we speciale zwemlessen voor volwassenen aan. Of je nu nooit hebt leren zwemmen of je zwemvaardigheden wilt verbeteren, onze ervaren docenten staan klaar om je persoonlijk te begeleiden tijdens deze leerzame en plezierige zwemlessen.
Meer over Zwemles voor volwassenen

Opfriscursus zwemles

Zorgeloos zwemmen op vakantie? Dat kan met de opfriscursus zwemmen. De cursus is voor alle kinderen met een zwemdiploma die graag hun zwemvaardigheden willen bijspijkeren zodat ze weer vol vertrouwen in het zwembad in duiken.
Meer over Opfriscursus zwemles

Waarom kiezen voor Arendse? 

 • Professionele instructeurs 
  Onze ervaren en gekwalificeerde zweminstructeurs staan klaar om u te begeleiden in uw zwemreis.
 • Veilige omgeving
  We zorgen ervoor dat al onze zwemlessen plaatsvinden in een veilige en schone omgeving, zodat u met een gerust hart kunt leren zwemmen.
 • Flexibele lestijden
  We bieden verschillende lestijden aan, zodat u een schema kunt vinden dat bij u past.
 • Kleine lesgroepen
  Om individuele aandacht te waarborgen, houden we onze lesgroepen klein.
 • Leer zwemmen met plezier
  Bij Arendse health club staat plezier centraal. We willen dat u of uw kind geniet van het leerproces en zich comfortabel voelt in het water. 

Schrijf je in

Inschrijven voor de zwemles?

Ben jij overtuigd van zwemlessen volgen bij Arendse health club? Schrijf je dan nu in!

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!