Spring naar content

Zwemles

Bij Arendse health club bieden we zwemlessen aan voor jong en oud. Onze professionele instructeurs staan klaar om u of uw kind te begeleiden in het avontuur van het leren zwemmen. Kies uit ons diverse aanbod van zwemlessen en geniet van het plezier van zwemmen!

IMG_2050

Waarom zwemles bij Arendse? 

Bij Arendse health club staat zwemles helemaal in het teken van persoonlijke ontwikkeling, omdat ieder kind uniek is. Sommigen leren snel, anderen hebben meer aandacht nodig of hebben misschien wel een beperking. Bij Arendse health club hebben we al 35 jaar ervaring in het geven van zwemlessen. Hierdoor hebben we een begrip van de individuele behoeften en kunnen we onze zwemlessen op maat maken om aan deze behoeften te voldoen. 

Ons doel is om niet alleen zwemvaardigheden aan te leren, maar ook het zelfvertrouwen van uw kind te vergroten en een positieve houding ten opzichte van zwemmen te bevorderen. We willen dat elk kind zich op zijn gemak voelt in het water en plezier heeft tijdens het leerproces. We creëren een prettige omgeving voor uw kind door: 

 • Warm water 
 • Gefilterd water met zo min mogelijk chemicaliën 
 • Een aangename omgevingstemperatuur 
 • Een vertrouwde en sfeervolle omgeving 

Bij Arendse health club geloven we in het belang van een veilige omgeving voor het leren van zwemmen. Daarom zorgen we ervoor dat al onze zwemlessen plaatsvinden in een gecontroleerde en hygiënische omgeving. Onze zweminstructeurs werken met kleine lesgroepen om individuele aandacht te waarborgen en ervoor te zorgen dat elk kind de nodige begeleiding krijgt. 

Lesaanbod bekijken

Zwemles

Indien je nog vragen hebt over het inschrijvingsproces, nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken om bij ons langs te komen. Op die manier kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en je assisteren bij de inschrijving.

Extra informatie aanvragen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Zwemles ABC regulier

Zwemles bij Arendse health club staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling, want ieder kind is uniek. Sommigen leren snel, anderen hebben meer aandacht nodig of hebben misschien wel een beperking. Meld je kind aan voor zwemles of kom langs en ontdek de mogelijkheden.
Meer over Zwemles ABC regulier
zwemles Arendse health club

Zwemles ABC Snelcursus

Als je snel en efficiënt je zwemdiploma wilt behalen, dan is onze snelcursus zwemmen de perfecte keuze voor jou. Met onze doelgerichte aanpak en kindgerichte benadering, streven we ernaar om in slechts 3 tot 6 maanden een diploma te laten behalen. Meld je kind aan voor de snelcursus of kom langs en ontdek de mogelijkheden.
Meer over Zwemles ABC Snelcursus

Zwemles ABC privé les

Privézwemles is ideaal voor kinderen die extra aandacht en een gepersonaliseerde aanpak nodig hebben. Met de volledige aandacht van de zwemdocent, creëren we een leeromgeving die optimaal is voor snelle vooruitgang. Meld je aan voor privézwemles of kom langs en ontdek de mogelijkheden.
Meer over Zwemles ABC privé les
zwemles Raamsdonskveer Arendse

Weekcursus zwemles

Onze intensieve weekcursus biedt kinderen de mogelijkheid om in een versneld tempo een zwemdiploma te behalen in vergelijking met reguliere zwemlessen. Meld je kind aan voor de weekcursus of kom langs en ontdek de mogelijkheden.
Meer over Weekcursus zwemles
Fibromyalgie zwemmen Arendse health club

Zwemles voor volwassenen

Bij Arendse health club geloven we dat het nooit te laat is om te leren zwemmen, en daarom bieden we speciale zwemlessen voor volwassenen aan. Of je nu nooit hebt leren zwemmen of je zwemvaardigheden wilt verbeteren, onze ervaren docenten staan klaar om je persoonlijk te begeleiden tijdens deze leerzame en plezierige zwemlessen.
Meer over Zwemles voor volwassenen

Waarom kiezen voor Arendse? 

 • Professionele instructeurs 
  Onze ervaren en gekwalificeerde zweminstructeurs staan klaar om u te begeleiden in uw zwemreis.
 • Veilige omgeving
  We zorgen ervoor dat al onze zwemlessen plaatsvinden in een veilige en schone omgeving, zodat u met een gerust hart kunt leren zwemmen.
 • Flexibele lestijden
  We bieden verschillende lestijden aan, zodat u een schema kunt vinden dat bij u past.
 • Kleine lesgroepen
  Om individuele aandacht te waarborgen, houden we onze lesgroepen klein.
 • Leer zwemmen met plezier
  Bij Arendse health club staat plezier centraal. We willen dat u of uw kind geniet van het leerproces en zich comfortabel voelt in het water. 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Meer informatie over de zwemlessen?

Wil je meer informatie over de zwemlessen bij Arendse health club? Plan dan een afspraak en kom langs, zodat je al je vragen kunt stellen en je meteen kunt inschrijven.

Meld u nu aan voor zwemlessen

Als u op zoek bent naar een zwemschool met een lange geschiedenis van expertise en een persoonlijke benadering, dan is Arendse health club de juiste keuze. Onze 35 jaar ervaring in het geven van zwemles en onze toewijding aan het bevorderen van zwemvaardigheden maken ons de ideale plek om uw kind te laten leren zwemmen. 

Wacht niet langer en begin uw zwemavontuur bij Arendse health club. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over elk type zwemles: 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

 

 

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!