Spring naar content

Weekcursus zwemles

Onze intensieve weekcursus biedt kinderen de mogelijkheid om in een versneld tempo een zwemdiploma te behalen in vergelijking met reguliere zwemlessen. Meld je kind aan voor de weekcursus of kom langs en ontdek de mogelijkheden.

zwemles Raamsdonskveer Arendse
Verwarmd water
kleine groepjes
Gediplomeerde zwemdocenten

Weekcursus zwemles bij Arendse 

Bij Arendse health club hebben we een speciale weekcursus ontwikkeld die kinderen de mogelijkheid biedt om in een kort tijdsbestek intensieve zwemlessen te volgen. Met onze weekcursus kunnen kinderen in slechts één week maar liefst 20 uur aan zwemles ontvangen, waardoor ze snel vooruitgang kunnen boeken en hun zwemdiploma kunnen behalen. Deze intensieve aanpak stelt kinderen in staat om zich razendsnel te ontwikkelen in hun zwemvaardigheden. 

Hoe werkt de weekcursus zwemles? 

Bij Arendse health club bieden we tijdens de meeste schoolvakanties de mogelijkheid aan om een weekcursus zwemles te volgen. Tijdens de vijfdaagse cursus volgen de kinderen 4 uur zwemles per dag. Doordat de lessen dagelijks zijn is er veel vooruitgang te zien in hun zwemvaardigheid en technieken. Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs staan klaar om de kinderen in kleine groepjes intensief te begeleiden. Veiligheid en toezicht staan voorop, waardoor ouders gerust kunnen zijn terwijl hun kinderen hard aan hun zwemdoelen werken. 

Wat kun je verwachten tijdens de weekcursus? 

De weekcursus legt een sterke focus op het aanleren van essentiële zwemtechnieken, zoals verschillende zwemslagen en onderwateroriëntatie. Daarnaast worden ook belangrijke overlevingstechnieken aangeleerd, zoals het drijven en zichzelf in veiligheid brengen in noodsituaties. 

We hechten ook veel waarde aan plezier en enthousiasme tijdens de zwemlessen. Daarom creëren we een positieve en stimulerende omgeving waarin kinderen met veel plezier hun zwemvaardigheden ontwikkelen. 

Na de weekcursus 

Na de weekcursus is het vervolgtraject bespreekbaar met de docent. We bekijken de voortgang van elk kind en adviseren over het geschikte vervolgtraject. Hierbij houden we rekening met het behaalde niveau en de zwemvaardigheden van het kind.

Voordelen van de weekcursus zwemles:

  • Door de langere lessen leert jouw kind in 1 week net zoveel als bij reguliere zwemles in een half jaar.
  • Persoonlijk traject na afloop van de weekcursus.
  • Kleine groepen en veel persoonlijke aandacht.
  • Tijdens de gehele cursus zit jouw kind in hetzelfde groepje met dezelfde instructeur.
  • Minder reistijd, jouw kind hoeft minder vaak naar het zwembad toe vanwege de langere lessen en sneller behalen van het diploma.
  • De weekcursus wordt aangeboden in een verwarmd zwembad.

Twijfel je of de weekcursus past bij jouw kind? Via onderstaand formulier kunt u extra informatie opvragen over de weekcursus.

Weekcursus zwemles

De weekcursus zwemles bij Arendse health club is een geweldige manier om kinderen in een korte periode intensief te laten zwemmen en hun zwemdiploma te behalen. Schrijf je kind in voor onze weekcursus en laat ze een positieve en leerzame zwemervaring beleven! 

Er staat een nieuwe cursus gepland in de meivakantie:
Dongen: 22 april t/m 26 april
Oosterhout: 29 april t/m 3 mei

Schrijf je in

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Extra informatie weekcursus

Meer informatie over de weekcursus?

Wil je meer informatie over de weekcursus zwemmen bij Arendse health club? Vul dan onderstaand formulier in.