Spring naar content

Lesaanbod

Bij Arendse health club kunnen zowel kinderen als volwassenen zwemles volgen. We bieden zwemles aan in verschillende vormen. Reguliere zwemles voor een ABC-zwemdiploma, maar ook privé zwemles of een snelcursus. Al onze lessen worden gegeven in kleine groepjes zodat we voor iedereen veel persoonlijke aandacht hebben. Je hoeft geen lid te zijn van onze fitnessclub om zwemlessen te volgen.

zwemles abc 2

Zwemles aanbod 

Arendse health club biedt zwemlessen aan voor alle leeftijden en niveaus. Het is dus een geschikte plek voor zowel kinderen als volwassenen om te leren zwemmen of om hun zwemvaardigheden te verbeteren. Daarnaast worden de zwemlessen gegeven door ervaren en professionele instructeurs, die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van zwemmers op verschillende niveaus. Zij zullen je helpen om op een veilige en effectieve manier te leren zwemmen en je begeleiden bij het bereiken van je doelen. Arendse health club biedt verschillende soorten zwemlessen aan, zoals groepslessen en privélessen. Bekijk direct ons zwemles aanbod.

Waarom zwemles volgen bij Arendse?

Al ruim 35 jaar zijn we gespecialiseerd in het geven van zwemlessen. Daarnaast bieden we diverse faciliteiten voor zwemmers, zoals een verwarmd zwembad, kleedruimtes met douches en kluisjes. Bekijk hier de voordelen van zwemles volgen bij onze health clubs. 

 • Prettige omgeving
  Het water in onze baden heeft een warme en comfortabele temperatuur van 31 graden. Daarnaast is ons water gefilterd zodat deze zo min mogelijk chemicaliën bevat. Onze zwembaden hebben een prettige omgevingstemperatuur en bieden een intieme en sfeervolle omgeving.  
 • Toegankelijk voor iedereen
  Onze zwemlessen zijn toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud. Ook voor mensen met een beperkte mobiliteit zijn onze zwembaden geschikt. Onze groepen zijn klein (6 tot 7 personen) en onze ervaren instructeurs gaan mee het water in. 
 • Ruime keus in opleidingsduur
  Bij ons kun je 7 dagen per week in ieder tempo ABC-diploma’s halen. Of dit nu een reguliere opleidingsduur is, of snelcursus of zelfs een cursus van 1 week! 
 • Erkende zwemschool
  We hebben ruim 35 jaar ervaring als zwemschool. Daarnaast zijn al onze instructeurs gediplomeerd als zwemdocent. Verder zijn wij in bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. 

 

 Wil je meer informatie of een proefles aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Lesaanbod

Plan dan een afspraak en kom langs, zodat je al je vragen kunt stellen en je meteen kunt inschrijven!

Schrijf je in

Extra informatie zwemlessen:

Zwemles ABC regulier

De leukste zwemles, die volg je uiteraard bij Arendse health club! Onze enthousiaste zweminstructeurs geven zwemles waarbij er een A, B of C diploma behaald kan worden.Benieuwd of zwemles bij Arendse health club bij jou en jouw kind past? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.
Meer over Zwemles ABC regulier

Zwemles ABC privé les

Privézwemles is ideaal voor kinderen die extra aandacht en een gepersonaliseerde aanpak nodig hebben. Met de volledige aandacht van de zwemdocent, creëren we een leeromgeving die optimaal is voor snelle vooruitgang. Meld je aan voor privézwemles of kom langs en ontdek de mogelijkheden.
Meer over Zwemles ABC privé les
zwemles Arendse health club

Zwemles ABC Snelcursus

Als je snel en efficiënt je zwemdiploma wilt behalen, dan is onze snelcursus zwemmen de perfecte keuze voor jou. Met onze doelgerichte aanpak en kindgerichte benadering, streven we ernaar om in slechts 3 tot 6 maanden een diploma te laten behalen. Meld je kind aan voor de snelcursus of kom langs en ontdek de mogelijkheden.
Meer over Zwemles ABC Snelcursus
zwemles Raamsdonskveer Arendse

Weekcursus zwemles

Onze intensieve weekcursus biedt kinderen de mogelijkheid om in een versneld tempo een zwemdiploma te behalen in vergelijking met reguliere zwemlessen. Meld je kind aan voor de weekcursus of kom langs en ontdek de mogelijkheden.
Meer over Weekcursus zwemles

Zwemles voor volwassenen

Bij Arendse health club geloven we dat het nooit te laat is om te leren zwemmen, en daarom bieden we speciale zwemlessen voor volwassenen aan. Of je nu nooit hebt leren zwemmen of je zwemvaardigheden wilt verbeteren, onze ervaren docenten staan klaar om je persoonlijk te begeleiden tijdens deze leerzame en plezierige zwemlessen.
Meer over Zwemles voor volwassenen

Meer informatie over de zwemlessen?

Wil je meer informatie over de zwemlessen bij Arendse health club? Plan dan een afspraak en kom langs, zodat je al je vragen kunt stellen en je meteen kunt inschrijven.

Onze zwemdocenten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!