Spring naar content

Zwemles ABC regulier

Zwemles bij Arendse health club staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling, want ieder kind is uniek. Sommigen leren snel, anderen hebben meer aandacht nodig of hebben misschien wel een beperking. Meld je kind aan voor zwemles of kom langs en ontdek de mogelijkheden.

zwemles abc
Verwarmd water
Kleine groepjes
Gediplomeerde zwemdocenten

Zwemles bij Arendse

Dompel jezelf onder in de geweldige wereld van zwemles bij Arendse health club! Ons doel is om zowel jou als je kind een veilig gevoel in het water te geven, voor nu én voor de rest van hun leven. We bereiden je kind voor op allerlei avonturen in het water en helpen ze bij het behalen van het nationaal erkende ABC-diploma.  

Bij Arendse health club staat zwemles garant voor persoonlijke ontwikkeling en heel veel plezier! Met maar liefst 35 jaar ervaring in het geven van zwemles, zijn wij de experts die jouw kind begeleiden en ervoor zorgen dat ze met een grote glimlach het water in duiken! 

Wat leer je tijdens zwemles?

Bij Arendse health club geloven we in het belang van zwemvaardigheid en bieden we uitgebreide zwemlessen aan om kinderen te helpen bij het behalen van verschillende diploma’s. Elk diploma vertegenwoordigt een nieuwe fase in het leerproces en geeft je kind een gevoel van trots en zelfvertrouwen in het water.  

Bij Arendse health club begeleiden onze ervaren instructeurs je kind op deskundige wijze bij elke fase van het zwemtraject. We zorgen voor een stimulerende en veilige omgeving waarin je kind zich kan ontwikkelen en zijn of haar zwemvaardigheid kan verbeteren. 

A-diploma: de basis van zwemvaardigheid

Het A diploma is de eerste stap op weg naar zwemvaardigheid. Tijdens deze lessen leren kinderen essentiële zwemslagen, zoals de schoolslag en de rugslag. Ze worden vertrouwd gemaakt met het water en leren ook belangrijke overlevingstechnieken, zoals onder water zwemmen en drijven. Het behalen van het A diploma is een geweldige prestatie waar zowel jij als je kind trots op kunnen zijn! 

B-diploma: verder bouwen aan zwemvaardigheid

Na het behalen van het A diploma kunnen kinderen doorgaan met het B diploma. Hier worden de vaardigheden verder ontwikkeld en worden nieuwe zwemslagen, zoals de borstcrawl en de rugcrawl, geïntroduceerd. Daarnaast leren ze ook om gekleed te zwemmen en worden ze bekend met verschillende wateromstandigheden. Het B diploma is een belangrijke stap richting zelfredzaamheid in het water. 

C-diploma: volledige zwemvaardigheid

Het C diploma is het hoogste zwemdiploma dat je kind kan behalen. Hier worden alle zwemslagen verfijnd en wordt er gewerkt aan uithoudingsvermogen en techniek. Kinderen leren ook om in verschillende situaties veilig te kunnen zwemmen, zoals in open water. Met het behalen van het C diploma heeft je kind een uitstekende basis van zwemvaardigheid en kan het met vertrouwen genieten van wateractiviteiten. 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Zwemles ABC regulier

Ben je op zoek naar zwemles waar je kind met plezier naartoe gaat en wordt voorbereid op de echte wereld? Klinkt Arendse health club als de ideale plek voor je kind om zwemlessen te volgen? Meld je kind dan nu aan voor zwemles, vraag om meer informatie of kom een keertje langs!

Schrijf je in

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Waarom zwemles bij Arendse?

Zwemles bij Arendse health club betekent zwemles met veel persoonlijke aandacht. Onze instructeurs gaan altijd het water in en leggen veel nadruk op kindvriendelijkheid. We creëren een prettige omgeving voor uw kind door: 

 • Warm water 
 • Gefilterd water met zo min mogelijk chemicaliën 
 • Een aangename omgevingstemperatuur
 • Een vertrouwde en sfeervolle omgeving 

Daarnaast onderscheiden wij ons door: 

 • Lesgroepen van maximaal 7 kinderen, zodat er voldoende individuele aandacht is 
 • Gediplomeerde instructeurs die voortdurend worden bijgeschoold 
 • Het gebruik van de easyswim methode en het easyswim pakje voor optimale bewegingsvrijheid en een kortere opleidingsduur 
 • 7 dagen per week zwemles bij Arendse 
 • Een intensieve samenwerking met kinderfysiotherapeuten 
 • Arendse is in het bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s, wat staat voor kwaliteit in het zwemonderwijs. 
 • Geen wachtlijsten 

Lesinformatie 

 • Een reguliere zwemles bij Arendse duurt 45 minuten. 
 • Voor reguliere zwemlessen bij Arendse betaal je €59,95 per 4 weken 
 • Gemiddeld behalen kinderen hun A-diploma bij Arendse in 12-15 maanden 
 • Arendse biedt zwemlessen aan in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Meer informatie

Voor vragen over prijzen en vergoedingen kunt u hier terecht. 

Algemene informatie   Vergoeding zwemles

Zwemles ABC regulier specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!