Spring naar content

Zwemles ABC regulier

De leukste zwemles, die volg je uiteraard bij Arendse health club! Onze enthousiaste zweminstructeurs geven zwemles waarbij er een A, B of C diploma behaald kan worden.

Benieuwd of zwemles bij Arendse health club bij jou en jouw kind past? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

zwemles abc
Verwarmd water
Kleine groepjes
Gediplomeerde zwemdocenten

ABC zwemmen bij Arendse

Dompel jezelf onder in de geweldige wereld van zwemles bij Arendse health club! Bij ons staat ABC zwemles garant voor persoonlijke ontwikkeling en heel veel plezier. Ons doel is om zowel jou als je kind een veilig gevoel in het water te geven, voor nu én voor de rest van hun leven. We bereiden je kind voor op allerlei avonturen in het water en helpen ze bij het behalen van het nationaal erkende ABC-diploma. 

Je kunt bij ons zwemles volgen in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer. Op dit moment is er geen wachtlijst in Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer.

Schrijf direct in en start snel

Waarom ABC zwemles bij Arendse health club?

Wij geloven in het belang van zwemvaardigheid en bieden zwemlessen aan om kinderen te helpen bij het behalen van het A, B of C diploma. Dit bieden wij aan kind en ouder:

✓ 35 jaar ervaring in het geven van zwemles voor het ABC diploma
✓ Gediplomeerde instructeurs
✓ Maximaal 7 kindjes per groep
✓ Verwarmd water (30+ graden)
✓ Heerlijke koffie/thee en wifi voor de wachtende ouder in onze moderne horeca
✓ Geen wachtlijst dus direct starten in Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer

Starten met ABC zwemles bij Arendse

Onze ervaren instructeurs begeleiden jouw kind bij iedere fase van het zwemtraject. Of het nou beginnen is bij A, of ervaren bij C, wij zorgen voor een stimulerende en veilige omgeving waarin je kind zich kan ontwikkelen en zijn of haar zwemvaardigheid kan verbeteren. 

Op dit moment zijn er geen wachtlijsten in Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer. Vraag direct meer informatie aan via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Zwemles ABC regulier

Ben je op zoek naar zwemles waar je kind met plezier naartoe gaat en wordt voorbereid op de echte wereld? Klinkt Arendse health club als de ideale plek voor je kind om zwemlessen te volgen? Meld je kind dan nu aan voor zwemles, vraag om meer informatie of kom een keertje langs!

Schrijf je in

Ontvang meer informatie over zwemles ABC:

Meer informatie over de ABC zwemlessen?

Wil je meer informatie over de ABC zwemlessen bij Arendse health club? Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!