Spring naar content

Racketsport

Zoek je een sportschool met tennisbaan of andere racketsport? Arendse health club beschikt bij haar vestigingen in Dongen en Oosterhout over diverse racketsportbanen zoals tennis, padel en squash. Het is mogelijk om bij ons een losse baan te huren of een baan vast te leggen voor een langere periode. Lees meer over ons aanbod of reserveer direct een baan.

20220708_091803

Tennis, Padel en Squash 

Bij Arendse health Club bieden we alles onder één dak. Naast onze uitgebreide sportschool met wellness, zwembad en fysiotherapie, kun je bij ons ook diverse racketsporten beoefenen. Dit kan bij onze vestigingen in Dongen en Oosterhout. We bieden diverse binnen- en buiten tennisbanen, maar ook padelbanen en squashbanen. In onderstaand overzicht bekijk je ons aanbod in Dongen en Oosterhout. 

Tennissen in Dongen 

Met 3 moderne binnen tennisbanen en 2 verlichte buiten tennisbanen kun je bij ons het hele jaar door een wedstrijdje spelen, je service oefenen of genieten van een gezellig uitje met het gezin. 

Tarieven losse baanhuur 

 • Binnenbaan: € 26 per uur 
 • Buitenbaan: € 21 per uur 

Winter contractbaan (week 36 t/m week 13):

 • piek: € 899,95
 • dal: € 675

Reserveren

Padellen in Dongen 

Onze health club in Dongen beschikt over 3 gloednieuwe indoor padelbanen. Daag je vrienden of familie uit voor een sportief potje padel. Het is snel, er is veel actie en de bal blijft lang in het spel! 

Tarieven padel:

 • Winter: september t/m april € 32,95 per uur (piektarief)
 • Zomder: mei t/m augustus € 29,95 per uur

Jaarcontract padel:

 • Je kunt op ieder gewenst moment starten met het jaarcontract. De kosten zijn €1699,95 per jaar

Reserveren

Squashen in Dongen 

Er zijn diverse mogelijkheden om één van onze professionele squashbaan te huren. Je kunt een losse baan huren per 45 minuten, een 12 rittenkaart afnemen of een vaste contractbaan reserveren. 

Tarieven losse baanhuur (per 45 minuten) 

 • Daluren: € 8,25 per persoon 
 • Piekuren: € 10,50 per persoon 
 • 12 rittenkaart: € 180 

Reserveren

Squashen in Oosterhout

Ook in Arendse health club in Oosterhout kun je een professionele squashbaan huren. Huur een losse baan per 45 minuten, kies voor een 12 rittenkaart.  

Tarieven losse baanhuur (per 45 minuten) 

 • Daluren: € 8,25 per persoon 
 • Piekuren: € 10,50 per persoon 
 • 12 rittenkaart: € 180 

Reserveren

Racketsport

Padel Clinic of Cursus

Padel is een populaire in snelgroeiende sport. Heb je nog geen ervaring met Padel? Dan kun je er ook voor kiezen om bij ons een éénmalige clinic te volgen of een cursus van 6 weken om aan je techniek en slag te werken.

Padel clinic

Locatie: Dongen
Groep: max 10 personen
Kosten: €30 pp
Inbegrepen: Rackets en ballen zijn inclusief

Cursus ‘start met padel’

Duur: 6 weken, 1 wekelijke training 60 minuten
Locatie: Dongen
Groep: Max. 6 personen
Kosten: €160 pp

Meer informatie

Padel

De snelst groeiende en meest populaire sport? Padel! Deze sport is gezond, je blijft lekker in beweging en het is vooral erg leuk. Padel is snel, er is veel actie en de bal blijft lang in het spel. Onze health club in Dongen beschikt over 3 nieuwe indoor padelbanen.
Meer over Padel
Reserveren racketsport

Tennis

Kom een balletje slaan bij Arendse health club Dongen! Het is mogelijk om het hele jaar door een wedstrijdje tennis te spelen op onze drie moderne binnenbanen en twee verlichte buitenbanen.
Meer over Tennis

Squash in Dongen

Squash is een racketsport dat wordt gespeeld door twee personen in een gesloten ruimte. Je staat hier niet tegenover elkaar maar naast en elkaar en maakt gebruik van de muren om het een dynamisch spel te maken. De bal dient via de muur aan de overkant gespeeld te worden en doordat je snel moet handelen is squash een goede workout.
Meer over Squash in Dongen

Squash in Oosterhout

Een balletje slaan op de squashbaan? Dan ben je bij Arendse Health Club Oosterhout aan het juiste adres.
Meer over Squash in Oosterhout

Racketsporten bij Arendse 

 • Beste voorzieningen
  Onze tennisbanen hebben modern tapijt waardoor tennissers beter kunnen glijden (voorkomt blessures). Daarnaast zijn we één van de weinige clubs in de regio met binnenbanen voor tennis en padel. Zo kun je het hele jaar door bij ons racketsporten beoefenen. Bij onze club in Dongen hebben we zelfs een verhoogd plafond bij onze tennis- en padelbanen. Uiteraard beschikken beide vestigingen ook over een gezellige horeca met in Dongen zelfs een buitenterras. 
   
 • Materiaal beschikbaar
  Bij zowel onze club in Dongen als in Oosterhout is het mogelijk om materiaal te huren of te lenen. Squashrackets en ballen kunnen bij ons gratis worden geleend. Padelrackets zijn bij ons te huur. Daarnaast kun je bij ons padelballen kopen.   
 • Diverse baanhuur mogelijkheden
  We bieden diverse baanhuuropties aan voor onze racketsporten. Zo kun je bij ons een baan huren tegen een goedkoper tarief in de daluren. Ook is het mogelijk om een baan voor een langere tijd te huren, bijvoorbeeld in de winter-, zomermaanden of het hele jaar rond.  
 • Speciale regelingen voor sportschoolleden
  Voor onze sportschoolleden hanteren wij speciale tarieven. Zo zijn onze buitentennisbanen en squashbanen in de daluren gratis o.b.v. beschikbaarheid. Je kunt hier echter niet voor reserveren.  
 • Alles onder één dak
  Onze health clubs zijn zeer compleet. Naast racketvelden bieden wij bij onze clubs in Dongen en Oosterhout onder andere ook fitness, groepslessen, personal training, een zwembad met wellness en fysiotherapie. 
Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!