Spring naar content

Zwemles voor volwassenen

Bij Arendse health club geloven we dat het nooit te laat is om te leren zwemmen, en daarom bieden we speciale zwemlessen voor volwassenen aan. Of je nu nooit hebt leren zwemmen of je zwemvaardigheden wilt verbeteren, onze ervaren docenten staan klaar om je persoonlijk te begeleiden tijdens deze leerzame en plezierige zwemlessen.

Fibromyalgie zwemmen Arendse health club
Verwarmd water
kleine groepjes
Gediplomeerde zwemdocenten

Zwemles voor Volwassenen bij Arendse 

Ontdek de fantastische wereld van zwemles bij Arendse health club! Ons doel is jou als volwassene een veilig gevoel in het water te geven, zowel voor nu als voor de rest van je leven. We bieden lessen aan om je comfortabel te laten voelen in het water en kunnen je kunt, wanneer je dit wilt, het nationaal erkende zwemdiploma ABC behalen.  

Bij Arendse health club staat zwemles garant voor persoonlijke ontwikkeling en ongekend plezier! Met meer dan 35 jaar ervaring in het geven van zwemlessen zijn wij de experts die jou begeleiden en ervoor zorgen dat je met een grote glimlach het water in duikt! 

Wat leer je tijdens zwemles? 

Bij onze zwemlessen voor volwassenen ontdek je dat het nooit te laat is om te leren zwemmen! Of je nu nooit eerder hebt leren zwemmen of je oude zwemvaardigheden wilt opfrissen, wij bieden een gedegen en stapsgewijze begeleiding. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je alle vaardigheden bij te brengen. 

Als beginner leer je de basiszwemtechnieken, zoals het drijven, ademen en verschillende zwemslagen. We begrijpen dat sommige mensen zich ongemakkelijk voelen in het water, daarom besteden we extra aandacht aan het opbouwen van vertrouwen en het overwinnen van eventuele angsten. 

Misschien heb je in het verleden al leren zwemmen, maar ben je al een tijdje niet meer in het water geweest. In dat geval helpen we je graag om je zwemvaardigheid weer op niveau te brengen. We werken aan het verbeteren van je techniek en uithoudingsvermogen, zodat je je weer ‘zwemveilig’ voelt. 

Daarnaast leren we je ook hoe je veilig met kleding aan kunt zwemmen, mocht je onverhoopt in het water vallen. Het is essentieel om te weten hoe je in zo’n situatie moet handelen, en we zorgen ervoor dat je de nodige vaardigheden beheerst. 

Onze zwemlessen voor volwassenen zijn niet alleen gericht op het aanleren van zwemvaardigheden, maar ook op het creëren van een positieve en ontspannen zwemervaring. Zwemmen is niet alleen een leuke activiteit, maar het heeft ook talloze voordelen voor je gezondheid en welzijn. Het verbetert je conditie, vermindert stress en bevordert een gezonde levensstijl. 

Dus of je nu een absolute beginner bent of je je zwemvaardigheden wilt verbeteren, bij onze zwemlessen voor volwassenen ben je in goede handen. Onze deskundige instructeurs zullen je begeleiden en ondersteunen, zodat je vol vertrouwen en met veel plezier het water in kunt duiken! 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Zwemles voor volwassenen

Onze Zwemles voor volwassenen bij Arendse health club biedt een leerzame en leuke ervaring. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe leuk en bevredigend het is om te leren zwemmen op elke leeftijd! 

Schrijf je in

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Waarom Zwemles voor Volwassenen bij Arendse? 

Bij Arendse bieden we zwemles voor volwassenen aan met veel persoonlijke aandacht. Onze instructeurs begeleiden u actief in het water en leggen veel nadruk op een vriendelijke en ondersteunende aanpak. We streven ernaar om een prettige omgeving te creëren voor uw zwemervaring door: 

 • Warm water 
 • Gefilterd water met minimale chemicaliën  
 • Een aangename omgevingstemperatuur  

Daarnaast onderscheiden we ons met de volgende kenmerken: 

 • Kleine lesgroepen van maximaal 7 deelnemers, zodat er voldoende individuele aandacht is voor uw leerproces. 
 • Onze instructeurs zijn gediplomeerd en worden regelmatig bijgeschoold om u de beste begeleiding te bieden. 
 • Flexibiliteit in planning, aangezien zwemlessen 7 dagen per week worden aangeboden bij Arendse. 
 • Een nauwe samenwerking met fysiotherapeuten om specifieke behoeften te ondersteunen. 
 • Arendse is in het bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s, wat garant staat voor kwaliteit in het zwemonderwijs. 
 • Geen lange wachtlijsten. 

Lesinformatie 

 • Een zwemles voor volwassen bij Arendse duurt 30 minuten. 
 • Voor een zwemlessen bij Arendse betaal je €44,95 per 4 weken. 
 • Arendse biedt zwemles voor volwassenen aan in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer. 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Meer informatie

Voor vragen over prijzen en vergoedingen kunt u hier terecht. 

Algemene informatie   Vergoeding zwemles

Zwemles voor volwassenen specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!