Spring naar content

Fitness

Fitness is perfect voor conditieverbetering, krachttraining en vetverbranding. Maar bij Arendse health club gaan we nog een paar stappen verder. Niet alleen hebben we de beste fitnessapparatuur van Technogym, we bieden ook BIOCIRCUIT, personal training en persoonlijke begeleiding tijdens het sporten aan. Welk doel je ook hebt, ons team staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij jouw doelen behaalt.

IMG_4576

Fitness workout

Fitness draagt enorm bij aan de algehele gezondheid en kwaliteit van leven. Een goede conditie en gezond lichaamsgewicht verminderen stress en versterken onder andere het immuunsysteem. Bij Arendse health club helpen wij je bij het behalen van jouw fitnessdoelen. Of het nu gaat om afvallen, kracht- en spieropbouw of om conditieverbetering. Naast een vrije fitness (vrij gebruik van onze fitnessapparatuur), kun je ook gebruikmaken van een op maat gemaakt BIOCIRCUIT programma. Daarnaast staan er ook Personal Trainers en sportinstructeurs klaar om te helpen. 

Fitness apparatuur Arendse health club 

Binnen onze health clubs werken we met de beste fitnessapparatuur van het merk Technogym. Al onze vestigingen beschikken over uiteenlopende cardioapparatuur zoals crosstrainers, professionele loopbanden, hometrainers en roeimachines. Daarnaast vind je er onder andere fitnessbanken, halters, buik- en beentrainers zodat ook tijdens krachttraining alle spiergroepen aan bod kunnen komen. 

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

BIOCIRCUIT

Maak kennis met de vooruitstrevende fitness: BIOCIRCUIT. Met slechts twee keer per week een half uurtje trainen kun je superfit worden. BIOCIRCUIT is geschikt voor iedere soort sporter en biedt een training op maat om snel je fitnessdoelen te bereiken.
Meer over BIOCIRCUIT
Personal training - Arendse

Personal Training

Wil je werken aan je fitheid, gezondheid en persoonlijke doelstellingen op een effectieve en motiverende manier? Sluit dan nu een Personal Training abonnement af bij Arendse health club! Onze gediplomeerde Personal Trainers staan klaar om jou te begeleiden op jouw fitnessreis, en met onze unieke abonnementen behaal je snel en blijvend resultaat.
Meer over Personal Training

Persoonlijke Begeleiding

Bij Arendse health club staat persoonlijke aandacht centraal. Onze instructeurs zijn stuk voor stuk gecertificeerd en gepassioneerd om jou te helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter die zijn prestaties wilt verbeteren, onze instructeurs zijn er om je te ondersteunen op elk niveau.
Meer over Persoonlijke Begeleiding

Fitness bij Arendse health club 

✓ Professionele fitnessapparatuur
Al onze fitnessapparatuur is van de hoogste kwaliteit. We werken met het merk Technogym, welke uitsluitend professionele fitnessapparaten biedt. Daarnaast bieden wij een breed scala aan fitnessapparatuur, waaronder cardio-apparaten, krachttrainingsapparatuur, een BIOCIRCUIT en functionele trainingszones. Dit stelt leden in staat om een gevarieerde en uitgebalanceerde trainingsroutine te hebben. 

✓ Persoonlijke digitale trainingsomgeving 
Al onze leden hebben een persoonlijke (digitale) trainingsomgeving, genaamd Mywellness. In deze omgeving kun je onder andere je prestaties en metingen inzien, handmatig oefeningen toevoegen, je programma zelf aanpassen en koppelingen leggen met sportapps. Daarnaast kun je bijhouden hoeveel MOVES je maakt en of je je doelen haalt.  

✓ Uitgebreide faciliteiten 
Naast onze fitness faciliteiten bieden wij ook andere voorzieningen. Iedere Arendse health club heeft een horeca om een gezellig drankje te doen na een workout. Tevens zijn er diverse locaties met extra wellness voorzieningen, zoals zwembaden, sauna’s en stoombaden. Dit helpt om te ontspannen en te herstellen na een intensieve trainingssessie. Ook beschikken sommige Arendse health club locaties over een kinderopvang.

✓ Sociale sportomgeving 
Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een fijne manier bij ons kan komen sporten. Arendse health club biedt een vriendelijke en ondersteunende gemeenschap waar leden elkaar kunnen ontmoeten, samen trainen en elkaar aanmoedigen om hun fitnessdoelen te bereiken. 

 

Fitness abonnement en tarieven 

Arendse health club biedt verschillende lidmaatschap opties die passen bij verschillende budgetten en behoeften, waaronder korte termijn- en lange termijn abonnementen, studenten- en seniorenkortingen. 

Abonnementen en tarieven

 

Openingstijden en rooster 

Wij bieden fitness aan bij onze vestigingen Breda, Dongen, Lage Zwaluwe, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg. Bekijk het rooster met alle fitnesstijden van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Onze fitnessinstructeurs

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!