Spring naar content

Zwemmen

Zoek je een sportschool met zwembad? Arendse health club is een sportschool met fitness, zwembad en sauna. Zwemmen kan bij onze clubs in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer. Hier bieden wij diverse zwemactiviteiten zoals recreatief vrij zwemmen, banenzwemmen, zwemles en diverse aquasporten. Lees direct meer over onze zwemactiviteiten of plan een persoonlijke rondleiding in.     

IMG_2047

Zwemactiviteiten aanbod

Bij Arendse health club hebben we naast onze sportschool ook een ruim aanbod aan zwemactiviteiten. Zo bieden we ABC zwemles, zwemtraining en diverse aqualessen aan. Ook is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld fitness te combineren met banenzwemmen. Daarnaast is het zwembad ook regelmatig beschikbaar voor vrij zwemmen. Bekijk direct ons aanbod aan zwemactiviteiten. 

Schrijf je in!

Heb je interesse om bij ons te komen zwemmen?

Wij bieden al 35 jaar ABC-zwemles voor kinderen, zwemles voor volwassen en zwemles voor kinderen met een beperking. Met veel persoonlijke aandacht in een intieme omgeving. 

Er zijn diverse aqua groepslessen die wij in onze zwembaden bieden. Zoals Aquafit, Aquabootcamp en Zwanger en Fit. Al deze lessen zijn onder begeleiding van een instructeur. 

Wij bieden therapeutisch zwemmen aan voor mensen met fybromyalgie. Het warme water biedt ontspanning en pijnverlichting. Deze les vindt plaats onder begeleiding van een gespecialiseerde instructeur. 

Arendse health club is niet alleen een sportschool met een zwembad. Wij bieden ook diverse wellness faciliteiten aan. Dat geeft onze leden de mogelijkheid om na het trainen alle spieren nog even heerlijk te ontspannen tijdens een saunabezoek. Kom helemaal tot rust in één van onze Finse sauna’s, ontlast je spieren in de infrarood sauna, of stimuleer de bloedcirculatie in het Turks stoombad. Wij bieden wellness bij onze vestigingen in Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg. Het aanbod van de wellness faciliteiten verschilt per vestiging. 

 

Zwemmen bij Arendse health club

✓ Sportschool met zwembad en fitness
Arendse health club biedt haar leden de mogelijkheid om gebruik te maken van een sportschool met zwembad en sauna. Zo bieden wij een compleet assortiment aan sportfaciliteiten. Dat maakt het sporten in onze health clubs niet alleen veelzijdig maar ook afwisselend. Al onze leden met een compleet sportabonnement kunnen kosteloos gebruik maken van onze zwembaden en aqualessen. Daarnaast is het ook mogelijk om losse zwemkaartjes te kopen. Bekijk hiervoor onze zwemtarieven

✓ Toegankelijk voor iedereen
Wij vinden het belangrijk dat iedereen van onze baden gebruik kan maken. Jong en oud, mobiel of minder mobiel. Onze zwembaden zijn verwarmd, zodat deze geschikt zijn voor alle doelgroepen. Daarnaast hebben de baden een lage instap, waardoor ze ook toegankelijk zijn voor mensen met een lichamelijke beperking. Onze baden hebben diverse afmetingen, variërend tussen de 15 en 25 meter (per vestiging verschillend)

✓ Uitgebreide faciliteiten
Naast onze zwem- en wellnessfaciliteiten bieden wij ook andere voorzieningen. Iedere Arendse health club beschikt over een loungebar om een gezellig drankje te doen na een zwembadbezoek. Ook beschikken sommige locaties over een kinderopvang.

✓ Sociale sportomgeving
Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een fijne manier bij ons kan komen sporten. Arendse health club biedt een vriendelijke en ondersteunende gemeenschap waar leden elkaar kunnen ontmoeten, samen trainen en elkaar aanmoedigen om hun sportdoelen te bereiken

Zwemabonnement en tarieven 

Arendse health club biedt verschillende lidmaatschapsopties die passen bij uiteenlopende budgetten en behoeften, waaronder korte termijn- en lange termijn abonnementen, studenten- en seniorenkortingen, en gezinslidmaatschappen. Bekijk direct onze abonnementen en tarieven of plan een persoonlijke rondleiding.   

Bekijk de tarieven en abonnementen 

Meer informatie over de zwemlessen?

Wil je meer informatie over de zwemlessen bij Arendse health club? Vul dan onderstaand formulier in.

Vragen?

Heeft u vragen over Arendse health club? We staan klaar om u te helpen! Laat ons weten wat u wilt weten, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
xcore Arendse breda