Spring naar content

Aqualessen

Aqualessen zijn ontzettend divers! Zo bieden wij zowel inspannende als ontspannende aqualessen binnen ons aanbod. Door de natuurlijke weerstand van het water wordt namelijk de impact op gewrichten en spieren verminderd. Dat maakt aqua lessen extra geschikt voor mensen met bijvoorbeeld blessures, gewrichtspijn, artritis of tijdens de zwangerschap. Maar de weerstand van het water maakt het ook mogelijk om spiergroepen intensief te trainen tijdens bijvoorbeeld een Aquabootcamp.

Aquafit Breda

Aquales aanbod

Bij Arendse health club hebben we een ruim aanbod aan groepslessen. Zo hebben we naast zaallessen, functionele lessen en yogalessen ook diverse aqualessen. Onze health clubs in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer beschikken over een zwembad. Ons aanbod is zowel geschikt voor iedereen die inspanning als ontspanning zoekt in het water. Uiteraard staan onze instructeurs altijd voor je klaar voor advies of begeleiding. Bekijk direct in onderstaand overzicht ons aanbod aan aqualessen. 

Proefles aanvragen

Aquabootcamp Arendse health club

Aquabootcamp

Ben je op zoek naar een uitdagende en energieke workout die plaatsvindt in het water? Dan is onze groepsles Aqua Bootcamp precies wat je nodig hebt. Met verschillende oefeningen, gebruikmakend van verschillend materiaal en in een circuitvorm, biedt Aqua Bootcamp een unieke en effectieve training in het zwembad.
Meer over Aquabootcamp
Aquafit Arendse health club

Aquafit

Onze Aquafit lessen zijn razend populair en altijd een feestje. Met een combinatie van cardio oefeningen, spierversterking en flexibiliteitsoefeningen, biedt Aquafit een energieke en verfrissende training in het water.
Meer over Aquafit
zwanger en fit arendse health club

Zwanger en Fit

Ben je zwanger en op zoek naar een veilige en effectieve manier om actief te blijven tijdens je zwangerschap? Dan is Zwanger en Fit precies wat je nodig hebt. Met speciaal ontworpen oefeningen en begeleiding die is afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van zwangere vrouwen.
Meer over Zwanger en Fit
Fibromyalgie zwemmen Arendse health club

Fibromyalgie zwemmen

Fibromyalgie zwemmen is een veilige en effectieve manier om te bewegen. Met speciaal ontworpen oefeningen in het water bieden we een zachte en therapeutische benadering van beweging die geschikt is voor mensen met fibromyalgie.
Meer over Fibromyalgie zwemmen

Aquales rooster 

Aqualessen worden gegeven bij onze vestigingen met een zwembad. Dit zijn onze health clubs in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer. Bekijk dan direct het rooster van onze verschillende vestigingen. 

Rooster bekijken

Aqualessen specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!