Spring naar content

Aquafit

Onze Aquafit lessen zijn razend populair en altijd een feestje. Met een combinatie van cardio oefeningen, spierversterking en flexibiliteitsoefeningen, biedt Aquafit een energieke en verfrissende training in het water.

Aquafit Arendse health club
Lage impact
Volledige lichaamstraining
Geschikt voor alle fitnessniveaus

Wat is Aquafit?

Aquafit is een groepsles die wordt uitgevoerd in het water en vergelijkbaar is met Aquarobics. Aquafit is een populaire en energieke groepsles die de voordelen van waterweerstand combineert met het ritme van opzwepende muziek. Deze les biedt een leuke en effectieve manier om aan je algehele conditie te werken. 

Tijdens Aquafit voer je verschillende oefeningen uit in het water, zoals joggen, marcheren, schoppen en armzwaaien. Het water zorgt voor een lichte weerstand, waardoor je spieren harder moeten werken dan bij vergelijkbare oefeningen op het land. Hierdoor worden je spieren versterkt, terwijl de impact op je gewrichten minimaal is. Dit maakt Aquafit ideaal voor mensen met gewrichtsproblemen, blessures of diegenen die graag een low-impact workout willen om blessures te voorkomen. 

Aquafit bij Arendse 

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan Aquafit. In een gezellige sfeer wordt er hard gewerkt om het beste uit elke workout te halen. Kleedkamers en pashokjes zijn beschikbaar voor het omkleden en we bieden douches waar je voor en na de les kunt afspoelen. 

Het zwembad heeft verwarmd water, waardoor het comfortabel is om het water in te gaan en het je spieren en bloedcirculatie stimuleert tijdens het bewegen. 

Onze professionele instructeurs begeleiden de Aquafit les en bieden verschillende opties voor verschillende niveaus, zodat iedereen kan deelnemen en op zijn of haar eigen tempo kan trainen. Ze zullen je aanmoedigen om het beste uit elke oefening te halen en je te helpen bij het handhaven van de juiste vorm en techniek. 

Voordelen van de groepsles Aquafit

 • Low-impact workout
  Aquafit is een low-impact workout, omdat het water de impact op je gewrichten vermindert. De weerstand van het water helpt bij het opbouwen van spierkracht en het vergroten van je uithoudingsvermogen, terwijl het risico op blessures minimaal is.
   
 • Conditie
  Door de combinatie van cardio oefeningen en waterweerstand is Aquafit een uitstekende manier om je conditie te verbeteren. Het verhoogt je hartslag, verbrandt calorieën en versterkt je hart en longen.
   
 • Spierversterking en toning
  De oefeningen in Aquafit richten zich op het versterken en vormgeven van verschillende spiergroepen. Door weerstand te bieden in het water, helpt Aquafit je om kracht op te bouwen en spieren te tonen, met name in de armen, benen, buik en billen.
   
 • Verbeterde flexibiliteit
  Het water biedt een veilige omgeving om je flexibiliteit te vergroten. De weerstand van het water helpt je om je spieren op te warmen en te strekken, waardoor je bewegingsbereik verbetert en de algehele flexibiliteit toeneemt.
   

Proefles aanvragen

Aquafit

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Conditie, kracht

Abonnement:

Regulier abonnement

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

We bieden Aquafit lessen aan op verschillende vestigingen. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor de groepsles Aquafit!

Ben je klaar om plezier te hebben, calorieën te verbranden en je algehele fitheid te verbeteren in het water? Meld je dan nu aan voor de groepsles Aquafit bij Arendse health club. Onze ervaren instructeurs leiden je door een energieke en verfrissende workout in het water. Neem contact met ons op en ontdek hoe Aquafit jou kan helpen om fit en actief te blijven. 

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!