Spring naar content

Functionele lessen

Functionele lessen worden in onze health clubs gegeven in de functionele ruimte van de sportschool. Dit zijn lessen in kleine groepen die 30 minuten duren. Elke maand wordt de inhoud van de lessen aangepast met nieuwe oefeningen. Zo blijft sporten uitdagend en afwisselend. Onze functionele lessen bestaan uit verschillende soorten circuittrainingen zoals Functional Boxing en Functional Cross. Lees meer of plan direct een gratis proefles.

20230907_091942

Functionele lessen aanbod

Bij Arendse health club hebben we een ruim aanbod aan groepslessen. Zo hebben we naast zaallessen, yogalessen en aqua lessen ook diverse functionele lessen. We bieden functionele lessen aan voor zowel jong als oud, beginnende of ervaren sporter. Onze coaches staan daarbij klaar voor advies en begeleiding. Bekijk direct in onderstaand overzicht ons aanbod aan functionele lessen. 

Proefles aanvragen

Functional Boxing

Functional Boxing is naast Fuctional Move, Fuctional Core, Functional Cross, Kinesis en Senioren Fit één van de zes functionele lessen die Arendse health club aanbiedt. Bij Functional Boxing voer je verschillende kracht- en boksoefeningen uit. Hierbij kan je denken aan sparren, oefenen op een bokszak, touwtjespringen etc. Ben je op zoek naar een unieke boksworkout? Schrijf je dan in voor een proefles.
Meer over Functional Boxing

Functional Core

Functional Core is naast Fuctional Boxing, Fuctional More, Functional Cross, Kinesis en Senioren Fit één van de zes funtionele lessen die Arendse health club aanbiedt. Functional Core is een small group training waarbij je zes verschillende oefeningen uitvoert met het accent op de spiergroepen in de core. Ben je op zoek naar een core workout? Schrijf je dan nu in voor een proefles.
Meer over Functional Core

Functional Cross

Functional Cross is naast Fuctional Move, Fuctional Core, Functional Boxing, Kinesis en Senioren Fit één van de zes functionele lessen die Arendse health club aanbiedt. Functional Cross is een circuittraining waarbij je zes intensieve oefeningen uitvoert voor het hele lichaam. Ben je op zoek naar een uitdagende workout? Schrijf je dan nu in voor een proefles.
Meer over Functional Cross

Functional Move

Functional Move is naast Fuctional Boxing, Fuctional Core, Functional Cross, Kinesis en Senioren Fit één van de zes funtionele lessen die Arendse health club aanbiedt. Functional Move is een circuittraining waarbij je zes verschillende oefeningen uitvoert voor het hele lichaam. Ben je op zoek naar een complete workout? Schrijf je dan nu in voor een proefles.
Meer over Functional Move
kinesis breda

Kinesis

Kinesis is naast Fuctional Move, Fuctional Core, Functional Boxing, Functional Cross en Senioren Fit één van de zes functionele lessen die Arendse aanbiedt. Kinesis is een groepsles die zich richt op flexibiliteit, kracht, balans en coördinatie waar je diverse oefeningen uitvoert op speciaal ontworpen apparatuur. Schrijf je dan nu in voor een proefles.
Meer over Kinesis
Senioren Fit arendse health club

Senioren Fit

Senioren Fit is naast Kinesis, Functional Move, Fuctional Boxing, Fuctional Core en Functional Cross één van de zes funtionele lessen die Arendse health club aanbiedt. Senioren Fit is een circuittraining waarbij je zes verschillende oefeningen uitvoert voor het hele lichaam, waarbij rekening is gehouden met senioren. Ben je op zoek naar een workout voor senioren? Schrijf je dan nu in voor een proefles.
Meer over Senioren Fit

Functionele lesrooster

Wil je weten wanneer jouw favoriete functionele les gegeven wordt bij een Arendse health club bij jou in de buurt? Bekijk dan direct het rooster van onze verschillende vestigingen. 

Rooster bekijken

Functionele lessen specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!