Spring naar content

Functional Move

Functional Move is naast Fuctional Boxing, Fuctional Core, Functional Cross, Kinesis en Senioren Fit één van de zes funtionele lessen die Arendse health club aanbiedt. Functional Move is een circuittraining waarbij je zes verschillende oefeningen uitvoert voor het hele lichaam. Ben je op zoek naar een complete workout? Schrijf je dan nu in voor een proefles.

IMG_4515
Functionele ruimte
Functionele kracht verhogen
Geschikt voor alle niveaus
Professionele begeleiding

Wat is Functional Move?  

Functional Move is een circuittraining van 30 minuten waarin je zes verschillende oefeningen uitvoert. Bij Functional Move werk je 40 seconden per oefening en heb je 20 seconden de tijd om te rusten en door te draaien naar de volgende oefening in het circuit. Je traint alle grote spiergroepen in je lichaam, van de benen en billen tot de rug en armen. Tijdens de les worden er verschillende fitness oefeningen uitgevoerd, van lunges tot jumping jacks en van squats tot push-ups. Ook zijn er oefeningen waarbij je materialen gebruikt.  

Elke maand wordt het circuit vernieuwd, zo blijft de les afwisselend en uitdagend. De lessen bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Door deze kleine groepen heeft de instructeur meer aandacht voor jou en kan hij/zij je beter begeleiden en de uitvoering van de bewegingen controleren. 

Functional Move bij Arendse  

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan deze lessen bij ons op de clubs. We bieden het aan op verschillende vestigingen en elke maand introduceren we nieuwe oefeningen, waardoor de lessen altijd uitdagend en gevarieerd blijven.  

 • Functionele ruimte
  Bij ons hebben we een speciale functionele ruimte gecreëerd om de beste trainingservaring te bieden. Deze ruimte is volledig uitgerust met de benodigde apparatuur en materialen voor een effectieve en veilige trainingssessie. Het biedt een optimale omgeving waarin je je kunt concentreren op je training en jezelf kunt uitdagen om vooruitgang te boeken. 
 • Functionele kracht verhogen
  Bij Functional Move maak je gebruik van functionele bewegingen die gericht zijn op het verbeteren van de kracht en vaardigheden die in het dagelijks leven nodig zijn. De nadruk kan liggen op oefeningen zoals tillen, duwen, trekken, springen en rennen, die helpen om sterker en beter in staat te zijn om dagelijkse bewegingen te maken.  
 • Geschikt voor alle niveaus
  Onze functionele lessen zijn geschikt voor alle niveaus, ongeacht je mate van ervaring of niveau. Of je nu een beginner bent die kennis wil maken met functionele training of een gevorderde sporter die zijn vaardigheden wil verbeteren, onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op je eigen niveau kunt trainen. Ze begeleiden je door de verschillende oefeningen en bieden aanpassingen waar nodig, zodat je het maximale uit elke trainingssessie kunt halen en jezelf kunt blijven uitdagen. 
 • Professionele begeleiding
  Bij Arendse health club hechten we veel waarde aan professionele begeleiding. Onze instructeurs zijn gepassioneerd en deskundig op het gebied van functionele training en zorgen ervoor dat je de juiste techniek gebruikt tijdens Functional Move. Ze geven individuele aanwijzingen, bieden ondersteuning en moedigen je aan om het beste uit jezelf te halen. Met hun expertise helpen ze je bij een correcte uitvoering om de kans op blessures te minimaliseren en zo maximaal resultaat te behalen. 

Proefles aanvragen

Functional Move

Tijdsduur

30 minuten

Wanneer

Zie rooster

Locaties

Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Tilburg, Lage Zwaluwe

Niveau

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm

Kleinere groepsles

Training

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie, coördinatie, balans

Abonnement

Regulier abonnement

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

We bieden Functional Move lessen aan op verschillende vestigingen. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor een groepsles Functional Move

Wil je graag ervaren hoe leuk en effectief de Functional Move groepsles bij Arendse health club is? Schrijf je dan nu in voor een proefles en ontdek wat deze training voor jou kan betekenen. 

Proefles aanvragen

 

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!