Spring naar content

Zaallessen

Bij Arendse health club hebben we veel verschillende zaallessen. Van energieke dans workouts zoals Zumba tot aan vechtsporttraining zoals Boxing. Al onze zaallessen worden gegeven onder begeleiding van een geschoolde instructeur. Uiteraard onder het genot van fijne muziek om jouw sportprestaties te stimuleren. Iedere club heeft zijn eigen aanbod in zaallessen.

IMG_3927

Zaallessen aanbod

Bij Arendse health club hebben we een ruim aanbod aan groepslessen. Zo hebben we naast functionele lessen, yoga lessen en aqua lessen ook veel verschillende zaallessen. We bieden zaallessen voor zowel jong als oud, beginnende of ervaren sporter. Uiteraard staan onze instructeurs altijd voor je klaar voor advies of begeleiding. Bekijk direct in onderstaand overzicht ons aanbod aan zaallessen. 

Proefles aanvragen

BBB workout

De BBB workout is een effectieve manier om je buik, billen en benen te versterken. Onze BBB-lessen zijn een wekelijks hoogtepunt en bieden een gevarieerde reeks oefeningen. BBB is geschikt voor iedereen; of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt. Je kan de oefeningen zelf aanpassen op jouw niveau, door zwaardere gewichten of geen gewichten te gebruiken. Wil je het zelf ervaren? Schrijf je dan nu in voor een proefles BBB.
Meer over BBB workout
Body Shape - Arendse health club

Body Shape

Body Shape is een uitstekende manier om je conditie te verbeteren en je spieren in het hele lichaam te versterken. Bij Arendse health club zijn de lessen leuk en gevarieerd. Je beweegt op muziek en er hangt altijd een gezellige sfeer. Wil je het zelf ervaren? Schrijf je nu in voor een Body Shape-les en ontdek de voordelen van deze effectieve workout!
Meer over Body Shape

BRN

De BRN workout is de ultieme shape workout waarmee je het hele lichaam traint. Bij Arendse health club zijn de BRN workout lessen altijd een feestje, maar ook toegankelijk en een effectieve manier om calorieën te verbranden. Wil je werken aan een mooi lichaam? Schrijf je dan nu in voor een proefles BRN.
Meer over BRN

Club Power

Club Power is een workout die je uitdaagt, je lichaam transformeert en je motivatie een boost geeft. Tijdens onze groepslessen train je het hele lichaam en zullen je spieren branden. Doe mee aan Club Power en ervaar zelf de kracht en energie van deze workout!
Meer over Club Power
Boxing Arendse health club

Power Boxing

Power Boxing is precies wat je nodig hebt als je een energieke en uitdagende manier zoekt om aan je conditie te werken. Met ervaren instructeurs, een motiverende omgeving en een groepsles die geschikt is voor alle fitnessniveaus, biedt onze Power Boxing-les een geweldige manier om fit te worden, stress te verminderen en je zelfvertrouwen te vergroten.
Meer over Power Boxing
xcore oosterhout

Xcore

Onze Xcore lessen zijn de perfecte manier om je buik- en rugspieren te trainen. Naast het feit dat deze groepslessen zeer effectief zijn, zijn ze ook ontzettend leuk en zorgen ze altijd voor een feestelijke sfeer. Ervaar zelf de kracht van Xcore door je in te schrijven voor een proefles!
Meer over Xcore
Zumba arendse

Zumba

Zumba is een geweldige manier om calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren. De Zumba lessen bij Arendse health club zijn niet alleen een effectieve manier om fit te worden, maar het is ook ontzettend leuk! Wil je het zelf ervaren? Schrijf je dan nu in voor een gratis Zumba les.
Meer over Zumba

HIIT

Onze HIIT groepslessen zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een intense workout. Met een duur van 45 minuten zul je tijdens de hele les een hoge hartslag behouden, wat resulteert in een geweldige calorieverbranding en conditieverbetering. Als je klaar bent om jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen, nodigen we je uit om mee te doen en je in te schrijven voor een proefles.
Meer over HIIT
spinning arendse

Spinning

Spinning is de manier om flink calorieën te verbranden en te werken aan je uithoudingsvermogen. Een spinning workout bij Arendse health club is een groepsles geschikt voor alle fitnessniveaus. Je fietst mee op het ritme van knallende muziek in een sfeervolle spinningstudio. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij het maximale uit jouw spinning les zult halen!
Meer over Spinning

Steps

Kom en ervaar de energieke en leuke workout van onze groepsles Steps. Steps is al jarenlang een bekende en geliefde workout in de fitnesswereld. Met eenvoudig te volgen choreografieën en een platform (step) om op te bewegen, is Steps de perfecte combinatie van fitness en plezier!
Meer over Steps

Club Battle

Club Battle is precies wat je nodig hebt als je klaar bent voor een energieke en uitdagende workout die je kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie naar een hoger niveau tilt. Met Club Battle bieden we een unieke combinatie aan van martial arts-geïnspireerde bewegingen, krachttraining en intervaltraining, alles in één enerverende sessie.
Meer over Club Battle

Fit & Vitaal

Ben je een actieve senior op zoek naar een veilige en effectieve manier om fit en vitaal te blijven? Met gemakkelijk uit te voeren bewegingen, aangepast aan jouw behoeften en capaciteiten, biedt deze les een plezierige en stimulerende omgeving om aan je gezondheid en welzijn te werken.
Meer over Fit & Vitaal

Zaalles rooster 

Wil je weten wanneer jouw favoriete groepsles gegeven wordt bij een Arendse health club bij jou in de buurt? Bekijk dan direct het rooster van onze verschillende vestigingen. 

Rooster bekijken

Zaallessen specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!