Spring naar content

Club Battle

Club Battle is precies wat je nodig hebt als je klaar bent voor een energieke en uitdagende workout die je kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie naar een hoger niveau tilt. Met Club Battle bieden we een unieke combinatie aan van martial arts-geïnspireerde bewegingen, krachttraining en intervaltraining, alles in één enerverende sessie.

20221010_183422-01
Stressverlichting
Toegankelijkheid
Fun factor

Wat is Club Battle? 

Club Battle is een energieke en dynamische groepsles die een mix biedt van cardio, kracht en vechtsportbewegingen op opzwepende muziek. Deze workout is geïnspireerd op verschillende vechtsporten en combineert de krachtige elementen ervan met uitdagende fitnessoefeningen, waardoor het een complete en intense training wordt. 

Tijdens de Club Battle-les werk je aan je conditie door middel van dynamische bewegingen en intervaltraining. Je voert diverse oefeningen uit, zoals sprongen, sprints en schoppen, die je hartslag verhogen en je uithoudingsvermogen verbeteren. De opzwepende muziek zorgt voor extra motivatie en stimuleert je om alles te geven. 

Naast de cardio-oefeningen bevat Club Battle bokstechnieken en trapbewegingen. Je leert stoten, trappen en andere vechtsportcombinaties uitvoeren. Door deze bewegingen train je niet alleen je armen en benen, maar ook je core-spieren.  

Club Battle bij Arendse

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan onze energieke Club Battle groepslessen. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en motiveren, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en jezelf kunt uitdagen om vooruitgang te boeken. 

Club Battle is geschikt voor alle fitnessniveaus. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met fitness, de les kan worden aangepast aan jouw persoonlijke behoeften en mogelijkheden. 

Voordelen van de groepsles Club Battle

 • Verbeterde conditie
  Club Battle is een intense cardioworkout. De combinatie van snelle bewegingen, intervaltraining en het werken tegen weerstand zorgt ervoor dat je hartslag stijgt, je calorieën verbrandt en je je uithoudingsvermogen verbetert.
   
 • Kracht en spieropbouw
  Tijdens Club Battle werk je met je eigen lichaamsgewicht en maak je gebruik van diverse oefeningen en bewegingen. Dit resulteert in versterking en opbouw van spieren in je armen, benen, buik en rug.
   
 • Coördinatie en reactievermogen
  Club Battle daagt je uit om verschillende bewegingen en combinaties uit te voeren, wat je coördinatie en reactievermogen verbetert. Je zult merken dat je alerter wordt en sneller kunt reageren op prikkels.
 • Plezier en motivatie
  Club Battle wordt uitgevoerd op opzwepende muziek en in een groepssetting, waardoor je extra motivatie krijgt en plezier hebt tijdens het sporten. Het is een geweldige manier om stress te verminderen en positieve energie op te doen.
   

Proefles aanvragen

Club Battle

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Raamsdonksveer

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Afvallen, kracht- en spieropbouw, conditie en balans

Abonnement:

Onbeperkt sporten en groepslessen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

Wij bieden Club Battle aan bij onze vestiging in Raamsdonksveer. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor een groepsles Club Battle!

Wil je de uitdaging aangaan en profiteren van de vele voordelen van onze groepsles Club Battle? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij Arendse health club. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Club Battle jou kan helpen om sterker, fitter en zelfverzekerder te worden!

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!