Spring naar content

Yogalessen

Yoga kan veel bijdragen aan een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Versterk zowel lichaam als geest. Bij Arendse health club bieden we diverse yogalessen. Van rustige en ontspannende sessies, tot uitdagende en fysiek intensieve workouts. Onze yogalessen worden gegeven door een getrainde coach. De les verlaat je met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie!

IMG_4066

Yogales aanbod

Bij Arendse health club hebben we een ruim aanbod aan groepslessen. Zo hebben we naast zaallessen, functionele lessen en aqua lessen ook diverse yogalessen. We bieden yoga voor zowel jong als oud, beginnende of ervaren sporter. Uiteraard staan onze yoga coaches altijd voor je klaar voor advies of begeleiding. Bekijk direct in onderstaand overzicht ons aanbod aan yogalessen. 

Proefles aanvragen

Yoga

Namaste! Zoek je een workout die je fysieke kracht, flexibiliteit en innerlijke rust verbeterd? Wij bieden verschillende vormen van yoga, zoals Flow, Hatha Yoga en Ashtanga Power Yoga, voor zowel beginners als gevorderden. Meld je aan voor een les en voel de positieve energie stromen terwijl je lichaam sterker en soepeler wordt en je geest tot rust komt.
Meer over Yoga

Hot yoga

Hot Yoga is precies wat je nodig hebt als je opzoek bent je naar een uitdagende en verkwikkende yogales die wordt uitgevoerd in een verwarmde studio. Met een combinatie van traditionele yogahoudingen en de warmte van de studio, biedt Hot Yoga een intensieve workout die je flexibiliteit, kracht en ontspanning bevordert.
Meer over Hot yoga

Club Yoga

Club Yoga is een combinatie van traditionele yogahoudingen, ademhalingstechnieken en een vleugje moderniteit en het biedt een complete workout voor lichaam en geest. Wil je het zelf ervaren? Schrijf je dan nu in voor een proefles Club Yoga.
Meer over Club Yoga

Pilates

Ben je op zoek naar een effectieve en veelzijdige workout die je kracht, flexibiliteit en lichaamsbewustzijn verbetert? Dan is onze groepsles Pilates precies wat je nodig hebt. Met een focus op core-stabiliteit, ademhalingstechnieken en gecontroleerde bewegingen, biedt Pilates een complete training voor het hele lichaam.
Meer over Pilates

Yogales rooster 

Wil je weten wanneer jouw favoriete yogales gegeven wordt bij een Arendse health club bij jou in de buurt? Bekijk dan direct het rooster van onze verschillende vestigingen. 

Rooster bekijken

Yogalessen specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!