Spring naar content

Club Yoga

Club Yoga is een combinatie van traditionele yogahoudingen, ademhalingstechnieken en een vleugje moderniteit en het biedt een complete workout voor lichaam en geest. Wil je het zelf ervaren? Schrijf je dan nu in voor een proefles Club Yoga.

IMG_4062
Gestructureerde lessen
Energieke sfeer
Professionele instructeurs

Wat is Club Yoga?

Club Yoga is een eigentijdse en verfrissende benadering van de traditionele yoga. In deze groepsles wordt yoga gecombineerd met moderne elementen, zoals opzwepende muziek en een energieke sfeer. Het doel is om de voordelen van yoga toegankelijk te maken voor een breed publiek en tegelijkertijd een leuke en dynamische ervaring te bieden. 

Tijdens een Club Yoga-les ervaar je de harmonie tussen traditionele yogahoudingen en vloeiende bewegingen die op het ritme van de muziek worden uitgevoerd. De nadruk ligt nog steeds op het versterken van je lichaam, het vergroten van je flexibiliteit en het verbeteren van je balans, net als bij traditionele yogalessen. Bovendien leer je bewust te ademen, wat een belangrijk aspect is van zowel traditionele als Club Yoga. 

Het verschil tussen Club Yoga en gewone yoga zit voornamelijk in de presentatie en de sfeer. Terwijl traditionele yoga zich richt op innerlijke rust, mindfulness en meditatie, legt Club Yoga meer nadruk op fysieke uitdaging en plezier. Het is een perfecte optie voor diegenen die op zoek zijn naar een workout die zowel versterkend als vermakelijk is. 

Club Yoga bij Arendse

Leden van Arendse health club kunnen onbeperkt deelnemen aan de groepsles Club Yoga. We hebben ook voldoende yogamatten en alle benodigde materialen om de oefeningen op een comfortabele manier uit te voeren, zoals blokken en kussens.  

Onze ervaren instructeurs begeleiden je in deze unieke yogales, waarin je lichaam en geest in harmonie worden gebracht. Verder is Club Yoga geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus. Of je nu een beginnende yogi bent of al ervaring hebt met traditionele yoga, deze les bied je de mogelijkheid om jezelf op een vernieuwende manier uit te dagen. 

Voordelen van de groepsles Club Yoga 

 • Kracht en flexibiliteit
  Club Yoga helpt je om je fysieke kracht en flexibiliteit te vergroten. De combinatie van dynamische bewegingen en yogahoudingen versterkt je spieren en maakt je lichaam leniger en veerkrachtiger.
   
 • Stressvermindering en ontspanning
  Club Yoga biedt een welverdiende ontsnapping aan de dagelijkse stress. Door de focus op ademhaling en beweging helpt Club Yoga je om te ontspannen, spanning los te laten en innerlijke rust te vinden.
   
 • Lichaamsbewustzijn en balans
  Tijdens de les ontwikkel je een beter lichaamsbewustzijn en verbeter je je balans. Je leert om met aandacht te bewegen en je lichaam in evenwicht te houden, wat ook kan bijdragen aan een betere houding en coördinatie.
   
 • Mentale focus en welzijn
  Club Yoga bevordert ook mentale focus en welzijn. Door de combinatie van lichaamsbeweging en mindfulness creëert Club Yoga een ruimte waarin je je kunt concentreren, stress kunt verminderen en je algehele welzijn kunt bevorderen.
   

Proefles aanvragen

Club Yoga

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Tilburg

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Flexibiliteit, balans, stressvermindering, ontspanning

Abonnement:

Regulier abonnement

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Onze vestigingen

We bieden Club Yoga lessen aan op verschillende vestigingen. Bekijk het rooster van de verschillende vestigingen.

Rooster bekijken

Meld je aan voor de groepsles Club Yoga!

Of je nu komt om je lichaam te versterken, je flexibiliteit te vergroten, innerlijke rust te vinden of gewoon wilt genieten van een energieke workout, Club Yoga biedt het allemaal. Dus kom en ervaar deze unieke combinatie van traditie en moderniteit in een levendige en inspirerende omgeving. Het is tijd om jezelf onder te dompelen in Club Yoga en een nieuwe verbinding te vinden tussen lichaam en geest! 

Proefles aanvragen

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!