Spring naar content

Arendse health club Breda

Sporten in Breda? Arendse health club in Breda is de meest complete sportschool in regio Breda. Zo beschikken wij over een fitnesscentrum, zwembad en wellness. Daarnaast hebben we diverse extra faciliteiten zoals horeca en kinderopvang. Plan direct een rondleiding om kennis te maken met onze health club.

Arendse health club Breda
BIOCIRCUIT
Wellness
Moderne apparatuur
Alles onder één dak

Sportschool 

Arendse health club in Breda is de meest veelzijdige sportschool in Breda. Bij ons vind je alles onder één dak. We hebben een groot fitnesscentrum met de modernste apparatuur van Technogym, een zeer divers en uitgebreid aanbod aan groepslessen en gedreven personal trainers. 

Sportschool Breda

Arendse health club Breda

Contactgegevens:
Terheijdenseweg 504
4826 AB Breda
076 571 4000
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 22:00
Zaterdag en zondag: 08:00 – 15:00

Rondleiding inplannen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Fitness Breda

Fitness in Breda? Arendse health club is dé sportschool voor Breda en omgeving. Onze vestiging in Breda heeft een uitgebreide en ruim opgezette fitnessruimte. Niet alleen beschikken we over de nieuwste fitnessapparatuur van Technogym, we bieden ook een BIOCIRCUIT, personal training en persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning en leefstijl. Ons team in Breda helpt je om jouw sportdoelen te behalen. Lees meer over onze fitness in Breda of plan direct een persoonlijke rondleiding in!
Meer over Fitness Breda

Groepslessen Breda

Arendse health club in Breda heeft een ruim aanbod aan uiteenlopende groepslessen voor ieder niveau en trainingsdoel. We bieden in onze vestiging in Breda lessen aan in de groepszaal, spinningruimte, zwembad en functionele trainingsruimte. In totaal zijn er meer dan 30 verschillende groepslessen te volgen. Lees meer over onze groeplessen of plan direct een proefles in.
Meer over Groepslessen Breda
Personal training - Arendse

Personal training Breda

Wil je effectief en gemotiveerd werken aan je fitheid, gezondheid en persoonlijke Doelen? Kies dan voor een Personal Training abonnement bij Arendse health club Breda! Onze deskundige Personal Trainers staan gereed om je te begeleiden op je fitnessreis, en met onze exclusieve abonnementen behaal je snel en duurzaam resultaat.
Meer over Personal training Breda

Zwembad

Al meer dan 35 jaar worden er zwemlessen gegeven bij Arendse health club in Breda. Maar naast ABC-zwemles is het bij ons ook mogelijk om te baby- of peuterzwemmen. Ook bieden wij diverse aqualessen aan. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om na een fitnessworkout nog even baantjes te trekken of vrij te zwemmen. Bekijk direct ons zwemaanbod via onderstaand overzicht.

Zwembad Breda

Wandklimmen 

Wat onze health club in Breda helemaal uniek maakt, is de mogelijkheid om bij ons te komen wandklimmen. Onze vestiging beschikt namelijk over een 250m2 indoor klimwand en een 50m2 boulderwand. Als je bij ons een onbeperkt lidmaatschap hebt, kun je gratis de cursus Veilig Zekeren volgen. Daarna kun je gebruik maken van al onze klimfaciliteiten. Maar ook als je geen lid bent kun je bij ons vrij komen klimmen. Lees direct meer over wandklimmen in Breda.

Wandklimmen Breda

Evenementen en feestje

Wil je een sportevenement bij ons organiseren? Wij bieden verschillende activiteiten aan voor (kinder)feestjes, bedrijfsuitjes en scholen. Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken welke activiteiten bij jouw evenement passen. Of klik hieronder voor meer informatie.

Meer over evenementen

Sfeer proeven

Bekijk afbeeldingen om een impressie te krijgen van onze health club in Breda!

Arendse health club Breda spinning breda

Overige faciliteiten Arendse Breda 

 • Wellness 
  Onze sportschool in Breda beschikt onver diverse sauna’s. Zo kun je na het sporten de spieren ontimaal ontspannen in één van onze Finse sauna’s, de infraroodsauna of het Turks stoombad. 
 • Kinderopvang
  Speciaal voor onze leden bieden wij kinderopvang. Zo kun jij sporten terwijl je kleintje zich vermaakt met leuke en afwisselende activiteiten afgestemd op de leeftijd van je kind. 
 • Horeca
  Al onze vestigingen beschikken over luxe en ruim opgezette horeca. Na het sporten kun je nog ontspannend een drankje doen. Een gezonde smoothie, eiwitshake of simpelweg een heerlijk kopje koffie. 
 • Fysiotherapie
  Als lid van onze health club in Breda heb je altijd een fysiotherapeut binnen handbereik. Wij werken samen met de fysiopraktijken van Fysiomore, een dochter-onderneming van Arendse. 
 • Voedingscoach 
  Ook kun je bij onze vestiging in Breda gebruik maken van onze voedingscoaches. Ze helpen je op een verantwoorde manier op het gebied van voeding beweging en leefstijl-begeleiding. 
 • Zonnestudio
  Bij Arendse health club in Dongen kun je ook gebruikmaken van onze zonnestudio om te genieten van ontspannende zonnesessies. 

Rondleiding inplannen

Team Breda

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!

Lees ervaringen van anderen