Spring naar content

Zwemles in Breda

Bij Arendse health club Breda bieden we zwemlessen aan voor alle leeftijden. Onze professionele instructeurs staan klaar om jou of je kind te begeleiden in het avontuur van leren zwemmen. Kies uit ons gevarieerde aanbod van zwemlessen en beleef het plezier van zwemmen in onze faciliteit!

Zwemles Breda Arendse

Waarom zwemles bij Arendse Breda? 

Bij Arendse health club Breda staat zwemles volledig in het teken van persoonlijke ontwikkeling, omdat elk individu uniek is. Sommigen leren snel, anderen hebben wat extra aandacht nodig, en misschien zijn er ook die bijzondere behoeften hebben. Met meer dan 35 jaar ervaring in het verzorgen van zwemlessen begrijpen wij de individuele behoeften en kunnen wij onze lessen aanpassen om hieraan te voldoen. 

Ons doel is niet alleen om zwemvaardigheden bij te brengen, maar ook om het zelfvertrouwen van jouw kind te vergroten en een positieve houding ten opzichte van zwemmen te stimuleren. Wij willen dat elk kind zich comfortabel voelt in het water en plezier heeft tijdens het leerproces. Dit realiseren we door: 

 • Verwarmd water 
 • Gefilterd water met minimale chemicaliën 
 • Een aangename omgevingstemperatuur 
 • Een vertrouwde en aangename ambiance 

Bij Arendse hechten we veel waarde aan een veilige omgeving voor het leren zwemmen. Daarom zorgen we ervoor dat al onze zwemlessen plaatsvinden in een gecontroleerde en hygiënische omgeving. Onze zweminstructeurs werken met kleine lesgroepen om individuele aandacht te garanderen en ervoor te zorgen dat elk kind de benodigde begeleiding krijgt. 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Ons aanbod van zwemlessen in Breda:

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Zwemles ABC regulier

Zwemles bij Arendse health club staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling, want ieder kind is uniek. Sommigen leren snel, anderen hebben meer aandacht nodig of hebben misschien wel een beperking. Meld je kind aan voor zwemles of kom langs en ontdek de mogelijkheden.
Meer over Zwemles ABC regulier

Zwemles ABC privé les

Privézwemles is ideaal voor kinderen die extra aandacht en een gepersonaliseerde aanpak nodig hebben. Met de volledige aandacht van de zwemdocent, creëren we een leeromgeving die optimaal is voor snelle vooruitgang. Meld je aan voor privézwemles of kom langs en ontdek de mogelijkheden.
Meer over Zwemles ABC privé les
zwemles Arendse health club

Zwemles ABC Snelcursus

Als je snel en efficiënt je zwemdiploma wilt behalen, dan is onze snelcursus zwemmen de perfecte keuze voor jou. Met onze doelgerichte aanpak en kindgerichte benadering, streven we ernaar om in slechts 3 tot 6 maanden een diploma te laten behalen. Meld je kind aan voor de snelcursus of kom langs en ontdek de mogelijkheden.
Meer over Zwemles ABC Snelcursus
zwemles Raamsdonskveer Arendse

Weekcursus zwemles

Onze intensieve weekcursus biedt kinderen de mogelijkheid om in een versneld tempo een zwemdiploma te behalen in vergelijking met reguliere zwemlessen. Meld je kind aan voor de weekcursus of kom langs en ontdek de mogelijkheden.
Meer over Weekcursus zwemles

Zwemles voor volwassenen

Bij Arendse health club geloven we dat het nooit te laat is om te leren zwemmen, en daarom bieden we speciale zwemlessen voor volwassenen aan. Of je nu nooit hebt leren zwemmen of je zwemvaardigheden wilt verbeteren, onze ervaren docenten staan klaar om je persoonlijk te begeleiden tijdens deze leerzame en plezierige zwemlessen.
Meer over Zwemles voor volwassenen

Waarom kiezen voor Arendse Breda? 

 • Professionele Instructeurs: Onze ervaren en gekwalificeerde zweminstructeurs staan klaar om jou te begeleiden op jouw zwemreis. 
 • Veilige Omgeving: Wij zorgen ervoor dat al onze zwemlessen plaatsvinden in een veilige en schone omgeving, zodat je met een gerust hart kunt leren zwemmen. 
 • Flexibele Lestijden: We bieden verschillende lestijden aan, zodat je een schema kunt vinden dat bij jou past. 
 • Kleine groepen: Om individuele aandacht te garanderen, houden we onze lesgroepen klein. 
 • Plezier in het Leren Zwemmen: Bij Arendse staat plezier centraal. Wij willen dat jij of jouw kind geniet van het leerproces en zich op zijn gemak voelt in het water. 
 • Zwemscore: Wanneer je kind zwemlessen volgt bij ons, kun je gebruikmaken van een app waar je de vorderingen van je kind kan volgen 

Meld u nu aan voor zwemlessen in Breda

Als je op zoek bent naar een zwemschool met een lange geschiedenis van expertise en een persoonlijke aanpak, dan is Arendse health club de juiste keuze. Met meer dan 35 jaar ervaring in het geven van zwemlessen en onze toewijding aan het bevorderen van zwemvaardigheden zijn wij de ideale plek om je kind te leren zwemmen. 

Wacht niet langer en begin jouw zwemavontuur bij Arendse in Breda. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over elk type zwemles: 

 • Reguliere Zwemlessen 
 • Privélessen 
 • Snelcursus 
 • Weekcursus 
 • Zwemles voor Volwassenen 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Gratis proefzwemmen 

Ben je aan het twijfelen over het inschrijven voor onze zwemlessen? Waarom kom je dan niet langs voor een gratis proefzwemsessie bij Arendse health club Breda? Tijdens deze sessie zal je kind onder begeleiding van een van onze zweminstructeurs 30 minuten lang zwemmen. 

 Na het aanmelden word je door een van onze medewerkers uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de zweminstructeur. Hier krijg je ook de kans om onze zwemfaciliteiten te verkennen en al je vragen te stellen. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor de volgende stap in de zwemontwikkeling van jouw kind. 

 Voor vragen over prijzen en vergoedingen kun je hier terecht. Plan een afspraak met ons en start met zwemlessen bij Arendse in Breda. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij een van onze zwemlessen! 

Proefles aanvragen

Zwemdocenten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!