Spring naar content

Zwemmen Breda

Zwemmen in Breda? Arendse health club in Breda is de meest complete sportschool met zwembad, wellness en fitnesscentrum in de omgeving. Ons zwembad is 12 meter lang en beschikbaar voor vrij zwemmen, zwemles, aqualessen en diverse andere zwemactiviteiten. Daarnaast bieden we extra faciliteiten zoals horeca en kinderopvang. Plan direct een rondleiding om kennis te maken met onze Health Club in Breda

20221114_152835-01
Warm water
Gefilterd water
Sfeervolle omgeving

Zwem aanbod 

Arendse health club heeft naast een uitgebreide sportschool in Breda, ook een zwembad met wellness. Zo vind je bij ons alles onder één dak. Op deze manier kun je eenvoudig fitness combineren met banenzwemmen. Bekijk direct ons complete aanbod aan zwemactiviteiten.   

Zwemles Breda Arendse

Zwemles in Breda

Bij Arendse health club Breda bieden we zwemlessen aan voor alle leeftijden. Onze professionele instructeurs staan klaar om jou of je kind te begeleiden in het avontuur van leren zwemmen. Kies uit ons gevarieerde aanbod van zwemlessen en beleef het plezier van zwemmen in onze faciliteit!
Meer over Zwemles in Breda

Aqualessen Breda

Bij Arendse health club in Breda bieden we verschillende lessen uit in het zwembad. Onze aqualessen zijn de perfecte balans tussen beweging, ontspanning en gezondheid. Of je nu op zoek bent naar een inspannende training of juist wilt genieten van rustgevende oefeningen in het water, onze Aqualessen bieden voor ieder wat wils.
Meer over Aqualessen Breda
Vrijzwemmen Arendse health club

Vrijzwemmen Breda

Wil je gewoon ergens zwemmen? Bij Arendse health club Breda kan je vrij zwemmen in ons zwembad. Vrij zwemmen biedt jou de vrijheid om op jouw eigen manier van het water te genieten. Of je nu wilt zwemmen, dobberen of gewoon ontspannen, de keuze is aan jou.
Meer over Vrijzwemmen Breda
Vrijzwemmen Arendse health club

Banenzwemmen Breda

Dompel jezelf onder in het water en ervaar de voordelen van banenzwemmen bij Arendse Health Club in Breda. Of je nu een ervaren zwemmer bent of net begint, banenzwemmen biedt de perfecte kans om je zwemtechniek te verbeteren en je algehele conditie te versterken.
Meer over Banenzwemmen Breda

Peuterzwemmen Breda

Vanaf 3 jaar kunnen kinderen deelnemen aan onze peuterzwemlessen bij Arendse health club in Breda. Peuterzwemmen legt een basis voor toekomstig zwemplezier en -vaardigheden. Gedurende een half uur, zonder ouders, verkennen peuters spelenderwijs de wereld van zwemtechnieken. Ontdek nu meer over onze peuterzwemlessen en reserveer een gratis proefles.
Meer over Peuterzwemmen Breda
babyzwemmen - Arendse

Babyzwemmen Breda

Wil je gaan babyzwemmen in Breda? Vanaf 3 maanden kan je bij ons zwemmen. Onze zwembaden bieden alle nodige faciliteiten. Tijdens het babyzwemmen ontdek je samen met je kind wat je prettig vindt en verzint al poedelend leuke spelletjes. Spelenderwijs leert je kind de armpjes en beentjes al goed te gebruiken. Lees verder voor meer informatie over babyzwemmen en meld je aan voor een gratis proefles.
Meer over Babyzwemmen Breda

Wellness in Breda

Onze club in Breda beschikt over uitgebreide wellnessfaciliteiten. Het gebruik van de wellness is gratis voor onze leden. Zo kun je heerlijk ontspannen na een workout 

Kinderopvang in Breda

Bij onze club in Breda en is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van kinderopvang. Kinderopvang is gratis voor onze leden. Zo kun jij lekker sporten terwijl jouw kind zich vermaakt. 

Rondleiding inplannen

Sfeer proeven

Bekijk afbeeldingen om een impressie te krijgen van onze health club in Breda!

Complete sportschool, alles onder één dak 

Naast een zwembad beschikt Arendse health club in Breda over een uitgebreid fitnesscentrum. Hier worden diverse sportactiviteiten georganiseerd voor jong en oud zoals fitness, groepslessen, BIOCIRCUIT en personal training en er is zelfs een klimwand. Onze leden kunnen vrijwel van alle activiteiten gratis gebruik maken. Zo zijn wij de meest complete sportschool in de regio. 

Openingstijden en rooster 

We bieden diverse zwemactiviteiten aan in ons zwembad. Bekijk direct het zwembadrooster van onze health club in Breda. 

Rooster bekijken

Zwemmen Breda specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!