Spring naar content

Peuterzwemmen Breda

Vanaf 3 jaar kunnen kinderen deelnemen aan onze peuterzwemlessen bij Arendse health club in Breda. Peuterzwemmen legt een basis voor toekomstig zwemplezier en -vaardigheden. Gedurende een half uur, zonder ouders, verkennen peuters spelenderwijs de wereld van zwemtechnieken. Ontdek nu meer over onze peuterzwemlessen en reserveer een gratis proefles.

peuterzwemmen arendse 3

Waarom Peuterzwemmen? 

Peuterzwemmen biedt een waardevolle opstap naar het ABC-zwemmen en omvat een reeks voordelen voor de ontwikkeling van je kind. Binnen een veilige en stimulerende omgeving krijgt je peuter de kans om op speelse wijze vertrouwd te raken met water en verschillende zwemvaardigheden te verkennen. 

Naast het plezier dat je peuter zal hebben, draagt peuterzwemmen bij aan hun algehele ontwikkeling. De zwemlessen bevatten diverse oefeningen en activiteiten die de motorische vaardigheden, coördinatie en balans van je kind verbeteren. Bewegen in het water biedt tevens een gezonde vorm van lichaamsbeweging die bijdraagt aan een optimale groei en ontwikkeling. 

Peuterzwemmen bevordert ook sociale interactie, waarbij je kind leert spelen en communiceren met andere kinderen. De interactieve aard van de zwemlessen stimuleert sociale vaardigheden en helpt peuters zich op hun gemak te voelen in een groepsomgeving. 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Peuterzwemmen bij Arendse Breda

We hebben speciale abonnementen voor peuterzwemmen en als je al een familieabonnement hebt, kan je peuter automatisch deelnemen. Onze peuterzwemlessen zijn specifiek ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar, waarbij elke les 30 minuten duurt. We zorgen ervoor dat de lessen leuk en boeiend zijn, met speciale aandacht voor de individuele behoeften van elk kind. 

Onze ervaren instructeurs begeleiden de peuters stap voor stap en creëren een aangename omgeving met: 

  • Warm water 
  • Gefilterd water met minimale chemicaliën 
  • Een aangename omgevingstemperatuur 
  • Een vertrouwde en comfortabele sfeer 

 Twee keer per jaar bieden we een ‘afzwemmoment’ aan, waar peuters het Guppy-4 diploma kunnen behalen. Dit diploma vormt een uitstekende voorbereiding op het ABC-zwemtraject, dat kan beginnen vanaf 4 jaar. We zien vaak dat peuters vanuit peuterzwemmen moeiteloos doorstromen naar reguliere zwemlessen. 

Voordelen van Peuterzwemmen

  • Fysieke en sociale ontwikkeling: Peuterzwemmen stimuleert zowel de fysieke als mentale ontwikkeling van je kind. Spelenderwijs leren peuters hun armen effectief te gebruiken, wat motorische vaardigheden versterkt en zelfvertrouwen opbouwt. Het groepsaspect bevordert ook de sociale ontwikkeling. 
  • Essentiële vaardigheden: Tijdens peuterzwemmen leren kinderen essentiële vaardigheden, zoals drijven op armpjes, buik of rug, rollen, draaien en onder water gaan. Bewegingsoefeningen versterken het lichaam, terwijl muzikale activiteiten de zintuigen prikkelen. 
  • Gediplomeerde instructeurs: Onze peuterzwemlessen worden gegeven door gekwalificeerde instructeurs, die jou en je peuter begeleiden en altijd beschikbaar zijn voor hulp en advies. 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Meld je aan voor peuterzwemmen 

Ontdek de plezierige en leerzame wereld van peuterzwemmen bij Arendse health club in Breda! Plan vandaag nog een gratis proefles en geniet samen met je peuter van een fantastische zwemervaring die de ontwikkeling stimuleert. 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Peuterzwemmen Breda specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!