Spring naar content

Aqualessen Breda

Bij Arendse health club in Breda bieden we verschillende lessen uit in het zwembad. Onze aqualessen zijn de perfecte balans tussen beweging, ontspanning en gezondheid. Of je nu op zoek bent naar een inspannende training of juist wilt genieten van rustgevende oefeningen in het water, onze Aqualessen bieden voor ieder wat wils.

Aquafit Breda

Aquafit in Breda 

Aquafit bij Arendse health club Breda is dé sportieve uitdaging die je zoekt, en dit alles in het verfrissende water van ons zwembad. Geschikt voor alle leeftijden, biedt deze groepsles een dynamische combinatie van spierversterkende oefeningen voor je buik, billen, benen, armen en schouders. In één enkele les krijg je een volledige aquasportervaring met Aqua-aerobics, Aqua-jogging en Aqua-fitness. Of je nu jong of oud bent, Aquafit laat je op een energieke manier bewegen en werken aan je algehele conditie. 

Ben je klaar om te genieten, calorieën te verbranden en je algehele fitheid in het water te versterken? Schrijf je vandaag nog in voor een proefles Aquafit bij Arendse in Breda. Onder leiding van onze ervaren instructeurs duik je in een energieke en verkwikkende watertraining.  

Proefles aanvragen

Aqua Bootcamp in Breda 

Beleef de intensiteit van Aqua Bootcamp, een krachtige workout in het water die zowel je fysieke kracht als conditie naar nieuwe hoogten stuwt. Onze trainingen zijn ontworpen om je uit te dagen en je resultaten te laten voelen. Voel je fitter, actiever en sterker terwijl je deelneemt aan afwisselende oefeningen met snelheid en samenwerking als kern. Aqua Bootcamp is dé route naar een betere conditie en een intensievere lichaamstransformatie. 

Ben je klaar voor een uitdagende en verfrissende workout in het water? Meld je dan aan voor proefles Aqua Bootcamp bij Arendse in Breda. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door een circuit van oefeningen die zijn ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit te verbeteren.  

Proefles aanvragen

Fibromyalgie Zwemmen in Breda 

Ontdek de verlichting die zwemmen kan bieden bij fibromyalgie. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat zwemmen pijn vermindert en de levenskwaliteit van patiënten verbetert. Onze 45-minuten durende les, geleid door een ervaren instructeur, richt zich op je algehele conditie, lenigheid en kracht. Het verwarmde zwembad zorgt voor een comfortabele omgeving, terwijl de waterweerstand meerdere spiergroepen tegelijk traint. Een afwisseling tussen inspanning, ontspanning en totale rust maakt deze les compleet. 

Ben je op zoek naar een veilige en therapeutische manier om te bewegen met fibromyalgie? Meld je dan aan voor het Fibromyalgie Zwemmen bij Arendse in Breda. Onze ervaren instructeurs zijn bekend met de specifieke behoeften van mensen met fibromyalgie en zullen je begeleiden door aangepaste oefeningen in het water. 

Proefles aanvragen

Zwanger en fit in Breda 

Ervaar een actieve en vitale zwangerschap met Zwanger en Fit. Onze deskundige begeleiding biedt aangepaste workouts voor kracht, flexibiliteit en conditie tijdens je zwangerschap. Profiteer van voedingsexpert begeleiding en geniet van de voordelen van een gezonde en actieve zwangerschapsperiode bij Arendse health club. 

Meld je nu aan voor het Zwanger en Fit-programma in Breda. Onze ervaren experts hebben expertise in het begeleiden van zwangere vrouwen en zullen je helpen om veilig en effectief te bewegen.  

Proefles aanvragen

Plan een rondleiding!

De beste manier om te zien of één van onze Arendse health clubs bij jou past is om zelf een kijkje te komen nemen.

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Aquafit in Breda

Onze Aquafit lessen in Breda zijn niet alleen ontzettend populair, maar ook altijd een waar feestje. Met een perfecte balans tussen cardio oefeningen, spierversterking en flexibiliteitsoefeningen, biedt Aquafit een bruisende en verkwikkende training in het water die je niet wilt missen.
Meer over Aquafit in Breda
Aquabootcamp Arendse health club

Aquabootcamp

Ben je op zoek naar een uitdagende en energieke workout die plaatsvindt in het water? Dan is onze groepsles Aqua Bootcamp precies wat je nodig hebt. Met verschillende oefeningen, gebruikmakend van verschillend materiaal en in een circuitvorm, biedt Aqua Bootcamp een unieke en effectieve training in het zwembad.
Meer over Aquabootcamp
Fibromyalgie zwemmen Arendse health club

Fibromyalgie zwemmen

Fibromyalgie zwemmen is een veilige en effectieve manier om te bewegen. Met speciaal ontworpen oefeningen in het water bieden we een zachte en therapeutische benadering van beweging die geschikt is voor mensen met fibromyalgie.
Meer over Fibromyalgie zwemmen
zwanger en fit arendse health club

Zwanger en Fit

Ben je zwanger en op zoek naar een veilige en effectieve manier om actief te blijven tijdens je zwangerschap? Dan is Zwanger en Fit precies wat je nodig hebt. Met speciaal ontworpen oefeningen en begeleiding die is afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van zwangere vrouwen.
Meer over Zwanger en Fit

Aquales Rooster Breda 

Hier vind je de geplande tijden van onze aqualessen. Bekijk de beschikbare tijden en zorg ervoor dat je jouw plekje reserveert. 

Rooster bekijken

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!