Spring naar content

Aquafit in Breda

Onze Aquafit lessen in Breda zijn niet alleen ontzettend populair, maar ook altijd een waar feestje. Met een perfecte balans tussen cardio oefeningen, spierversterking en flexibiliteitsoefeningen, biedt Aquafit een bruisende en verkwikkende training in het water die je niet wilt missen.

IMG_3741
Lage impact
Volledige lichaamstraining
Geschikt voor alle fitnessniveaus

Wat is Aquafit? 

Aquafit is een stimulerende groepsles die zich afspeelt in het water en vergelijkbaar is met Aquarobics. Deze dynamische sessies verenigen de voordelen van waterweerstand met de beat van opzwepende muziek. Het resultaat? Een opwindende en doeltreffende manier om je algehele conditie te versterken. 

Tijdens een Aquafit les voer je verschillende oefeningen uit in het water, variërend van joggen en marcheren tot schoppen en armzwaaien. Het water biedt een natuurlijke weerstand, waardoor je spieren harder werken dan bij vergelijkbare oefeningen op het droge. Hierdoor bouw je spierkracht op zonder je gewrichten te overbelasten. Aquafit is dan ook ideaal voor mensen met gewrichtsproblemen, blessures of voor wie een low-impact workout zoekt om blessures te voorkomen. 

Proefles aanvragen

Aquafit in Breda

Tijdsduur:

45 minuten

Wanneer:

Zie rooster

Locaties:

Breda, Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer

Niveau:

> 15 jaar, alle niveaus

Vorm:

Groepsles

Training:

Conditie, kracht

Abonnement:

Regulier abonnement

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Aquafit bij Arendse health club Breda 

Arendse leden kunnen onbeperkt deelnemen aan onze Aquafit lessen. Deze energieke groepsactiviteiten vinden plaats in een gezellige sfeer waarin iedereen samenwerkt om het meeste uit elke workout te halen. Je kunt gebruik maken van onze kleedkamers en douches voor en na de les. 

Het verwarmde water in ons zwembad zorgt voor optimaal comfort tijdens het sporten en stimuleert de doorbloeding van je spieren. 

Onze deskundige instructeurs leiden de Aquafit lessen en bieden verschillende opties aan voor diverse niveaus, zodat iedereen kan deelnemen en op zijn of haar eigen tempo kan trainen. Ze zullen je motiveren om het uiterste uit elke oefening te halen en je helpen met de juiste houding en techniek. 

Voordelen van de groepsles Aquafit

  • Low-impact workout: Aquafit is vriendelijk voor je gewrichten dankzij de waterweerstand, terwijl je tegelijkertijd spierkracht opbouwt en je uithoudingsvermogen vergroot zonder het risico op blessures. 
  • Cardiovasculaire conditie: Door de combinatie van cardiovasculaire oefeningen en waterweerstand is Aquafit ideaal om je hart en longen te versterken en calorieën te verbranden. 
  • Spierversterking en toning: Aquafit richt zich op het versterken en vormgeven van diverse spiergroepen, waardoor je kracht opbouwt en spieren in je armen, benen, buik en billen toont. 
  • Verbeterde flexibiliteit: Het water biedt een veilige omgeving om je flexibiliteit te vergroten, terwijl de weerstand je spieren opwarmt en strekt voor een betere bewegingsvrijheid. 

Proefles aanvragen

Meld je aan voor Aquafit in Breda! 

Ben je klaar om plezier te hebben, calorieën te verbranden en je algehele fitheid te verbeteren in het water? Schrijf je dan nu in voor de Aquafit groepsles bij Arendse Breda. Onze ervaren instructeurs nemen je mee door een energieke en verfrissende training in het water. Neem contact met ons op en ontdek hoe Aquafit jou kan helpen actief en in vorm te blijven. 

Proefles aanvragen