Spring naar content

Sportschool Breda

Sportschool in Breda? Arendse health club in Breda is de meest complete sportschool in regio Breda. Zo beschikken wij over een uitgebreid fitnesscentrum met zwembad en wellness. Daarnaast hebben we diverse extra faciliteiten zoals horeca en kinderopvang. Plan direct een rondleiding om kennis te maken met onze health club.

fitness Breda 2

Sportschool aanbod 

Arendse health club in Breda is de meest veelzijdige sportschool in Breda. Bij ons vind je alles onder één dak. We hebben een groot fitnesscentrum met de modernste apparatuur van Technogym, een zeer divers en uitgebreid aanbod aan groepslessen en gedreven personal trainers. Iedereen kan bij ons komen sporten. We hebben namelijk ook een uitgebreid aanbod voor junioren en senioren. In onderstaand overzicht zijn alle faciliteiten van onze sportschool in Breda te vinden.

Sportschool Breda

Contactgegevens:
Terheijdenseweg 504
4826 AB Breda
076 571 4000
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 22:00
Zaterdag en zondag: 08:00 – 15:00

Rondleiding inplannen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Fitness Breda

Fitness in Breda? Arendse health club is dé sportschool voor Breda en omgeving. Onze vestiging in Breda heeft een uitgebreide en ruim opgezette fitnessruimte. Niet alleen beschikken we over de nieuwste fitnessapparatuur van Technogym, we bieden ook een BIOCIRCUIT, personal training en persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning en leefstijl. Ons team in Breda helpt je om jouw sportdoelen te behalen. Lees meer over onze fitness in Breda of plan direct een persoonlijke rondleiding in!
Meer over Fitness Breda

Groepslessen Breda

Arendse health club in Breda heeft een ruim aanbod aan uiteenlopende groepslessen voor ieder niveau en trainingsdoel. We bieden in onze vestiging in Breda lessen aan in de groepszaal, spinningruimte, zwembad en functionele trainingsruimte. In totaal zijn er meer dan 30 verschillende groepslessen te volgen. Lees meer over onze groeplessen of plan direct een proefles in.
Meer over Groepslessen Breda
Personal training - Arendse

Personal training Breda

Wil je effectief en gemotiveerd werken aan je fitheid, gezondheid en persoonlijke Doelen? Kies dan voor een Personal Training abonnement bij Arendse health club Breda! Onze deskundige Personal Trainers staan gereed om je te begeleiden op je fitnessreis, en met onze exclusieve abonnementen behaal je snel en duurzaam resultaat.
Meer over Personal training Breda

Voedingscoach Breda

Zoek je een voedingscoach of diëtist in Breda? Bij de Arendse health club in Breda kun je aan je gezondheid werken onder begeleiding van een voedingscoach en / of (sport)diëtist. Of het nu gaat om afvallen, spieropbouw, shaping of voedingsadvies bij medische aandoeningen. Onze coaches verzorgen een individueel voedingsplan, helemaal op maat gemaakt. Zo sluit dit altijd optimaal aan bij jouw doelen en behoeften. Lees meer over voedingsbegeleiding of neem direct contact op.
Meer over Voedingscoach Breda

Kidsclub

Bij Arendse health club begrijpen we dat jouw gezondheid en welzijn prioriteit heeft, en we willen het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om te sporten en tegelijkertijd te zorgen voor de behoeften van je kinderen. Daarom bieden we in Breda, Dongen en Raamsdonksveer een kidsclub aan.
Meer over Kidsclub

Jeugd

Bewegen is gezond en leuk. Wij vinden het belangrijk dat sporten voor kinderen een hoge fun-factor heeft. Daarom hebben we veel leuke sportactiviteiten speciaal voor de jeugd. Zo is er jeugdfitness en hiphop dans. Ook hebben we een speciaal programma Fitkids voor kinderen met een beperking of aandoening. Maar ook voor de allerkleinsten is er peutergym en peuterdans. Alles om jouw kind op een veilige, gezonde en leuke manier te laten sporten.
Meer over Jeugd

Senioren

Sporten is goed voor lichaam en geest, ongeacht de leeftijd. Daarom bieden we bij Arendse health club ook veel sportactiviteiten aan voor senioren. Denk hierbij aan fitness geschikt voor ouderen, diverse groepslessen en zwem- & wellnessfaciliteiten (afhankelijk per vestiging). Maar ook fysiotherapie en een gezellige horeca is aanwezig bij onze clubs. Daarnaast hanteren wij voor 67+ leden speciale dalabonnementen. Zo kan er bij ons gesport worden tijdens rustige momenten tegen een gereduceerd tarief.
Meer over Senioren

Wellness

Sportschool met wellness? Bij Arendse health club zijn er diverse vestigingen met wellness voorzieningen. Zo kun je bijvoorbeeld na een stevige workout tot rust komen in het Turks stoombad of de spieren ontspannen in de infraroodsauna. Toegang tot onze wellness is inclusief voor onze leden. Lees direct meer over onze wellnessfaciliteiten of plan direct een persoonlijke rondleiding bij één van onze vestigingen.
Meer over Wellness

Sportschool met zwembad 

Onze Arendse health club in Breda beschikt over een zwembad. Het gebruik van het zwembad is helemaal gratis voor onze leden. Er zijn diverse aqualessen te volgen met het reguliere sportabonnement. Ook is het mogelijk om banen te trekken of vrij te komen zwemmen. 

Zwembad in Breda

Sportschool met klimwand 

Daarnaast beschikt onze health club in Breda ook over 250m2 aan indoor klimwand en een boulderwand van 50m2. Onze leden kunnen hier gratis gebruik van maken. Maar ook wanneer je geen lid bent kun je bij ons komen vrij klimmen. 

Klimwand in Breda

Sfeer proeven

Bekijk afbeeldingen om een impressie te krijgen van onze health club in Breda!

Openingstijden en rooster 

Wij bieden sportactiviteiten aan bij al onze vestigingen. Bekijk direct het rooster van onze health club in Breda.

Bekijk het rooster

Team Breda