Spring naar content

Fitness Breda

Fitness in Breda? Arendse health club is dé sportschool voor Breda en omgeving. Onze vestiging in Breda heeft een uitgebreide en ruim opgezette fitnessruimte. Niet alleen beschikken we over de nieuwste fitnessapparatuur van Technogym, we bieden ook een BIOCIRCUIT, personal training en persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning en leefstijl. Ons team in Breda helpt je om jouw sportdoelen te behalen. Lees meer over onze fitness in Breda of plan direct een persoonlijke rondleiding in!

Cardio Breda 1

Fitness workout 

Bij Arense Health Club in Breda helpen wij jou bij het behalen van jouw fitnessdoelen. Of het nu gaat om afvallen, shaping, kracht en spieropbouw of conditieverbetering. Naast een vrije fitness (vrij gebruik van onze fitnessapparatuur), kun je ook gebruikmaken maken een op maat gemaakt BIOCIRCUIT programma. Daarnaast staan er ook Personal Trainers of Lifestyle Coaches voor je klaar. 

Fitness apparatuur Arendse health club  

Binnen onze Health Club werken we met de beste en nieuwste fitnessapparatuur van het merk Technogym. Al onze vestigingen hebben een ruim aanbod aan cardio- en krachtapparatuur staan. Crosstrainers, professionele loopbanden, hometrainers en roeimachines. Maar ook fitnessbanken, halters, buik- en beentrainers en meer. In onze fitness kun je alle spiergroepen trainen. 

Fitness Breda

Contactgegevens:
Terheijdenseweg 504
4826 AB Breda
076 571 4000
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 22:00
Zaterdag en zondag: 08:00 – 15:00

Rondleiding inplannen

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

BIOCIRCUIT

Maak kennis met de fitness van de toekomst: BIOCIRCUIT. Met slechts twee keer per week een half uurtje trainen, kun je superfit worden. BIOCIRCUIT is geschikt voor iedere soort sporter en biedt een training op maat om snel je fitnessdoelen te bereiken.
Meer over BIOCIRCUIT
Personal training - Arendse

Personal training Breda

Wil je effectief en gemotiveerd werken aan je fitheid, gezondheid en persoonlijke Doelen? Kies dan voor een Personal Training abonnement bij Arendse health club Breda! Onze deskundige Personal Trainers staan gereed om je te begeleiden op je fitnessreis, en met onze exclusieve abonnementen behaal je snel en duurzaam resultaat.
Meer over Personal training Breda

Voedingscoach Breda

Zoek je een voedingscoach of diëtist in Breda? Bij de Arendse health club in Breda kun je aan je gezondheid werken onder begeleiding van een voedingscoach en / of (sport)diëtist. Of het nu gaat om afvallen, spieropbouw, shaping of voedingsadvies bij medische aandoeningen. Onze coaches verzorgen een individueel voedingsplan, helemaal op maat gemaakt. Zo sluit dit altijd optimaal aan bij jouw doelen en behoeften. Lees meer over voedingsbegeleiding of neem direct contact op.
Meer over Voedingscoach Breda

Fitness bij Arendse in Breda 

 • Professionele fitnessapparatuur 
  Al onze fitness apparatuur is van de hoogste kwaliteit. We werken met het merk Technogym, welke uitsluitend professionele fitness apparaten biedt. Daarnaast bieden wij een breed scala aan fitnessapparatuur, waaronder cardio-apparaten, krachttrainingsapparatuur, een BIOCIRCUIT en functionele trainingszones. Dit stelt leden in staat om een gevarieerde en uitgebalanceerde training routine te hebben. 
 • Persoonlijke digitale trainingsomgeving 
  Al onze leden hebben een persoonlijke (digitale) trainingsomgeving, genaamd Mywellness. In deze omgeving kun je onder andere je prestaties en metingen inzien, handmatig oefeningen toevoegen, je programma zelf aanpassen en koppelingen leggen met sportapps. Daarnaast kun je bijhouden hoeveel MOVES je maakt en of je je doelen haalt.  
 • Uitgebreide faciliteiten
  Naast onze fitness faciliteiten bieden wij ook andere voorzieningen. Iedere Arendse Health Club heeft een loungebar om een gezellig drankje te doen na een workout. Ook beschikken sommige Arendse Health Club-locaties over een kinderopvang.  Tevens zijn er diverse locaties met extra wellness voorzieningen, zoals zwembaden, sauna’s en stoombaden. Dit helpt om te ontspannen en te herstellen na een intensieve trainingssessie.  
 • Sociale sportomgeving
  Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een fijne manier bij ons kan komen sporten. Arendse Health Club biedt een vriendelijke en ondersteunende gemeenschap waar leden elkaar kunnen ontmoeten, samen trainen en elkaar aanmoedigen om hun fitnessdoelen te bereiken.

Rondleiding inplannen

Overige faciliteiten voor fitness abonnees 

 • Groepslessen
  We hebben een ruim aanbod aan groepslessen in Breda zoals Zumba, spinning Xcore, yoga en HIIT. Deze groepslessen zijn gratis te volgen voor fitness abonnees. 
 • Wellness
  Onze club in Breda beschikt over uitgebreide wellnessfaciliteiten. Het gebruik van de wellness is gratis voor onze leden. Zo kun je heerlijk ontspannen na een flinke workout. 
 • Zwembad
  Onze club in Breda beschikt daarnaast over een zwembad. Ook het gebruik van het zwembad is inclusief voor firnessabonnees. Aqualessen, banenzwemmen en vrij zwemmen is mogelijk. 
 • Kinderopvang
  Bij onze club in Breda en is het zelfs mogelijk om gebruikt te maken van kinderopvang. Kinderopvang is gratis voor onze leden. Zo kun jij lekker sporten terwijl jouw kind zich vermaakt. 

Sfeer proeven

Bekijk afbeeldingen om een impressie te krijgen van onze health club in Breda!

Fitness abonnement en tarieven 

Arendse Health Club biedt verschillende lidmaatschap opties die passen bij verschillende budgetten en behoeften, waaronder korte termijn- en lange termijn abonnementen, studenten- en seniorenkortingen, en gezin lidmaatschappen. Bekijk direct onze abonnementen en tarieven of plan een persoonlijke rondleiding.   

Rondleiding inplannen

Openingstijden en rooster 

Bekijk het rooster met alle fitnesstijden van onze Arendse health club in Breda.

Rooster bekijken

Fitness instructeurs

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!