Spring naar content

Personal training Breda

Wil je effectief en gemotiveerd werken aan je fitheid, gezondheid en persoonlijke Doelen? Kies dan voor een Personal Training abonnement bij Arendse health club Breda! Onze deskundige Personal Trainers staan gereed om je te begeleiden op je fitnessreis, en met onze exclusieve abonnementen behaal je snel en duurzaam resultaat.

Personal training - Arendse

Wat mag je verwachten van onze personal training? 

Onze Personal Training begint met een persoonlijk intakegesprek, waarin we jouw huidige situatie en doelen in kaart brengen. Daarna creëren we een plan met vaste trainingsdagen en -tijden. Dit traject bestaat uit meerdere fasen: 

  • Foundation Fase 
  • Build Fase 
  • Burn Fase 
  • Boost Fase 

Na drie maanden evalueren we en herhalen we het proces. Elke fase is van vitaal belang voor het bereiken van jouw doelen, dus er worden geen stappen overgeslagen. Onze trainingen zijn flexibel en op maat gemaakt, ongeacht in welke fase je je bevindt. Bovendien, bij mooi weer, hebben we zelfs de mogelijkheid om buiten te trainen! 

Maak een afspraak

Personal Training bij Arendse health club Breda 

Onze Personal Training abonnementen bieden een uitgebreid traject met verschillende fases, zorgvuldig ontworpen om optimale resultaten te behalen en deze blijvend te behouden. Deze abonnementen zijn inclusief een regulier sportabonnement en omvatten één uur Personal Training per week. Als je meer begeleiding wenst, is het ook mogelijk om het aantal uren Personal Training per week uit te breiden. 

Bij Arendse health club Breda gaan onze Personal Training abonnementen verder dan alleen wekelijkse sessies. Ze zijn ontwikkeld als gestructureerde trajecten om jouw fitnessdoelen op een effectieve en duurzame wijze te verwezenlijken. Tijdens dit traject doorloop je verschillende fases die naadloos aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. 

Wij hechten grote waarde aan persoonlijke begeleiding. Daarom word je bij ons gekoppeld aan één vaste, gediplomeerde Personal Trainer. Deze toegewijde professional staat gedurende de gehele abonnementsperiode aan jouw zijde om je te ondersteunen, motiveren en coachen. Ze nemen de tijd om jouw behoeften en voorkeuren grondig te begrijpen, zodat de trainingen volledig kunnen worden afgestemd op wat het beste bij jou past. 

Onze club beschikt over moderne trainingsruimtes met Technogym fitnessapparatuur. Tijdens jouw Personal Training sessies maak je gebruik van deze hoogwaardige faciliteiten. Bovendien krijg je hiermee de kans om ook zelfstandig te sporten buiten de PT-sessies. Op deze manier kun je het maximale uit jezelf halen, zowel tijdens de begeleide trainingen als tijdens je eigen workouts. 

Maak een afspraak

Personal training Breda

Contactgegevens:
Terheijdenseweg 504
4826 AB Breda
076 571 4000
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 22:00
Zaterdag en zondag: 08:00 – 15:00

Maak een afspraak

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Fitness Breda

Fitness in Breda? Arendse health club is dé sportschool voor Breda en omgeving. Onze vestiging in Breda heeft een uitgebreide en ruim opgezette fitnessruimte. Niet alleen beschikken we over de nieuwste fitnessapparatuur van Technogym, we bieden ook een BIOCIRCUIT, personal training en persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, ontspanning en leefstijl. Ons team in Breda helpt je om jouw sportdoelen te behalen. Lees meer over onze fitness in Breda of plan direct een persoonlijke rondleiding in!
Meer over Fitness Breda

Groepslessen Breda

Arendse health club in Breda heeft een ruim aanbod aan uiteenlopende groepslessen voor ieder niveau en trainingsdoel. We bieden in onze vestiging in Breda lessen aan in de groepszaal, spinningruimte, zwembad en functionele trainingsruimte. In totaal zijn er meer dan 30 verschillende groepslessen te volgen. Lees meer over onze groeplessen of plan direct een proefles in.
Meer over Groepslessen Breda

Voedingscoach Breda

Zoek je een voedingscoach of diëtist in Breda? Bij de Arendse health club in Breda kun je aan je gezondheid werken onder begeleiding van een voedingscoach en / of (sport)diëtist. Of het nu gaat om afvallen, spieropbouw, shaping of voedingsadvies bij medische aandoeningen. Onze coaches verzorgen een individueel voedingsplan, helemaal op maat gemaakt. Zo sluit dit altijd optimaal aan bij jouw doelen en behoeften. Lees meer over voedingsbegeleiding of neem direct contact op.
Meer over Voedingscoach Breda

Voordelen van personal training 

  • Snelle en Gewenste Resultaten: Onze PT’ers helpen je om je gewenste doelstellingen op het gebied van fitness en gezondheid snel te behalen. 
  • Structuur en Rendement: Je traint planmatig en efficiënt, waardoor je meer rendement uit je trainingen haalt. 
  • Kwaliteit en Veiligheid: Onze trainers waarborgen de juiste uitvoering van oefeningen, wat de kwaliteit en efficiëntie van je trainingen bevordert. 
  • Minder Kans op Blessures: Onder begeleiding van een Personal Trainer is de kans op blessures kleiner. 

Voor wie? 

Onze Personal Training abonnementen zijn ideaal voor iedereen die actief aan specifieke doelen wil werken. Of je nu iemand bent die gemotiveerd wil blijven om fit te blijven, of een topsporter die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen, wij staan klaar om je te begeleiden. Bovendien bieden wij niet alleen begeleiding in je training, maar ook een op maat gemaakt trainingsprogramma en deskundig voedingsadvies om jouw doelstellingen te bereiken. 

Maak een afspraak

Meld je aan voor een personal training abonnement in Breda! 

Ervaar de impact van ons volledige Traject, een toegewijde personal trainer en Technogym trainingsfaciliteiten bij Arendse health club Breda. Laat ons jouw metgezel zijn op de weg naar een gezonder en fitter leven. Meld je aan! 

Maak een afspraak

 

Personal trainers

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!

Lees ervaringen van anderen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
xcore Arendse breda