Spring naar content

Voedingscoach Breda

Zoek je een voedingscoach of diëtist in Breda? Bij de Arendse health club in Breda kun je aan je gezondheid werken onder begeleiding van een voedingscoach en / of (sport)diëtist. Of het nu gaat om afvallen, spieropbouw, shaping of voedingsadvies bij medische aandoeningen. Onze coaches verzorgen een individueel voedingsplan, helemaal op maat gemaakt. Zo sluit dit altijd optimaal aan bij jouw doelen en behoeften. Lees meer over voedingsbegeleiding of neem direct contact op.

diëtetiek en voedingsbegeleiding 1

Voeding en diëtetiek 

Binnen de Arendse health clubs bieden we via onze dochteronderneming Fysiomore de mogelijkheid om aan de slag te gaan met een voedingscoach. Onze voedingscoaches hebben verschillende disciplines. Zo kunnen onze gewichtsconsulenten je helpen bij afvallen en de (sport)diëtisten je ondersteunen bij algeheel voedingsadvies. Daarnaast hebben we ook gespecialiseerde kinderdiëtisten in Breda.  

Voedingscoach Breda

Contactgegevens:
Terheijdenseweg 504
4826 AB Breda
076 571 4000
info@arendse.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 22:00
Zaterdag en zondag: 08:00 – 15:00

Maak een afspraak

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Tanita weegschaal - Arendse

Gewichtsconsulent

Wil je een gezond gewicht bereiken? Dan is de begeleiding van een gewichtsconsulent de manier om dat te behalen. Een gewichtsconsulent is opgeleid om gezonde mensen met gewichtsproblemen tot een BMI van 30 te begeleiden.
Meer over Gewichtsconsulent

Diëtetiek

Ben jij op zoek naar een diëtist? Bij Arendse health club staan onze deskundige diëtisten klaar om je te begeleiden en te ondersteunen. Wil je werken aan je gezondheidsdoelen? Plan nu een afspraak in en zet die eerste stap naar een betere jij.
Meer over Diëtetiek

Kinderdiëtist

Bij Arendse health club hebben we gekwalificeerde kinderdiëtisten die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen en hun ouders bij voedingsgerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om gewichtsproblemen, voedselovergevoeligheid, buikklachten, of andere voedingsproblemen, onze kinderdiëtisten staan klaar om te helpen.
Meer over Kinderdiëtist

Bewegingsprogramma’s in Breda

Ook bieden we binnen onze Health Club in Breda ook twee bewegingsprogramma’s aan. Namelijk het Junior Lifestyle Programma en Nederland in beweging.  

Junior lifestyle program 

Het Junior Lifestyle Program (JLP) is een traject van 12 maanden dat zich richt op kinderen met overgewicht van 6 t/m 16 jaar. Het programma is ontworpen om kinderen te helpen gezonde gewoonten te ontwikkelen. Door middel van leuke activiteiten, educatieve content en beweging wordt aandacht besteed aan voeding, lichaamsbeweging en welzijn. Tijdens dit traject krijgen kinderen begeleiding van een beweegcoach en een diëtist. Lees direct meer over het Junior Lifestyle Program.

Meer informatie

Nederland in beweging 

Nederland in Beweging is een cursus gericht op mensen met ernstig overgewicht en/of diabetes. Tijdens dit programma word je begeleid door een beweegcoach, diëtiste en als het nodig is door een fysiotherapeut. Samen ga je aan de slag om structureel je levensstijl te verbeteren middels concrete oefeningen en gezondheidstips. Lees direct meer over Nederland in Beweging. 

Meer informatie

Voedingscoach Breda specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!