Spring naar content

Zwemles ABC privéles

Privézwemles is ideaal voor kinderen die extra aandacht en een gepersonaliseerde aanpak nodig hebben. Met de volledige aandacht van de zwemdocent, creëren we een leeromgeving die optimaal is voor snelle vooruitgang. Meld je aan voor privézwemles of kom langs en ontdek de mogelijkheden.

zwemles arendse 2
Verwarmd water
Gediplomeerde zwemdocenten
Sneller resultaat

Privé Zwemles bij Arendse 

Onze Privé zwemlessen staan bekend om het volledige maatwerk en de individuele aanpak. Of je nu extra aandacht nodig hebt, een geestelijke of lichamelijke beperking hebt, of gewoon snel vooruitgang wilt boeken, onze privélessen bieden de perfecte oplossing. Met onze professionele zwemdocenten en een lesplan dat specifiek op de behoeften van het individu is afgestemd, zorgen we voor een effectieve en gepersonaliseerde zwemervaring. Deze vorm van zwemles is beschikbaar in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer. 

Wat leer je tijdens zwemles?

Bij Arendse health club geloven we sterk in het belang van zowel zwemveiligheid als zwemvaardigheid en bieden we privé zwemlessen aan om kinderen te helpen bij het behalen van verschillende diploma’s. Onze privé zwemlessen worden volledig op maat gemaakt en afgestemd op zwemniveau. Onze ervaren instructeurs begeleiden je kind in een stimulerende en veilige omgeving op deskundige wijze door elke fase van het zwemtraject. 

A-diploma: De Basis van Zwemvaardigheid 

Het A diploma vormt de eerste stap op weg naar zwemvaardigheid. Tijdens deze privélessen leert je kind essentiële zwemslagen, zoals de schoolslag en de borstcrawl. We zorgen ervoor dat je vertrouwd raakt met het water en belangrijke overlevingstechnieken leert, zoals onder water zwemmen en drijven. Het behalen van het A diploma is een geweldige prestatie waar je trots op kunt zijn! 

B-diploma: Verder Bouwen aan Zwemvaardigheid 

Na het behalen van het A diploma kan je doorgaan met het B diploma. Tijdens deze privé zwemlessen worden de vaardigheden verder ontwikkeld en raak je bekend met verschillende wateromstandigheden. Het B diploma is een belangrijke stap richting zelfredzaamheid in het water en zorgt voor meer waterveiligheid. 

C-diploma: Volledige Zwemvaardigheid 

Het C diploma is het hoogste zwemdiploma dat je kan behalen. Gedurende deze privé zwemlessen worden alle zwemslagen verfijnd en wordt er gewerkt aan uithoudingsvermogen en techniek. Je leert ook om in verschillende situaties veilig te kunnen zwemmen, zoals in open water. Met het behalen van het C diploma heb je een uitstekende basis van zwemvaardigheid en kan je met vertrouwen genieten van wateractiviteiten. 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Zwemles ABC privéles

Onze Privé Zwemlessen bieden een veilige en ondersteunende omgeving om te leren zwemmen. Met persoonlijke aandacht en een lesplan op maat, streven we ernaar om elke zwemmer zelfvertrouwen te geven in het water. Of je nu een kind met specifieke behoeften hebt of als volwassene snel je zwemdiploma wilt halen, onze Privé Zwemles is de perfecte keuze voor een snelle en effectieve vooruitgang. Meld je aan voor onze Privé Zwemles en ervaar de voordelen van een op maat gemaakte zwemervaring! 

Schrijf je in

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Waarom kiezen voor Privé Zwemles? 

Privé Zwemles bij Arendse health club geeft je de mogelijkheid om op je eigen tempo te leren zwemmen. Met persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt lesplan, streven we ernaar om iedereen zelfvertrouwen te geven in het water en een sterke zwemvaardigheid te ontwikkelen. Verder creëren we een prettige omgeving door middel van: 

  • Warm water. 
  • Gefilterd water met zo min mogelijk chemicaliën. 
  • Een aangename omgevingstemperatuur. 
  • Een vertrouwde en sfeervolle omgeving. 

Daarnaast onderscheiden wij ons door: 

  • Extra aandacht: Onze Privé Zwemlessen zijn ideaal voor iedereen die extra begeleiding nodig heeft. Met de volledige aandacht van de zwemdocent kunnen we ons richten op de specifieke behoeften en vooruitgang. 
  • Snellere vooruitgang: Kinderen die één-op-één zwemles krijgen nemen vaak de lesstof sneller op en leren de zwemtechnieken in een versneld tempo. 
  • Flexibele planning: We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om doordeweeks zwemles te volgen. Daarom bieden we ook Privé Zwemlessen aan in het weekend, zodat iedereen de kans krijgt om te leren zwemmen op zijn of haar eigen tempo. 

Lesinformatie 

  • Een privézwemles duurt 30 minuten. 
  • Voor privézwemlessen betaal je €214,95 per 4 weken 
  • Arendse health club biedt zwemlessen aan in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer 

Schrijf je in    Extra informatie aanvragen

Meer informatie

Voor vragen over prijzen en vergoedingen kunt u hier terecht. 

Algemene informatie   Vergoeding zwemles

Zwemles ABC privéles specialisten

Horeca Arendse health club

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Plan dan een rondleiding of inschrijfmoment in en stel je vraag persoonlijk op locatie bij een van onze clubs!