Spring naar content

Zwemles ABC privé les

Privézwemles is ideaal voor kinderen die extra aandacht en een gepersonaliseerde aanpak nodig hebben. Met de volledige aandacht van de zwemdocent, creëren we een leeromgeving die optimaal is voor snelle vooruitgang. Meld je aan voor privézwemles of kom langs en ontdek de mogelijkheden.

zwemles arendse 2
Verwarmd water
Gediplomeerde zwemdocenten
Sneller resultaat

Privé zwemles bij Arendse 

Of je nu extra aandacht nodig hebt, een geestelijke of lichamelijke beperking hebt, of gewoon snel vooruitgang wilt boeken, onze privélessen bieden de perfecte oplossing. Met onze professionele zwemdocent en een lesplan dat specifiek op de behoeften van het individu is afgestemd, zorgen we voor een effectieve en gepersonaliseerde zwemervaring.
Bij Arendse health club bieden we privé zwemles aan in Breda, Dongen, Oosterhout en Raamsdonksveer.

Wat leer je tijdens privé zwemles?

Bij Arendse health club geloven we sterk in het belang van zowel zwemveiligheid als zwemvaardigheid en bieden we privé zwemlessen aan om kinderen te helpen bij het behalen van verschillende diploma’s. Onze privé zwemlessen worden volledig op maat gemaakt en afgestemd op zwemniveau. Onze ervaren instructeurs begeleiden je kind in een stimulerende en veilige omgeving op deskundige wijze door elke fase van het zwemtraject. 

Privé zwemles wordt aangeboden voor diploma A, B en C.

Waarom kiezen voor Privé zwemles? 

Privé zwemles bij Arendse health club duurt 30 minuten per les en geeft jouw kind de mogelijkheid om op eigen tempo te leren zwemmen. Met persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt lesplan, streven we ernaar om iedereen zelfvertrouwen te geven in het water en een sterke zwemvaardigheid te ontwikkelen. Privé zwemles wordt aangeboden voor 1 kind maar is eventueel ook mogelijk voor 2 kinderen. Verder creëren we een prettige omgeving door middel van:  

Voordelen van privé zwemles: 

  • Extra aandacht.
  • Snellere vooruitgang.
  • Lessen op maat.
  • Flexibele planning: privé les is ook mogelijk in het weekend.
  • De privé les wordt aangeboden in een verwarmd zwembad.

Wil je meer informatie om te weten of privé zwemles bij jou kind past? Vul dan onderstaand formulier in!

Zwemles ABC privé les

Onze Privé Zwemlessen bieden een veilige en ondersteunende omgeving om te leren zwemmen. Met persoonlijke aandacht en een lesplan op maat, streven we ernaar om elke zwemmer zelfvertrouwen te geven in het water. Of je nu een kind met specifieke behoeften hebt of als volwassene snel je zwemdiploma wilt halen, onze Privé Zwemles is de perfecte keuze voor een snelle en effectieve vooruitgang. Meld je aan voor onze Privé Zwemles en ervaar de voordelen van een op maat gemaakte zwemervaring! 

Schrijf je in

Arendse health club

Maak virtueel kennis met Arendse. Meer dan alleen een sportschool!

Extra informatie privé zwemles

Meer informatie over de privé zwemles?

Wil je meer informatie over de privé zwemlessen bij Arendse health club? Vul dan onderstaand formulier in.

Lees ervaringen van anderen